- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
ya bi salın şu kızları. bu kadar iki yüzlü bi toplum olmasak kimse bu ameliyatı yaptırmak istemeyecek zaten. kızlar hıyar sokup bozuyo sanki zorla yazdırıyosunuz tövbe yarabbim yaAma yasadiklarinizi saklamaya calisiyorsunuz. Yoksa kizlik zari niye umrunuzda olsun?
çok teşekkür ederim şimdi temiz kız deyince buradaki üyeler benim önceki sorduğum kızlık zarı konusuna takılıyorlar. Ama benim ailem sessiz sakin benide o şekilde saygılı gördükleri için bu kadar istediler sanırım . Bir an ilgiden başım dönmüştü . Zaten okuyanıda gördük deyip ama sanırım bulunduğum ortamdan dolayı. Çevremde kimseyi görmedğimden. Şimdi diyorum iyikide bir hata yapıp olumlu bir imaj çizmedim gözlerinde. Sizin adınızada çok sevindim darısı başıma inşallah :)Bence eğitimli olmasına bile inanma. Ben bizzat yaşadım. Sırf ailesiyle aynı memlekette yaşayabilmek adına tayin için benim başımı yaktılar. Beni o kadar çok seviyordu ki eski kayınvalidem nerelere koyacağımı bilemiyorum diye laf cambazlığı yapıyordu. Eski eşim her buluşmamıza çiçeklerle geliyordu. Kayınpeder beyfendi bizim kızımız yok çok seviyoruz diyordu Evlenikten sonra onlarda oğulları da 180 derece döndüler. Hayatım alt üst oldu. Bende Kpss ye girdim kazandım işyerim (muhasebeci)vardı devrettim ve başka bir şehre atandım. Çok şükür şimdi çok mutluyum 2. evliliğimi yaptım. Ama inan yaşadıklarım çok zordu. Erkeklere hiçbir şey olmuyor hem senin başını yakıyorlar hemde hayatları tıkırında devam ediyor. O çocuğun yaptığı hataları sen yapmış olsan temiz bir ailenin evladına talip olabilir misin? Seni sen olduğun için seven değer veren insanla evlen.
çok haklısınız . Herkes her şeyi yapıyor ama konu bize geldiği zaman zamanında sevipte nefsimize bir kerelik yenik düşüp gaflete düşünce sorun en çok bizde oluyor. Olsun ya ben zaten sorun yapmıyorum herkes ne yaşıyorsa karşısınada öyle insan geliyor .ya bi salın şu kızları. bu kadar iki yüzlü bi toplum olmasak kimse bu ameliyatı yaptırmak istemeyecek zaten. kızlar hıyar sokup bozuyo sanki zorla yazdırıyosunuz tövbe yarabbim ya
Sana tavsiyem kimse degismiyor. Ve kendi yasadiklarimdan biliyorum arada egitim farki olunca diger kisi bu avigi kapatmak icin kendini yukari cekmek icin seni asaga cekiyor. Yani asagilik kompleksi yuzund4n seni ezip sindirmeye, begenmemeye basliyor. Iş hakarete siddete kadar varabiliyor eger onun dediklerini yapmazsan. Hayir demen iyi olmus. Ancak tavsiyem bu kisiyi her yerden tekefonun da dahil engelle. Cunku bir sure sonra takinti haline getirebilir. Cok raharsiz ederse savciliga sikayet edecegim dersin. Sen once kendi ayaklarinin uzerinde dur. Uygun biri nasilsa karsina cikar, acele etme. Once kendini kurtar. Bu tipleri bosver.bu çocuk hakkında birebir yaşamış kişi anlattı. Bir gün alkolluymuş bu kişinin önünü kesiyor yolda arabam dereye girdi diye ve o arabanın içerisinde bir kız varmış. çocuk için 'bunamı kanacaksın bunlar ortaya karı kız alıp oynatan adamlar dendi. ben zaten konuşmayı bitirdim. arada ısrarla yazsada aşırı soğugum. annesi tekrar aramış annemde eğitim durumlarının uyuşmadığını bile söylemiş . son durum budur. Hayır birde anlamadığım herkesin bu çocuga referans olması yok şöyle iyiler böyle iyiler. Annesi demiş zaten anneme benim oğlanın hakkında duyumlar alabilirsiniz.ben oğlumun arkasındayım değişti gibi bir şeyler demiş .
