Annelerin 2011 Ağustos Annelerine Önerileri

Gecelik çok rahat. Hava çok sıcak olacak zaten. Pijamayı indir kaldır çok zor oluyor. Geceliği beline kadar sıvayıp yatıyorsun, üzerine de bir çarşaf, kontrole geldiklerinde ssadece çarşafı açman yetiyor. Pijama alırsan ilk gün zaten kesin 2-3 tane değiştirmek zorunda kalırsın kanamadan dolayı. Geceliği yukarı toplayınca lekelenmiyor da.

Özellikle sezercik olacaklar gecelik götürmeli, dikişler malum bum olmayın . Alın 3-4 tane.

arkadaşlar belki daha önce paylaşılmıştır ben tekrar sorayım bakım ürünü ve bebek bezi ne tavsiye edersiniz? ayrıca incirli ethica hastanesinde doğum yapan yada yapacak olan varmı?

arkadaşlar belki daha önce paylaşılmıştır ben tekrar sorayım bakım ürünü ve bebek bezi ne tavsiye edersiniz? ayrıca incirli ethica hastanesinde doğum yapan yada yapacak olan varmı?

bebek bezinde önerim prima ben bakım ürünlerinde nivea kullandım atta çantası hediye gelmişti nivea nın yenidoğan ıslak mendili güzel yada uni baby yenidoğan... ben çok fazla bebe yağı kullanmadım teni zaten pamuk gibi oluyor başka bişe değsin istemedim arkadaşların çoğu sebamed ürünlerinden çok memnun...

canım bende daha mustela sebamed ve bübchen duymuştum..ama bana indirim kuponu gelmişti milupadan niveanın bazı ürünlerini aldım..duruma göre ya hemen yada ilerki aylarda bu niveayı kullanırım birde huggis indirim kuponu vardı..onuda aldım...bebeğin cildine uygun olmaz değiştirrim..ama yinede arkadaşların tavsiyesini bekliyorum..ona göre alıcam tekrar..sanada teşekkür ederim....

Prima gerçekten iyi bizimkinin kıçına küçük geliyor diye alamıyoruz artık, huggies'ın pamuklusunu kullanıyoruz, o da iyi ama primada pişik önleyici losyon var muhakkak onu kullan. Biz de atta çantalıyız, çantası çok güzel. Büyük marketlerde 43 lira civarında görmüştüm. İçinde sabun,yağ, pişik önleyici krem, büyük boy şampuan ve mendil vardı sanırım. Mendili filan şahane, kremi de çok iyi. Benden sana tavsiye ne olursa olsun bilmediğin markayı alma. Bak reklam için üyelik alıp reklam yapıyorlar kendin görüyorsun.

reklam için üyelik yapılıyor dediğin marka hangisi? canım atta çantası küçük kullanışlı değil dediler...arkadaşımın tanıdığı 33 tl ye getircekti vazgeçtim..nivea yenidoğan için iyi değil diyolar..bilmiyorum artık..

arkadaşlar emzik ve biberonda ne tavsiye edersiniz...ben yenidoğan için damaklı emzik almıştım ama sanırım daha çok damaksız öneriyorlar....siz neler yaptınız?

biberon avent aldim en cok tavsiye ondaydi sut saklama kaplarini da avent aldim ama emzik almadim almayacagim aqiz sagligi ve dis gelisimi acisindan kullanmamaya karar verdik yegenime de kullanmadik emziksiz hayat cok daha rahat oldu annesi icin benim annem de bana hic emzik vermemis hic eksikligini cekmemis emzigin

Canım ben de mustela sebamed ve bübchen arasında kaldım. karar veremiyorum.

Bence silikon göğüs uçlarını,göğüs ucu çıkınca bırakın.Biraz bile çıksa elinizle uzatıp bebişin ağızına sokabilirsiniz.Çünkü çok kullanılınca silikona alışıp doğal memeyi emmek istemeyebiliyorlar...
sevgili anneler bu hastanede kullanacağımız hasta bezinin tam bi markası 38-40 beden için hangi numarasını alıcaz bilen var mı alıp koyalım şimdiden..
Ben almayın hiç derim.Çünkü ben aldım 1 tane bile kullanmadım.Özel hastanede doğum yaptığım iiçn ve sezeryan oldum.Zaten hastaneden verdiler sonra da hemşire sakın onlardan kullanma ,hava çok sıcak enfeksiyon kapabilirsin bebeğinin bezlerinden koy dedi.Ben de ilk paketi molfix 1 almıştım 10 tanesini ben kullandım.Ohh mis gibi hava da alıyor.Sonra kanama biraz hafifleyince kotax kullanmaya başladım :)

