ebett olabılır deneyelım ne duyarsam denıcem zatenCanım benden Bi tavsiye; giymedigin eski kıyafetleri as dolaplara çekmecelere. Kıyafetler biraz daha çabuk çeker. Ben haftalarca havalandirdim sonra kiyafet koydum Bi süre sonra çıktı. Daha doguma var nasıl olsa panik yapma, o zamana kadar koku falan kapmaz.
ebett olabılır deneyelım ne duyarsam denıcem zaten
masus erkenden aldım erken dogum rıskım varda benım
bende bişey sormak istiyorum
yatak konusunda kafam çok karışık, park yatak mı alsam yoksa ahşap yatak mı? Park yataklar pek hoş gelmiyor öyle çadır bezi gibi sağlıksız görünüyorlar o yüzden başta hiç düşünmedim, ahşap yatak olursa da yaptırayım diyorum bide ahşp daha hoş duruyor sanki ,ama bir türlü karar veremiyorum
bide evimiz küçük , o yüzden bebeğe oda yapamıyacam , küçük bir odamız var orda benim bekarlık yatğım duruyor onun etrfına korkuluk yapmayı düşünüyoruz, böylece bebeyin odasını ayırdığımızda orda yatırmayı düşünüyoruz, böyle düşününcepark yatağı katlar kaldırıım diyorum, gerçi ahşap olanlarda sökülüp kaldırıla biliyor of of kafam cidden çok karışık
sizler ne dersiniz tecrübelerinizden faydalana bilirmiyim.
Canım bana neler dediler neler. 6. ay civarında suyun bitmiş doğursan bile yasamaz dediler, bebeğin boynunda sorun var dediler daha neler neler.. Ağla ağla kendimden geciyordum ama hiç Bi doktorla yetinmedim araştırdım. Tamam cok kolay Bi doğumum olduğu söylenemez ama oğlusum Cok şükür Rabbime binlerce sukurki sapasaglam. Aklına kötü getirmeki basına gelmesin:93:
Canım benden Bi tavsiye; giymedigin eski kıyafetleri as dolaplara çekmecelere. Kıyafetler biraz daha çabuk çeker. Ben haftalarca havalandirdim sonra kiyafet koydum Bi süre sonra çıktı. Daha doguma var nasıl olsa panik yapma, o zamana kadar koku falan kapmaz.
bende bişey sormak istiyorum
yatak konusunda kafam çok karışık, park yatak mı alsam yoksa ahşap yatak mı? Park yataklar pek hoş gelmiyor öyle çadır bezi gibi sağlıksız görünüyorlar o yüzden başta hiç düşünmedim, ahşap yatak olursa da yaptırayım diyorum bide ahşp daha hoş duruyor sanki ,ama bir türlü karar veremiyorum
bide evimiz küçük , o yüzden bebeğe oda yapamıyacam , küçük bir odamız var orda benim bekarlık yatğım duruyor onun etrfına korkuluk yapmayı düşünüyoruz, böylece bebeyin odasını ayırdığımızda orda yatırmayı düşünüyoruz, böyle düşününcepark yatağı katlar kaldırıım diyorum, gerçi ahşap olanlarda sökülüp kaldırıla biliyor of of kafam cidden çok karışık
sizler ne dersiniz tecrübelerinizden faydalana bilirmiyim.
ne kotu olmussundur tahmın edebılıyorum bızımde her kontrole gıdısımız endıse ıcınde neyse zorda olsa gecmıs hepsı Allah bagıslasın yavrunu
darısı tum bekleyenlerın basına olsun..
dusunmemeye coook zorluyorum kendımı bı yandanda tedbırlı olayım dıyorum bakalım bız neler yasıcaz :97:
annem gıbı konustun
Canım biz park yatak aldık, yatakodasına koyduk. Bu yaz odasına geçireceğiz oğlanı. Kraft aldık. başta ben de aynen senin düşündüğün gibi düşünüyordum ama aldıktan sonra gayet kullanışlı olduğunu gördüm. Yani kendi adıma tavsiye ederim.
