ben de kararsizim bebek arabasi alma konusunda,
ama en az 4 ay evde olucam, eism isteyken sikilirsam bebegimi alip alisveris mrk.ne falan giderim belki,
gidebilir miyim acaba 3 aylik olunca falan ?
napsam sasirdimm
ben de kararsizim bebek arabasi alma konusunda,
ama en az 4 ay evde olucam, eism isteyken sikilirsam bebegimi alip alisveris mrk.ne falan giderim belki,
gidebilir miyim acaba 3 aylik olunca falan ?
napsam sasirdimm
Ya işte biraz tarz meselesi. Ben dediğim gibi hergün yürüyüşe çıktığım için arabayı çok kullandım. Çünkü mevsim de müsait. Eylül, Ekim, Kasım hava ne sıcak ne soğuk oluyor. Bebek rahatlıkla çıkarılıyor dışarı. Zaten bebek de alışınca istiyor. Özellikle bebek gazlı ise öğleden sonra bebek arabsında dolaştırmak çok sakinleştiriyor hem bebeği hem anneyi. Bir nefes alma fırsatı oluyor. Ben hergün yarım saat de olsa bir saat de olsa bebek arabasını mutlaka kullandığım için bana çok gerekli geldi. Bebek kucakta yürüyüş yapılmaz, markete filan gidilmez. Yani evde tek oalcaksanız bence bebek arabası çok gerekli.
Mahalle içinde olduğumuzda sling de kullandım ben. O da kullanışlı ama 8 kilodan sonra filan ağır oluyor. Yakın mesafeler için sling de düşünebilirsiniz.
Ama dikişler acımıyor mu??:18:
ist portbebe derken oto koltugunu kasdettim cnm ben de,
0-13 kg olanlarini..
cnm benim dogumum agustosun sonunda;
1-2 aylik olunca arabaya koyup cikarabilir miyim sence yuruyuslere.
sling dedigin kanguru mu cnm ?
canım ya sling kullandım demıssın de. benım merak ettığım bışey var. bu sling sankı bebeği iki büklümmü yapıyor ne?
evet benımde halkalı olan daha rahat geldı gozume. oh koynumda olur hep kuzum.
Ama işte dediğim gibi eşarp slingler daha kullanışlı dediler, ben sonradan duydum. Hatta dün duydum, eşimin bir arkadaşınıneşiyle tanıştım. 2,5 yaşında kızı var. O söyledi. O çok uzun süre sling kullanmış. GErçi bir de bebeğine göre değişiyor. Benim oğlum şimdiden 10 kiloyu geçti ben de ufak tefek bir hatunum. Normalde bir yaşına kadar rahat kullanılır aslında. Pahalı birşey olmadığı için kısa süreli kullanım için bile alınabilir.
benım arkadasın kızı 18 aylık slıngı hala kullanıolar 3 yasa kadaar drlar onerıyormus onlara amerıkada yasıyorlar ama cocuk agırlastıkca durum nasıl oluyor bılemıyorum ..benımde alınacaklar lıstemde ama bu esarp dedıgınız nasıl onu anlamadım markası fılan varmı :26:Ama işte dediğim gibi eşarp slingler daha kullanışlı dediler, ben sonradan duydum. Hatta dün duydum, eşimin bir arkadaşınıneşiyle tanıştım. 2,5 yaşında kızı var. O söyledi. O çok uzun süre sling kullanmış. GErçi bir de bebeğine göre değişiyor. Benim oğlum şimdiden 10 kiloyu geçti ben de ufak tefek bir hatunum. Normalde bir yaşına kadar rahat kullanılır aslında. Pahalı birşey olmadığı için kısa süreli kullanım için bile alınabilir.
ha birşey daha bebeğinizle yanyana uyuyun... yatakları ayırmayın... gece daha az uyanırsınız...................
arkadaşlar bebeğin ilk kıyafetleri varya şu hastane çıkışları filan....uzun kollumu giydiriliyor..kısa kollumu? merak ettim...yaz diye ben kısa kollu düşündüm..ama genelde uzun kollu giydirilmiş fotolardan gördüğüm kadarıyla ona göre alıcam....
İlk sayfalarda ayrıntılı var bu konu, bir göz at sitersen. Ama ben özetleyeyim. İlk doğduğu gün uzun kollu ince bir zıbın giydirilkse de ikinci günden sonra hep tek çıtçıtlı atlet yetiyor. Çünkü ağustos çoooook sıcak oluyor. :)))
Sling kucakta taşımaktan kesinlikle iyi. Eller boş bebek rahat. Hatta dün burda konusu açılınca dün slingimizi yine çıkardık biraz turladık evde. :))) Yani benim sıpa 11 kilo yolunda koşar adım giderken bile rahatça kullanılıyor. Ama tabi uzun süre yorar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?