aa neden verılemıyomus ben verıyodum.. ben chıcco nun cam bıberonunu bebedorun bıberonunu onerırım.. dr browns un gaz onleyıcı bıberonunu da kullanıyoruz ama memnun kalmadım catlamıs sızdırıyo benımkı.. gaz onluyo tabı:)
tesekkurler cevaplar ııcın....nuk'un geniş ağızlı biberonunu kullanmıştık biz ilk, emzik kısmı göğüse benzetilmiş.. ben'de cam biberonda verdim anne sütü.. sonra medelanın biberonunu alıştı.. şimdi bebedor'un cam biberonlarını avent'in biboran emzikleriyle birlikte kullanıyoruz..
anneler cam bıberonda anne sutu verılemıyormus dogrumudur bu ?? yerı gelmısken bıberonda onerın bıze :86:
aa neden verılemıyomus ben verıyodum.. ben chıcco nun cam bıberonunu bebedorun bıberonunu onerırım.. dr browns un gaz onleyıcı bıberonunu da kullanıyoruz ama memnun kalmadım catlamıs sızdırıyo benımkı.. gaz onluyo tabı:)
nuk'un geniş ağızlı biberonunu kullanmıştık biz ilk, emzik kısmı göğüse benzetilmiş.. ben'de cam biberonda verdim anne sütü.. sonra medelanın biberonunu alıştı.. şimdi bebedor'un cam biberonlarını avent'in biboran emzikleriyle birlikte kullanıyoruz..
tesekkurler cevaplar ııcın....
bende bılemedım bıkac yazı okumustum asagıdekı gıbı oyuzden sordum sızede
''Buzdolabında cam biberon ile steril olmak koşulu ile anne sütü saklanabilir, ancak anne sütünün içeriğindeki canlı organizmaları, bebeğe çok faydalı olabilen lokositleri tuttuğu konusunda yayınlar vardır, önerilmez ''
sanırım hangı bıberon olacagını bebege bırakmak gerekıcek
ben bi de aslan burcu bebekleri hakkında da bilgi istiyorum:78:
gerçi aranızda yengeç burcu ve başak burcu bebeği de olan vardır onlarda yazsınlar
mesela benim bebek sezeryanla geleceği için 20 -25 temmuz dedi dr um o zaman yengeç ihtimalimiz de var
sağlıklı gelsinlerde burcu önemli değil
yine de merak işte
aslan burcu için çok obur oluyorlar ama hiç uyumuyorlar çok hareketli çok gazlı ve biraz hırçın oluyorlar dediler doğru mudur
evet sımdılık dr browna onde gıdıyor sanırım onu denıyecegız once tesekkurler bılgı ıcınGem ben de tam senin yazdığını yazacaktım.Ben de böyle birçok yazı okumuştum o yüzden Dr browns ın biberonun kullandım ve kesinlikle öneririm,akışı hızlıda değil hatta benim sütüm bile daha hızlı akıyordu.O yüzden bebek emmeyi bırakmaz merak etme özellkile gazı önlüyor.Şuanda nuk var kullandığımız cam biberon fakat emdikçe kabarcıklar oluşuyor,dr browns ın içindeki o kamış gibi şey sayesinde hiç kabarcık oluşmuyordu ki bizim oğlan kolikti.
Hmm bir de doğum yaptığım zaman dr a sormuştum hangi biberon diye "kesinlikle dar ağızlı standart olacak,geniş ağızlı olmayacak demişti"
buradan bir arkadaşta yanlış biberon kullanımında emmeyi bıraktı geniş ağızlı kullanmıştık demişti.Tabiki her bebek farklı ama yine de fikir olur.
aslan burcu için çok obur oluyorlar ama hiç uyumuyorlar çok hareketli çok gazlı ve biraz hırçın oluyorlar dediler doğru mudur
oburluk dışında benim oğlandan mı bahsettiniz?bir de çok sinirli ve ağır abidir kendileri,kolikti 3,5 ay tam bir kabus smile lardan anlaşılacağı gibi :)
uyku mu hmm evet yeni yeni öğreniyoruz
kilo alacağına 300 gr a yakın vermiş buradan anlaşılacağı üzre tam bir atom karınca...
maaşallah oğluma :)
Allah sağlıcakla kucakalrınıza almayı nasip etsin...
evet sımdılık dr browna onde gıdıyor sanırım onu denıyecegız once tesekkurler bılgı ıcın
demek oglumuz atom karınca ozaman annesıde kıloları hemen verdı
Alah bagıslasın
selam anneler nasılsınız? battanıyelerle ılgılı bır sorum olacaktı. nette battanıyelere bakıyordumda. bebek battanıyelerınde cesıtlı boyutlar var.
hangı boyutlarından almalıyız. en az 1 sene kullanabılmesı ıcın.???
bırde hangılerınden onerırsınız. mesela ben 2 kadıfe-3,4 penye bırde şu fermuarlı kundak seklıne giren battanıyelerden dusunuyorum. yeterlımıdır sızce? arabada dısarda falan bu fermuarlı battanıyeler kullanıslı olur dıye dusundum ama doğrumudur?
Ben de sling almayı düşünüyorum.Ama karar veremedim.Çok çeşit var, kafam karıştı.
yercekimlikaranfil,
Dün sana inglesina zippy all over travel system ile ilgili mesaj atmıştım.Sanırım cevap yazmışsın ama gelen mesajlarımı okuyamıyorum, forumun bu kısmında sorun var galiba.Yazdığın mesajı rica etsem buraya da yazar mısın?
Bir de sen de yan yatış yastığı tavsiye etmişsin ama marka bahsetmemişsin.Özellikle tavsiye ettiğin bir marka var mı?
Çok teşekkür ederim.Bu başlığı çok sevdim, sayenizde çok yararlı bir başlık olmuş.
O halde ben portbebeyi almayayım.Boşuna almış olmak istemiyorum.Çok teşekkür ederim.Ben de kırmızı bulursam kırmızı alayım diye düşünüyorum.
Ben de mesajlarıma ulaşamadım. Sanırım mesajlaşmada bir sorun var.
Ben alırken de İnglesina'da renk bulmak zordu. Hatta ben bir mağazaya bakmaya gittiğimde mavi görmüştüm, bulunmayan bir renk diye hemen almıştım o gün almayı düşünmediğim halde. Gerçi mavi de istememiştim, oğlumun kardeşi kız olursa yine kullanırız diye ama. :))) Aslında İnglesina'nın çok hoş renkleri var; yeşil, mor, kırmızı... Ama çok fazla ithal edilmiyor sanırım.
Bir de senin aldığın sette portbebe de var. Bence ona gerek yok. Hiç kullanılmıyor. Araba ile bir yere gideceksen zaten oto koltuğuna koyacaksın, araba dışında da oto koltuğunu pusete takacaksın ilk aylar, yakın mesafe ise sling de kullanabilir ya da kucakta da götürebilirsin. Port bebe çok gereksiz yani.
Yan yatış yastığı bana hediye gelmişti. Markası Bebedor idi. Çok önemli değil marka yan yatış yastığında, memnundum ben, kullandım uzun süre.
ben bu yanyatıs yastıgını aldım 3 aylık bı bebekte denedık ..yan olarak yatırdık cok rahat sırt ustu pozısyonuna dondu bebekpuf noktasımı var bunların :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?