Gözümün önüne kuzenim geldi ona kısmet buldular ve herkes kabul etmesi için baskı yaptı iki ay sonra kiz kabul etti çocuğu resmen göklere çıkarıyorlardı teyzem de dahil neyse velhasılkelam sözlendi bunlar 1 buçuk sene oldu çocuk işi bıraktı boş ortamlara takılıyor kuzenimi dinlemez ailesi ayrı dert .. iyi düşün kimsenin Etkisi altında kalmadan kendin karar ver derimBundan 7 gün önce komşumuzun günü vardı. Dışarıda bir kafede toplanıyorlar. Annem güne girmedi o gün bizde davet edildiğimiz için gittik.O gün annemle gezmek için masadan erken kalktık ve eve geldik.Akşamına bir telefon beni oradaki bi kadın çok beğeniyor ve oğluna yakıştırıyor.Annemde kadını önceden tanıyor.İki gün sonra anneme arkadaşı biz size gelmek istiyoruz diyor.ve kadın kızınıda alıp pasta alıp gelmişler.köyden bir kaç kadın daha geldi ve oturup muhabbet ettik benim yine bir şeyden haberim yok. Çocugun annesi anneme durumu anlatıyor.Annemde karar onların diyor bizim kız düşünmüyor sınav çalısıyor diyor (KPSS) daha sonra bizi ısrarla kendilerine davet ettiler babamın haberi olmadığı için yine köydeki bir kaç kadın ile hep birlikte kırılmasın diye oturmaya gittik.hatta çocugun babası almaya geldi bizi.Sırf beni görmek için.Çocugun annesi bana çok sevgi gösterdi kardeşi öyle çok sevmişler beni. Gittiğimiz gün anneannesi,babanesi herkes oradaydı.kız kardeşi ve bir kaç kuzeni biz ayrı oturduk. Çocugu lise zamanından tanıyorum hatta arkadaşımda aynı köylü onlarla bana aklın varsa uzak dur dedi.çocuk ile konuştugumda ben artık değiştim arada sırada alkol aldığını ama sigara içtiğini belirtti. ben lisans mezunuyum o lise terk etmiş ama ailesi oldukça zengin olduğu için ona bir işyeri açmış.Bilmiyorum aklım kalbim o kadar karışıkki . Sınavım var iki gündür derste çalışamıyorum.O kadar iyi geldilerki gözüme bilmiyorum. Ama çocugun takıldığı cevre hosuma gitmedi bizim mahallemizin tuhaf çocukları ile takılıyormuş arada sırada diye beliirtti. Annemde bir şey demiyor.Herkes kabul et konusun rahat edersin diyor. Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev açacagım yeterki oğlum dürüst biriyle olsun diyor. Çocuk kendinden 7 yaş büyük biriyle birlikte olmuş. Ailesi biliyormuş . Artık kararı ona bırakmıyorlar sanırım. Ne yapacagım ben ya .
Kimsenin rahat edersin laflarına inanma herşey para değil... Ailesinin oğlundan ağzı yanmış seni ona kurban edecekler gibi görünüyor sen derslerine odaklan benceBundan 7 gün önce komşumuzun günü vardı. Dışarıda bir kafede toplanıyorlar. Annem güne girmedi o gün bizde davet edildiğimiz için gittik.O gün annemle gezmek için masadan erken kalktık ve eve geldik.Akşamına bir telefon beni oradaki bi kadın çok beğeniyor ve oğluna yakıştırıyor.Annemde kadını önceden tanıyor.İki gün sonra anneme arkadaşı biz size gelmek istiyoruz diyor.ve kadın kızınıda alıp pasta alıp gelmişler.köyden bir kaç kadın daha geldi ve oturup muhabbet ettik benim yine bir şeyden haberim yok. Çocugun annesi anneme durumu anlatıyor.Annemde karar onların diyor bizim kız düşünmüyor sınav çalısıyor diyor (KPSS) daha sonra bizi ısrarla kendilerine davet ettiler babamın haberi olmadığı için yine köydeki bir kaç kadın ile hep birlikte kırılmasın diye oturmaya gittik.hatta çocugun babası almaya geldi bizi.Sırf beni görmek için.Çocugun annesi bana çok sevgi gösterdi kardeşi öyle çok sevmişler beni. Gittiğimiz gün anneannesi,babanesi herkes oradaydı.kız kardeşi ve bir kaç kuzeni biz ayrı oturduk. Çocugu lise zamanından tanıyorum hatta arkadaşımda aynı köylü onlarla bana aklın varsa uzak dur dedi.çocuk ile konuştugumda ben artık değiştim arada sırada alkol aldığını ama sigara içtiğini belirtti. ben lisans mezunuyum o lise terk etmiş ama ailesi oldukça zengin olduğu için ona bir işyeri açmış.Bilmiyorum aklım kalbim o kadar karışıkki . Sınavım var iki gündür derste çalışamıyorum.O kadar iyi geldilerki gözüme bilmiyorum. Ama çocugun takıldığı cevre hosuma gitmedi bizim mahallemizin tuhaf çocukları ile takılıyormuş arada sırada diye beliirtti. Annemde bir şey demiyor.Herkes kabul et konusun rahat edersin diyor. Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev açacagım yeterki oğlum dürüst biriyle olsun diyor. Çocuk kendinden 7 yaş büyük biriyle birlikte olmuş. Ailesi biliyormuş . Artık kararı ona bırakmıyorlar sanırım. Ne yapacagım ben ya .
