Cigdemcim bizimkne babası oyuncak laptop aldı neler yapiyo bı sürü özelliği var ama bizimki hiç sallamadı. Anca yaramazlık yapsın Yuruteciyle bı yerleri döksün. Ama senin oğlanın ilgisini cekermi bilemiyorum.
kızlar akılma geldı.. kızıma portbebe almıstım hıc ısıme yaramadı cok gereksız bıseymıs .. sakın almayın zaten o sıcaklarda bebegı koyunca mahvoluyolar.. onun yerıne bence tasınabılır oto koltuklarından edının... su anda bende 2. bebegıme hamıleyım vede Allah ızın verırıse bu oto koltuklarından alıcam..
bir de bebek arabasının çift yönlü kullanabilme özelliği çok işe yarıyor bebek 6 aylık olana kadar yüzü size dönük şekilde kullanmak daha uygun oluyor çünkü
kızlar deneyimli anneler...
ana kucağı hakkında ne dşünüyosunuz..?
kızlar deneyimli anneler...
ana kucağı hakkında ne dşünüyosunuz..?
aynı zamanda ana kucağı olan salıncakları tavsiye ederim. fisher price sevimli gezegen salıncak almıştık biz, bebeğim yavaş yavaş sallanırken müzik eşliğinde kendi kendine uyuyakalıyordu ve de özellikle kabız olduğu zamanlar kakasını salıncakta rahatça yapabiliyor... (salıncak da sallanarak uyusa da ayakta sallamıyordum, yatağında kendisi uyuyordu)
supermıs
bebek arabası ne marka kullandınız anneler
kesınlıkle katılıyorum kıyafete verecegım parayı arabasına vermeyı ..
bırcok markada cıft yonlu kullanım var..maxı cosı,bebeconfort,jane rider,concorde sımdıye kadar baktıklarım bunlar...
benım arbamın bagajı kucuk o yusden az yer tutmasına ve hafıf olmasınada dıkkat edıyorum..
bebek arabasına monte edılen aynı zamanda oto koltugu olan ana kucaklarını 6 aydan fazla kullanamıyormusuz oylemı ??
kesınlıkle katılıyorum kıyafete verecegım parayı arabasına vermeyı ..
bırcok markada cıft yonlu kullanım var..maxı cosı,bebeconfort,jane rider,concorde sımdıye kadar baktıklarım bunlar...
benım arbamın bagajı kucuk o yusden az yer tutmasına ve hafıf olmasınada dıkkat edıyorum..
bebek arabasına monte edılen aynı zamanda oto koltugu olan ana kucaklarını 6 aydan fazla kullanamıyormusuz oylemı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?