Bebeğine bağlı biraz. Üç aylık bebek genelde döner. Ama zaten üç aylık bebek için artık kullanılmasa da olur yan yatış yastığı. Benim oğlum 15 günlükken yataktan düştü mesela :))), yan yatış yastığında da dönüyordu haliyle. Ama gene de boş yatağa yatırmaktan iyiydi.
amaaaan Allah korusun
bu aslan erkeklerınden korkmak lasım sanırım
neyse dedıgın gıbı kullanabıldıgımız sure kardır bıze
okuyunca bıle kıtlendım kaldım ınsan napacagını bılemezkı
:))) Valla öyle. Ben sekiz aylık hamileydim, bir kafede oturuyorduk, masanın karşısındaki arkadaşlarım karnımdaki inip çıkan kıpırtıyı görmüşlerdi.
Allah korudu bebeğimi ama o anki halimi hatırlamak bile istemem.
Kızlar,
Bir konuda daha tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdi ben doğumumu memlekette yapacağım, 5 ay kadar memlekette kalacağım.Bu 5 aylık süreçte bebek arabası almasam olur mu?5 ay sonra eşimin görev yaptığı yere gideceğim.Uçakla gideceğim, bir sürü eşyayla nasıl giderim, bunları da düşünüyorum?Öte taraftan arabayı almazsam bebişimin ihtiyacı olursa ne yapacağım, bilmiyorum.
okuyunca bıle kıtlendım kaldım ınsan napacagını bılemezkı
sımdıkı hareketlerı dogduklarındakılere ısaretse esım bıle korkuyo
canları sagolsun kızlarını bılmem ama erkeklerı canavar oluyorlarmıs,sınırlı,dedıgım dedık ama cokta yakısıklı oluyorlar
Allah hepsının bahtını guzel yazmıs olsun...
:))) Valla öyle. Ben sekiz aylık hamileydim, bir kafede oturuyorduk, masanın karşısındaki arkadaşlarım karnımdaki inip çıkan kıpırtıyı görmüşlerdi.
Allah korudu bebeğimi ama o anki halimi hatırlamak bile istemem.
yercekimlikaranfil,
Sen evde kullanmak için de ana kucağı almış mıydın acaba?
Ay benim oğlan da karnımda çok hareket ederdi. Hatta ciddi ciddi karnımdan görünürdü dirsek ayak filan çıkartırdı. Şimdi de aynen. Sezeryan yerlerime tekme atıyor, kafa çimdik mike tyson gibi maşşallahh...
41 kere masallah ya cok tatlı gozukuyor
demekkı karında nasılsa cıkıncada ole oluyo bunlar yandık desenıze
Teşekkür ederim. Öyle resimlerdeki gibi çok güleç bir velet değildir kendisi. Çok sinirli ve inatçıdır. Daha da küçükken onu terkedeceğimden öyle korkuyordu ki, tuvalete bile kucağıma alıp gidiyordum. Şimdi yürüteçle kovalıyor. Yani denildiği gibi; o kadar da boş kaset değiller. Bir kısmı dolu geliyorlar.
Bi bizde var saniyodum, ben tuvalete girince oğlum cildiriyo. Kapıyı yıkacak yuruteciyle nerdeyse.kapıyı açık birakicakmisim hahaha
herkese merhaba
deneyimli annelere bir sorum olacaktı.şu an 25.haftamdayım.bebeğin hareketlerini 20.haftadan beri hisssediyorum ancak dünden beri pek sakin.hiç hareket yok yani.sizde de böyle oldu mu hissetmediğiniz anlar ? çok merak ettim
herkese merhaba
deneyimli annelere bir sorum olacaktı.şu an 25.haftamdayım.bebeğin hareketlerini 20.haftadan beri hisssediyorum ancak dünden beri pek sakin.hiç hareket yok yani.sizde de böyle oldu mu hissetmediğiniz anlar ? çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?