kesinlikle çocugun hakkında tekrar duyumlar aldım çevreden söylediler . Yani dediğiniz gibievlenince düzeleceğine inanmak kafası yaşıyorlarmış :)Kimsenin rahat edersin laflarına inanma herşey para değil... Ailesinin oğlundan ağzı yanmış seni ona kurban edecekler gibi görünüyor sen derslerine odaklan benceHayırlısının olması içinde her zaman dua et kardesim
bence tanımaya calısın 1 kac kez konusun ne zararı var, ama arada sırada alkol alıyorum demeyı cok anlamadım.alkol sorunu olan biri mi acaba bunu anlamaya calısın derım ben.Bundan 7 gün önce komşumuzun günü vardı. Dışarıda bir kafede toplanıyorlar. Annem güne girmedi o gün bizde davet edildiğimiz için gittik.O gün annemle gezmek için masadan erken kalktık ve eve geldik.Akşamına bir telefon beni oradaki bi kadın çok beğeniyor ve oğluna yakıştırıyor.Annemde kadını önceden tanıyor.İki gün sonra anneme arkadaşı biz size gelmek istiyoruz diyor.ve kadın kızınıda alıp pasta alıp gelmişler.köyden bir kaç kadın daha geldi ve oturup muhabbet ettik benim yine bir şeyden haberim yok. Çocugun annesi anneme durumu anlatıyor.Annemde karar onların diyor bizim kız düşünmüyor sınav çalısıyor diyor (KPSS) daha sonra bizi ısrarla kendilerine davet ettiler babamın haberi olmadığı için yine köydeki bir kaç kadın ile hep birlikte kırılmasın diye oturmaya gittik.hatta çocugun babası almaya geldi bizi.Sırf beni görmek için.Çocugun annesi bana çok sevgi gösterdi kardeşi öyle çok sevmişler beni. Gittiğimiz gün anneannesi,babanesi herkes oradaydı.kız kardeşi ve bir kaç kuzeni biz ayrı oturduk. Çocugu lise zamanından tanıyorum hatta arkadaşımda aynı köylü onlarla bana aklın varsa uzak dur dedi.çocuk ile konuştugumda ben artık değiştim arada sırada alkol aldığını ama sigara içtiğini belirtti. ben lisans mezunuyum o lise terk etmiş ama ailesi oldukça zengin olduğu için ona bir işyeri açmış.Bilmiyorum aklım kalbim o kadar karışıkki . Sınavım var iki gündür derste çalışamıyorum.O kadar iyi geldilerki gözüme bilmiyorum. Ama çocugun takıldığı cevre hosuma gitmedi bizim mahallemizin tuhaf çocukları ile takılıyormuş arada sırada diye beliirtti. Annemde bir şey demiyor.Herkes kabul et konusun rahat edersin diyor. Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev açacagım yeterki oğlum dürüst biriyle olsun diyor. Çocuk kendinden 7 yaş büyük biriyle birlikte olmuş. Ailesi biliyormuş . Artık kararı ona bırakmıyorlar sanırım. Ne yapacagım ben ya .