2 gecelik 1 pijaam götürdüm,sezeryan olduğum için pijama giymedim.Doğumdan çıktığım gibi uzun kollu gecelik giydim.Size tavsivem eğer sezeryan olacaksanız uzun kollu giyin ilk olarak.Çünkü zaten ameliyathane buz gibi bide üşümüşsünüz gazlısınız.
Sonra kolsuz geceliğimi giydim ertesi gün de kirlenmemişti üstüme sabahlığımı giydim çıktım hastaneden,hiç uğraşmadım pijamayı giymekle.Gerçi giymeye çalışsamda olmamış çünkü davul gibiydim hehe :)
Hayırr çok ta kullanışlı valla.Ben sırt çantalısını aldım.Ablam anne dergisi abonesi yaptı beni oradan da normal çantalı olan hediye geldi ve çokk geniş,evde bebek çantası var ama hep onu kullanıyorum.Sırt çantasını da ist. anneme gidince alıyorum yanıma.
O kadar abartıyorum ki hehe o normal nivea çantasının içine meyve+yoğurt kavanozu+kaşığı+su biberonu+bezini,ıslak mendilini+yedek kıyafetini zart zurt dolduruyorum.Baya ağır oluyro ama en azından tek çantaya sığıyor.Bebek arabasına da taktım mı ohh miss
arkadaşlar emzik ve biberonda ne tavsiye edersiniz...ben yenidoğan için damaklı emzik almıştım ama sanırım daha çok damaksız öneriyorlar....siz neler yaptınız?
Yenidoğanlar için silikon damaklı ,dişler çıkınca kauçuk olması gerek.Bana sorarsanız emzik vermeseniz daha iyi.Baktınız pek istemiyor zorlamayın hiç ne güzel.
Biz mecbur zorla verdik çünkü kolikti,sürekli emmek istiyordu emince de gazlanıyordu.Şu an 10,5 aylık çok şükür 10 günden fazladır kullanmıyoruz bıraktık,anlamadan bıraktırdım hehe :)

Hepinize kolay doğumlar,kolay bebişler huzurlu mutlu bir hamilelik ve lohusalık diliyorum.Çünkü bi kısmımız maalesef yaşayamadık

Bakım ürünü olarak Sebamed kullandım. Yalnız hava çok sıcak olduğu için bebeyağını neredeyse hiç kullanmaıdm sayılır. Pişik kremini de hafif kızarıklık varsa ynai pişik olacak gibiyse kullandım, hemen iyi geliyordu. Bebek ürünü de olsa kimyasal olduğu için her açışta sürmek içime sinmedi.
Islak mendil hala Unibaby Yenidoğan kullanıyorum. İçinde gerçekten sadece su olan tek ürün. Bir de koruyucu var ama yiyecek maddelerinde de kullanılan bir koruyucu, cilde zararlı bir kimyasal değil.
Emzik oğlum almadı, alsaydı verirdim. Baya uğraştım almadı. Ama ben geç kaldım vermekte. Emzik verecekseniz ilk günlerde verin, sonra alışmıyor. Doktor da 3 yaşından önce bıraktırmak kaydıyla sakıncası olmadığını söyledi. Emme refleksi kuvvetli bebeklerde emzik çok rahatlatıcı oluyor. Önyargılı olmayın, doktorlar da yasak etmiyor. Emme refleksini memeye ek oalrak emzikle tatmin etmesi kötü birşey değil.

Buraya birisi çooook ayrıntılı bilgi yazıyor hem de ismi direkt marka. Bilmem anlatabildim mi

yenidoğan için silikon damaklı öneriyosun değilmi? benim arkadaş damaklı önermedi ama ben zaten damaklı almış bulundum...

ben alışsın isityorum ama bakalım alırsa..

Buraya birisi çooook ayrıntılı bilgi yazıyor hem de ismi direkt marka. Bilmem anlatabildim mi

sen anlatabildisende ben anlamadım ..heralde hamilelikten..

Canım ben de mustela sebamed ve bübchen arasında kaldım. karar veremiyorum.

canım azönce mustela şampuanı sordum küçüğü 40 tl dedi ne kdar pahalımış...

konuyla alakalı olarak şuınuda sorayım bakım ürünü olarak ne almak yeterli..yaz bebkleri birde bunlar...(şampuanı,pişik kremi ,yağı vb...)

konuyla alakalı olarak şuınuda sorayım bakım ürünü olarak ne almak yeterli..yaz bebkleri birde bunlar...(şampuanı,pişik kremi ,yağı vb...)
cnm ben sebamedin ürünlerini aldım şampuan pişik kremi (ama pişik olmaması için olanından aldım pişik sonrası başkaymış)bide yağını aldım o kadar..
ama şampuan olarak joker mağazasında unibaby in 2li ıslak mendilini alana uni baby şampuanı hediyeydi onuda aldım
ayrıca kendime jonhsons baby in bebe yağını kullanıyorum çatlak olmaması için bigün markette setini gördüm yağ şampuan kremi onuda aldım yağını kullandım kremle şampuanı duruyo
yani anlayacağın 3 markam oldu ama ben sebamedi öneririm.

ben mustela tavsiye ederim kızıma da mustela kullanmıştık çok memnun kaldım
diğer ürünlere göre biraz daha pahalı ama bence değer
özellikle şampuan olarak mustelanın köpük şampuanı var konak oluşumunu önlüyor
hiç konak olmadı kızım şimdi 1,5 yaşında hala mustela kullanıyoruz

yağ olarak da yine bence mustela diğerleri gibi vücudunu yağlı yağlı bırakıp kıyafetlere falan geçmiyor
cilt tarafından hemen emiliyor miss gibi de kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…