Annelerin 2011 Ağustos Annelerine Önerileri

hepinize çok çok teşekkür ederimm doğum hikayelerinizde

iç açıcı insanın doğum yapası geliyor...

bebeğin erken gelme ihtimalini pek düşünmemiştim

ama bir arkadaş 3 hafta önce dedi

böylelikle benim tatil planlarımda suya düşebilir...

herşeyin hayırlısı olsun ne yapalım

tekrar çok tşkrler....

engin bilgilerinizden dolayı[/QUOTE]

Ağustos annesi olacağınızı düşünürsek, Haziran ortasında bitirmiş olun tatil meselesini. Temmuz'da çok ağırlaşmış olacaksınız, sıcakta yolculuk çok zor. Bir de erken doğum ihtimaline karşı evden fazla uzaklamasanız iyi olur. Ben Haziran'ın ilk haftası gitmiştim tatile. Rahat denize filan girdim. Ama yolculuğu neredeyse saat başı tuvalet molasıyla geçirdim.

Son düzenleme:
Bende Mayıs'ta gitmiştim sıcaklar Cok bunaltmadan ama doktorum deniz değil havuza gir Deniz'de daha usutebilirsin demişti. Tabi idrar yolu enfeksiyonunada dikkat!!

cnm çok teşekkür ederim tacrübelerinizi paylaşmanız bizim için çok faydalı olacak. benimde boyum 153 kısa boylu minyonum bebişim ne kadar kilo alacak bilemiyorum ama nedense sanki normal doğum yapamayacakmışım gibi geliyor bana o yüzden sezeryan istiyorum tabi onunda kötü yanları var sondası ağrısı dikişi ama ne bileyim hep aklımda sezeryan var beni bayıltsınlar kessinler biçsinler sonra uyandığımda bebişim yanımda olsun allah hepimizin yardımcısı olsun

maşallah cnm senin bebiş baya iri doğmuş ben doktorumla konuşucam normal doğurabilirsin derse belki aklıma yatar herşeyin hayırlısı

benim de boyum 153, belimden ameliyatlıyım, platinim var ama ben sezeryan istemedim. doktoruma söledim. 38. haftada yapacağı muayeneye göre karar verecek ama şimdilik normal doğuma tamam dedi.

teşekkür ederim cnm allah hepimize yardım etsin

benim de boyum 153, belimden ameliyatlıyım, platinim var ama ben sezeryan istemedim. doktoruma söledim. 38. haftada yapacağı muayeneye göre karar verecek ama şimdilik normal doğuma tamam dedi.

geçmiş olsun cnm. bana doktorum plesenta aşağıda dedi böyle devam ederse erken doğum riski var erken oluncada sezeryanla alıyolarmış gerçi 5. ayda yukarı çıkabilir dedi plesenta ama çıkmazsa tehlike var malesef

ayy canım alalh yardımcın olsun. inşallah en sağlıklı şekilde ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getirirsin

Bende Mayıs'ta gitmiştim sıcaklar Cok bunaltmadan ama doktorum deniz değil havuza gir Deniz'de daha usutebilirsin demişti. Tabi idrar yolu enfeksiyonunada dikkat!!

Aklıma ne geldi. Hastanede her hafta konuştuğum bir hatun vardı. Çok komikti kulakları çınlasın. Bana: "eltim sıcak kuma oturursan doğumun kolay olur dedi. Gittik denize sıcak kuma oturdum." dedi. Ben de "eeee" dedim. "Eesi 3 gün başka hiçbir şeyin üzerine oturamadım" demişti. Poposu yanmış kadıncağızın

Doğrudur. Ben genelini söyledim. Genelde aralıksız durmazlar, sancı aralarında gider hasta bakarlar, vizit yaaprlar. Zaten sancı çekerken bekleme süreci oluyor, o süreçte çok gerekli değil ama sizin doktorunuz harikaymış. [/QUOTE]

ıyıydı saolsunn

Ay Cigdem ne güldüm ya. Sinirlerim boşaldı gözümden yas geldi . Poposu yanmis

Ben pek gülememiştim ayıp olmasın diye. Onun yerine evde güldüm. Bir gün de bana kızının fotosunu göstermişti. Ben de altında kalır mıyım, oğlumun ultrason fotosunu göstermiştim: "İşte bu da benim oğlum, bak bu kafası bu kaburgaları... "diye.

Reyhancım bak sana ne soracağım; bu hürriyetin "masalcı arı" oyuncağı var ya. Ona kupon biriktiriyoruz. Sence konuşmasına yardımcı olur mu ki? Çok hoşuma gitti. Yanıp sönüyor antenleri, hareket filan ediyor. Veletimin dikkatini çeker.

Neyse kızlar sözün özü, kendinizi doğuma odaklamayın. Doğum geliyor geçiyor. Asıl iş doğumdan sonra başlıyor. Uykusuz geceler, cik cik ciyaklamalar. Altını açacaksınız çişşşşşş. Tam temiz bezini bağlayacaksınız corttttt. Süper maceralar sizi bekliyor. Aaaa macera deyince. Bebeğimiz kolik sancısı çekebilir. Kolik geceleri durup dururken başlayan ağlama oluyor. Onun için yapılacak pek bir şey yok. Yalnız ben ve birçok arkadaşım "Buzuki Orhan"ın "Kolik" CD'si var. Anne karnındaki seslere benzeyen müzikler var. Ondan çok fayda gördük. Size de tavsiye ederiz. Çişş kakiş mevzusu açılınca da aklıma geldi: Bebeğiniz kaka yaptığında sırtına kadar batıyorsa bir üst numara bebek bezi alma vaktidir. Bir de bol bol bebek ıslak havlusu alın "yenidoğan" cinsinden. Günde 6 kere kadar (3-6 arası) kaka yapacaklar. Bu karnının doyduğunun , aç kalmadığının belirtisi.

Cigdemcim bizimkne babası oyuncak laptop aldı neler yapiyo bı sürü özelliği var ama bizimki hiç sallamadı. Anca yaramazlık yapsın Yuruteciyle bı yerleri döksün. Ama senin oğlanın ilgisini cekermi bilemiyorum.

ay ben yerım sızın ufaklıkları yaaa:)) insallah rabbım nasıp ederde bizde seneye 2012 ağustos annelerıne öğütler veririz:)))

merhaba sezeryan doğumları artık genelde belden uyuşturmalı yapıyorlar ben öyle oldum uyuşturduktan sonra sondayı takıyorlar cıkarmakta hiç sorun değil hiç bişe hissetmiyıorsun korkma...

50 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim. Sadece bebe yağı kullandım. Yalnızca belimin arkasında sürmeyi unuttuğum bir yerde küçük bir çatlağım oldu o kadar.
Biraz da şabs galiba bu iş. Ben bebe yağıyla çatlamadım, arkadaşlar dünyanın parasını verip aldıkları kremlere rağmen çatladı.

Ağustos annesi olacağınızı düşünürsek, Haziran ortasında bitirmiş olun tatil meselesini. Temmuz'da çok ağırlaşmış olacaksınız, sıcakta yolculuk çok zor. Bir de erken doğum ihtimaline karşı evden fazla uzaklamasanız iyi olur. Ben Haziran'ın ilk haftası gitmiştim tatile. Rahat denize filan girdim. Ama yolculuğu neredeyse saat başı tuvalet molasıyla geçirdim.[/QUOTE]

bu topiğe takıldım bilgiler hoş

temmuz başı doğumum benimm:))

haziran başı gibi gidebilirsek gitmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…