Bu ne ya sen sınavına odaklan hiç tavsiye etmiyorum çocuğu gözüm tutmadı bide ailesi kararı ona bırakmıyorlar derken kendi hayatı ile ilgili karar almaktan aciz biri ile hayatını birleştircek misinBundan 7 gün önce komşumuzun günü vardı. Dışarıda bir kafede toplanıyorlar. Annem güne girmedi o gün bizde davet edildiğimiz için gittik.O gün annemle gezmek için masadan erken kalktık ve eve geldik.Akşamına bir telefon beni oradaki bi kadın çok beğeniyor ve oğluna yakıştırıyor.Annemde kadını önceden tanıyor.İki gün sonra anneme arkadaşı biz size gelmek istiyoruz diyor.ve kadın kızınıda alıp pasta alıp gelmişler.köyden bir kaç kadın daha geldi ve oturup muhabbet ettik benim yine bir şeyden haberim yok. Çocugun annesi anneme durumu anlatıyor.Annemde karar onların diyor bizim kız düşünmüyor sınav çalısıyor diyor (KPSS) daha sonra bizi ısrarla kendilerine davet ettiler babamın haberi olmadığı için yine köydeki bir kaç kadın ile hep birlikte kırılmasın diye oturmaya gittik.hatta çocugun babası almaya geldi bizi.Sırf beni görmek için.Çocugun annesi bana çok sevgi gösterdi kardeşi öyle çok sevmişler beni. Gittiğimiz gün anneannesi,babanesi herkes oradaydı.kız kardeşi ve bir kaç kuzeni biz ayrı oturduk. Çocugu lise zamanından tanıyorum hatta arkadaşımda aynı köylü onlarla bana aklın varsa uzak dur dedi.çocuk ile konuştugumda ben artık değiştim arada sırada alkol aldığını ama sigara içtiğini belirtti. ben lisans mezunuyum o lise terk etmiş ama ailesi oldukça zengin olduğu için ona bir işyeri açmış.Bilmiyorum aklım kalbim o kadar karışıkki . Sınavım var iki gündür derste çalışamıyorum.O kadar iyi geldilerki gözüme bilmiyorum. Ama çocugun takıldığı cevre hosuma gitmedi bizim mahallemizin tuhaf çocukları ile takılıyormuş arada sırada diye beliirtti. Annemde bir şey demiyor.Herkes kabul et konusun rahat edersin diyor. Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev açacagım yeterki oğlum dürüst biriyle olsun diyor. Çocuk kendinden 7 yaş büyük biriyle birlikte olmuş. Ailesi biliyormuş . Artık kararı ona bırakmıyorlar sanırım. Ne yapacagım ben ya .
Koşarak kaöBundan 7 gün önce komşumuzun günü vardı. Dışarıda bir kafede toplanıyorlar. Annem güne girmedi o gün bizde davet edildiğimiz için gittik.O gün annemle gezmek için masadan erken kalktık ve eve geldik.Akşamına bir telefon beni oradaki bi kadın çok beğeniyor ve oğluna yakıştırıyor.Annemde kadını önceden tanıyor.İki gün sonra anneme arkadaşı biz size gelmek istiyoruz diyor.ve kadın kızınıda alıp pasta alıp gelmişler.köyden bir kaç kadın daha geldi ve oturup muhabbet ettik benim yine bir şeyden haberim yok. Çocugun annesi anneme durumu anlatıyor.Annemde karar onların diyor bizim kız düşünmüyor sınav çalısıyor diyor (KPSS) daha sonra bizi ısrarla kendilerine davet ettiler babamın haberi olmadığı için yine köydeki bir kaç kadın ile hep birlikte kırılmasın diye oturmaya gittik.hatta çocugun babası almaya geldi bizi.Sırf beni görmek için.Çocugun annesi bana çok sevgi gösterdi kardeşi öyle çok sevmişler beni. Gittiğimiz gün anneannesi,babanesi herkes oradaydı.kız kardeşi ve bir kaç kuzeni biz ayrı oturduk. Çocugu lise zamanından tanıyorum hatta arkadaşımda aynı köylü onlarla bana aklın varsa uzak dur dedi.çocuk ile konuştugumda ben artık değiştim arada sırada alkol aldığını ama sigara içtiğini belirtti. ben lisans mezunuyum o lise terk etmiş ama ailesi oldukça zengin olduğu için ona bir işyeri açmış.Bilmiyorum aklım kalbim o kadar karışıkki . Sınavım var iki gündür derste çalışamıyorum.O kadar iyi geldilerki gözüme bilmiyorum. Ama çocugun takıldığı cevre hosuma gitmedi bizim mahallemizin tuhaf çocukları ile takılıyormuş arada sırada diye beliirtti. Annemde bir şey demiyor.Herkes kabul et konusun rahat edersin diyor. Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev açacagım yeterki oğlum dürüst biriyle olsun diyor. Çocuk kendinden 7 yaş büyük biriyle birlikte olmuş. Ailesi biliyormuş . Artık kararı ona bırakmıyorlar sanırım. Ne yapacagım ben ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?