Ohoo ben neler yaşadım. Daha bit kadardı, düşük tehlikesi geçirdim, ilaç kullandım aylarca. Sonra bir daha erken doğuruyordum 6 aylıkken, doktorum o gün tesadüf acildeymiş, serumlar yedim doğurmamak için. Sonraaaa 7 aylıkken başı aşağı döndü, kanamalarım oldu. 3 gün doğum sancısı çektim evde, 4. gün doğurdum. Kimse ihtimal vermiyordu bebeğimin sağlıklı olacağına. Baksanıza şu yanaklara... Karnınızdayken korkmayın, her şey doğumdan sonra başlıyor asıl.
annem gıbı konustun
cok tatlı 2010 agustos bebeklerı gorduklerımın hepsının hayranıyım ..
41 kere masallah hepsıne...herkes zor kavusmus bebıslerıne
park yatak hakkında ıse bende odamda kaldıgı sure ıcın cok arastırdım park yatak...uygun fıyatlılar hep naylon ,satıcılar zararsız oldugunu soylesede ben ınanmadım..chıcco,kraft,mothercare baktım kumas onlar bır satıcıda 2011 kraftlardan hep sıkayet gelıyor dedı ..bıde gracolar guzel
aslında ahşap yataklar güzel...benim ilkim ikiz..anneme ozaman ahşap yatak aldırmıştım...2 tane ama sonra çok pişman oldum..2 yıl sonunda odalarını ayırdım.ama yatakları büyük olunca 4.5 yaşına kadar o yatakta yattılar...sonra oda aldık..beşiğin biri şimdi boşta kaldı verdim..kocaman birşey sökülüyor ama yinede çok yer kaplıyor ,ağır.pahalıda oluyor..ama park beşikler hem uygun,hemde heryere taşınıyor...sonra kaldırmasıda kolay..madem sonra yatacak yatağıda var......1-2 sene sonunda ayırırsın..beşiğide saklarsın..kaldırıp birine bile versen için yanmaz..ama ahşaplar öylemi....benim nacizane fikrim..............................:78:[/QÖ
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar, aslında eşimde park yatak alaım demeye başladı, ama biraz bakmak lazım sanırım, ben ilçedeyim burda da yok bebek mağazaları her zaman gidip gelemiyoruzil o yüzden bir ara gidip bakacağız
ama öbür taraftan hani ahşapların içinde nevresim takımı falan daha güzel görünüyor ya, o yüzden aklımın bir kısmında hala ahşap yataklat var
Chicco Ct 0.2 Duo Travel Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
kizlar,
bebegime bu araba
oto koltugunu almak istiyorum.
sizce nasil?
kullanan, fikri olan var mi chicconun bu modelini ?
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar, aslında eşimde park yatak alaım demeye başladı, ama biraz bakmak lazım sanırım, ben ilçedeyim burda da yok bebek mağazaları her zaman gidip gelemiyoruzil o yüzden bir ara gidip bakacağız
ama öbür taraftan hani ahşapların içinde nevresim takımı falan daha güzel görünüyor ya, o yüzden aklımın bir kısmında hala ahşap yataklat var
kızlar çok faydalı bilgiler veriyorsunuz çok teşekkür ederiz. ben çok kuvvetli hissettiğim bebek hareketlerini daha az hissediyorum yani kuvvet olarak az hissediyorum çok endişeliyim bu aralar hem rahatsızım. ayrıca vajina kültürümde bakteri çıktı ve antibiyotik verdi sizlerde kullanan olmumuydu ya da sorun yaşayan teşekkür ederim...
Sorun olmaz, yeri daraldıkça daha az hareket edecektir. Daha da büyüyünce daha az ama kuvvetli hissedeceksin.
Çok geçmiş olsun sana. Ben iki kez İdrar yolu enf. geçirdim, kullandım antibiyotik. Zararı olmaz. Hamilelere B sınıfı veriyorlar ilacı. Sorun olmaz yani.
[ı]sorun olmaz, yeri daraldıkça daha az hareket edecektir. Daha da büyüyünce daha az ama kuvvetli hissedeceksin.
çok geçmiş olsun sana. Ben iki kez idrar yolu enf. Geçirdim, kullandım antibiyotik. Zararı olmaz. Hamilelere b sınıfı veriyorlar ilacı. Sorun olmaz yani.[/ı]
bebekler için olan tarak,burun temizleyicisi,tırnak makası vs banyo ihtiyaçları konusunda fikir verirseniz sevinirm.ne marka aldınız ya da düşünüyorsunuz?bunlar ufak ama pahalı tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?