Annelerin oğullarına bir kız beğenmesi ve yaşadığım zor durum

Daha işiniz gücünüz bile yok. Evlilik için çok erken. Anladığım kadarıyla bunlar bir an önce sizi evlendirmek isteyecekler eğer görüşmeyi kabul ederseniz. Bir kadın kendi ayaklarının üstünde durmadan evlenmemeli. Sonra buraya boşanmalı mıyım diye konu açarsınız. Bence oturup dersinize çalışın. Zaten ekonomi kötüye gidiyor. Maddi özgürlüğünüz olsun ki başkasına muhtaç olmayın.

İyide çocuk sizi istiyormu ? Sizle görüşmek buluşmak konuşmak istedi mi de sizin kafanız karışık?

Ailesinin maddi durumunu filan boşver. Cocuğu uniden tanistigin bir arkadasin olarak kabul et. İstermiydin dusunurmuydun o sekilde bi hayal et önce . Annesi ev acarim filan diyor ama evlendikten sonra o işler degisir ki ev acmak birsey degil. O zenginlik olayoi genelde başa kakilir, tanimiyorum bu dedigin aile belki öyle değildir ben genel konuştum. Simdilik tani önce ama kpss ve atanma olayindan sonra evlen

Bu ne böyle.. siz çocuğu düzeltin diye yani.. ne de çabuk karışmış aklınız da kalbiniz de... bence silkelenin sınava çalıştığınızı hatırlayın..

çocuğun çevresini beğenmemişsin. uzak dur. çevresi neyse çocukda odur arkadaşında uyarmış. araya aşk sevgi girmeden uzaklaş. bir zengin tanıdık vardı. böyle arada alkollü bir oğullarına kız aldılar. düğün ev filan çok güzel herşey amaaaaa kız kaç yıl dayakk yedi hamile haliyle babasının kapısına atıldı. yinede hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…