Annelerin 2011 Ağustos Annelerine Önerileri

bu topiği açtıkları için ağustos annelerine çook teşekkür ederiz.Benim de son doğum tarihim 3 eylül ama ağustostada gelebilir tabi..Hepimiz faydalanıyoruz, bilgi paylaşan tecrübeli annelere de çok teşekkürler

Benim sıpa da bizim dizüstünün tuşlarını kopardı. Oyuncağını alsak kim bilir neler yapar? Kemirir, tuşlarını koparmaya uğraşır, yere atar filan...

kızlar akılma geldı.. kızıma portbebe almıstım hıc ısıme yaramadı cok gereksız bıseymıs .. sakın almayın zaten o sıcaklarda bebegı koyunca mahvoluyolar.. onun yerıne bence tasınabılır oto koltuklarından edının... su anda bende 2. bebegıme hamıleyım vede Allah ızın verırıse bu oto koltuklarından alıcam..

bende katılıyorum....................

bence de hem portbebe hem de kanguru hiç kullanışlı değil arabanız varsa.. en kullanışlısı taşınabilir oto koltuğu ve hafif bir bebek arabası.. ben baby2go'nun bebek arabasını almıştım hem hafif, hem çok rahat hareket ettiriliyor hem de ekonomik..

bir de bebek arabasının çift yönlü kullanabilme özelliği çok işe yarıyor bebek 6 aylık olana kadar yüzü size dönük şekilde kullanmak daha uygun oluyor çünkü

bir de bebek arabasının çift yönlü kullanabilme özelliği çok işe yarıyor bebek 6 aylık olana kadar yüzü size dönük şekilde kullanmak daha uygun oluyor çünkü

bencede soğuk esintili havalarda çok iyi oluyor.çift taraflı ben öyle aldım.çok kullanışlı...

kızlar deneyimli anneler...
ana kucağı hakkında ne dşünüyosunuz..?

Çok gerekli. Eğer beşiğini oturma odası salon mutfak taşımak istemiyorsanız sürekli kanepe üzerinde yatıramayacağınıza göre ev tipi ana kucağınız mutlaka olsun. İlk günden hareketlenene kadar kullanılıyor. Ben nereye gitsem bebeğim ana kucağı ile yanımdaydı.

aynı zamanda ana kucağı olan salıncakları tavsiye ederim. fisher price sevimli gezegen salıncak almıştık biz, bebeğim yavaş yavaş sallanırken müzik eşliğinde kendi kendine uyuyakalıyordu ve de özellikle kabız olduğu zamanlar kakasını salıncakta rahatça yapabiliyor... (salıncak da sallanarak uyusa da ayakta sallamıyordum, yatağında kendisi uyuyordu)

supermıs

bebek arabası ne marka kullandınız anneler

supermıs

bebek arabası ne marka kullandınız anneler

İnglesina. Daha önceki sayfalarda bahsetmiştim, tekrar etmeyeyim neden çok tavsiye ettiğimi. Çok kullanışlı. Ben travel setini almıştım. Biraz pahalı ama kıyafetten filan kesip arabaya biraz fazla vermek çok daha iyi.

chicco nun baston arabasını aldım arkası tam yatıyodu cok memnun kaldım severek kullandık kullanıyoruz:)

kızlar arabayı ne marka alırsınız bilmem.ama çift taraflı araba alın mutlaka....bebeğinin küçükken yüzü size dönük olur.vede önünüz sonbahar ,kış(doğum sonrası)dışarı çıkınca bebeğinizin yüzü size dönük olunca rüzgar,soğuk yurmaz.malum bebekler ilk aylarda hava almasından bile etkilenirler.... yinede siz bilirsiniz...................

Pierre Cardin almıştım ben de. Çift yönlü, arkası da yattığı için yenidoğan zamanlarında bile rahatça kullanmıştım. Şimdi de oturarak geziyor oğluşum.

İnglesina'nın travel setinde oto koltuğu ilk aylarda iskeletin üzerine ters olarak yerleşiyor. Yani bebek size dönük oluyor. O gerçekten önemli arkadaşların dediği gibi. İlk aylarda yüzü size dönük olmalı.

kesınlıkle katılıyorum kıyafete verecegım parayı arabasına vermeyı ..
bırcok markada cıft yonlu kullanım var..maxı cosı,bebeconfort,jane rider,concorde sımdıye kadar baktıklarım bunlar...
benım arbamın bagajı kucuk o yusden az yer tutmasına ve hafıf olmasınada dıkkat edıyorum..
bebek arabasına monte edılen aynı zamanda oto koltugu olan ana kucaklarını 6 aydan fazla kullanamıyormusuz oylemı ??

Oto koltuğu olan ana kucaklarının kullanımı bebek 9 kilo olduğunda bitiyor. Yani arabada. Biz pek kullanamadık o yüzden. 4 aylıktı 9 kilo olduğunda. Onu siz bebeğinizi arabada ve elde taşımak için kullanın, ev için ayrı anakucağı alın.

bende bu konuyu çok araştırmıştım son kararım maxi-cosi almaktı ama şimdi iyiki almamışım diyorum kuzenimin önerisiyle vazgeçmiştim o almıştı ama fazla kullanamayıp baston pusete dönmüştü bende onun önerisiyle chicco lite way 0 ay+ baston puset aldım ve çok memnunum iyiki almışım... anakucağı oto koltuğunu ayrıyetten tek almıştım şuan oto koltuğu olarak bile kullanamıyoruz diyebilirim hem durmuyo hemde büyüdü artık birazda gelişimi önden gidiyor rahat edemiyor içinde... dediğin gibi 6. aydan sonra kullanılmıyor bence... ben bu pusetle oğlum kucağımdayken diğer elimle katlayıp açabiliyor ve taşıyabiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…