anneler göğüs pompaları hakkında bilgi vereblir misiniz ben doğumdan sonra iznim bitince almayı düşünüyorum sütüm olur mu olmaz mı vs sorular kafamı karıştırıyor.sizce almak için en uygun zaman ne zaman ve de manuel olanlarla diğerleri arasında çok fark var fiyat olarak.manuel alsam nasıl olur kullanışlılar mı?hangi marka?ben biberon ve saklama kutularını avent aldım pompanın da aynı olması gerekiyor mu tavsiyeleriniz neler
Ben medela mni elektrikli-pilli olanını kullandım ve gayette memnundumn.Bence doğum olmadan alın pompayı çünkü çook önemli.Ben mesela emziremedim ilk 1 hafta göğüs ucum yoktu ve benim kurtarıcım oldu,yoksa kesilirdi.Zaten çalışıyorsunuz elbet lazım olacak,çalışmasanız bile sağıp dolaba atabilirsiniz zor günler için :)
benımde gogus ucum yok cokmu zor oluyor emzırmek :18:
Biraz bile olsa yeterlidir bence.Bebiş biraz fark edip emmeye çalışınca felan emince zaten uçlar çıkıyor kalıcı olarak.Benim sütüm 7-8 aylıkken kesildi sanırım 2 ay felan oldu eskisi kadar uç yok ama hamilelikten öncesine göre birazcık var.kızlar benimde hamilelikten önce hiç göğüs ucum yoktu kendimi bi kötü hissediyodum
ama hamile kaldıktan sonra göğüs uçlarımınn çıktığını farkettim yani önceki dümdüz haline nazaran göğüs uçlarım çok belli
dar bi badi giydiğim zaman uçları dışarıdan bile belli oluyo şalla falan kamufle etmeye çalışıyorum...
bu uçlar yeterlimidir
yoksa bende bi çözüm arasammı
doğumdan sonra gene eskiisi gibi dümdüz olmaz değilmi?
Biraz bile olsa yeterlidir bence.Bebiş biraz fark edip emmeye çalışınca felan emince zaten uçlar çıkıyor kalıcı olarak.Benim sütüm 7-8 aylıkken kesildi sanırım 2 ay felan oldu eskisi kadar uç yok ama hamilelikten öncesine göre birazcık var.
ben emzirirken önce elimle çıkarmak zorunda kalıyordum çünkü geceleri bulamadığı oluyordu
demin bi bakim göğüs uçlarımı yokliyim dedim
anaa odan ne hafif bi sıvı geldi soldaki göğsmden normal şeffaf renk
sağdakinden ise böyle kirli beyaz gibi 2 3 damla
hemen oynamayı bıraktım
ayy bu ne şimdi kızlar yaaa
demin bi bakim göğüs uçlarımı yokliyim dedim
anaa odan ne hafif bi sıvı geldi soldaki göğsmden normal şeffaf renk
sağdakinden ise böyle kirli beyaz gibi 2 3 damla
hemen oynamayı bıraktım
ayy bu ne şimdi kızlar yaaa
Emmemiyor bebek ucu yoksa. Ben çok zorlandım, silikon göğüs koruyucu gerekiyor. Yoksa ememez bebik.
Sakın uğraşma, kasılmaların başlayabilir Allah korusun. Süt bezlerin çalışıyor.
sağol canım msjınıda aldım okudum dogumdan sonra yapıcam erken dogum rıskım var zaten kurcalamıyım sımdıdengebelik.org da sanırım bu haftalarda bi test olması gerek göğüs ucu içe dönükse çook zor ,bebiş bulamıyor ki uç emsin.Ağzına da soksan zorla imkansız gibi bişi.Çok zorlandı hemşireler,şırıngayla mı çekmediler ama mahvoldum.
Ben bulup msj atayım
Emzirme, gebelik (hamilelik) dneminde hazrlk - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
alalım barı hıc lısteme yazmamıstım bıle :26:....bıde cok kasınıyo zaten 26.haftadan berı lansınoh suruyorum ..umarım uclarıda cıkarda sorun yasamayızSilikon meme uclarindan simdiden alip hazirlamak lazim. Benim meme ucum var ama tecrubeli bir arkadasim bana da aldirdi herhangi bir meme ucundaki sorunda onu takip oyle emzirmek gerekiyormus, yoksa insanin cani cok yaniyormus, bazilari tepine tepine emzirdigini soyluyor. O yuzden bu meme uclarina cok iyi bakmak lazim cunku hepimiz emzirmek istiyoruz.:13:
garıbım ya senınde yasamadıgın kalmamıs konustukca hep bunuda yasamıs dıyorumEmmemiyor bebek ucu yoksa. Ben çok zorlandım, silikon göğüs koruyucu gerekiyor. Yoksa ememez bebik.
göğüs ucu olmayan arkadaşlar mutlaka silikon gögüs ucu almalı benimde yoktu çok ama çok zorlandım emzirirken ilk başlarda falan hep sağdım makine birazda olsa uç yapsın diye biraz çıkıncada bebiş tutabiliyo ama canı çok yanıyo insanın tabi sonra bu acılarda unutuluyo ama hastanede şiringaylada hemşireler çıkartmaaya çalışıyo
kızz yok uğraşmadımkii
açtım bakim göğüs uçlarım ne kıvamda diye tam elime aldım göğsüm baktım ucunda sıvı var şaşırdım..dr umada söyleyecem..
bu doğumdan sonra sütü olacak anlamınamı geliyo...?
garıbım ya senınde yasamadıgın kalmamıs konustukca hep bunuda yasamıs dıyorum
ayy hemsırelerın elıne dusmeden halletmek lasım demekkı
anneler göğüs pompaları hakkında bilgi vereblir misiniz ben doğumdan sonra iznim bitince almayı düşünüyorum sütüm olur mu olmaz mı vs sorular kafamı karıştırıyor.sizce almak için en uygun zaman ne zaman ve de manuel olanlarla diğerleri arasında çok fark var fiyat olarak.manuel alsam nasıl olur kullanışlılar mı?hangi marka?ben biberon ve saklama kutularını avent aldım pompanın da aynı olması gerekiyor mu tavsiyeleriniz neler
sevgili anneler bu hastanede kullanacağımız hasta bezinin tam bi markası 38-40 beden için hangi numarasını alıcaz bilen var mı alıp koyalım şimdiden..
Kızlar size sormak istediğim bişey var;çantamı hazırlamaya başlayacağım ancak henüz pijama almadım kaç tane pijama almam gerekir ve gecelik almam gerekir mi-ben hiç gecelik kullanmam normalde ama annem doğum sonrası gerekli olacağını söylüyor.Sizin bu konuda deneyimleriniz nasıl?önerir misiniz gecelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?