Annelerin oğullarına bir kız beğenmesi ve yaşadığım zor durum

Ama yasadiklarinizi saklamaya calisiyorsunuz. Yoksa kizlik zari niye umrunuzda olsun?
ya bi salın şu kızları. bu kadar iki yüzlü bi toplum olmasak kimse bu ameliyatı yaptırmak istemeyecek zaten. kızlar hıyar sokup bozuyo sanki zorla yazdırıyosunuz tövbe yarabbim ya

Bir erkek doğurmak marifet değil
Önce karekterli yetiştirip doğru düzgün meslek sahibi edindirmek marifet, edemeyen
Salak kız bulma peşinde evlendirip kurtulayım bu yükten gibi annelerin sayısında çoğalma var

Bence eğitimli olmasına bile inanma. Ben bizzat yaşadım. Sırf ailesiyle aynı memlekette yaşayabilmek adına tayin için benim başımı yaktılar. Beni o kadar çok seviyordu ki eski kayınvalidem nerelere koyacağımı bilemiyorum diye laf cambazlığı yapıyordu. Eski eşim her buluşmamıza çiçeklerle geliyordu. Kayınpeder beyfendi bizim kızımız yok çok seviyoruz diyordu Evlenikten sonra onlarda oğulları da 180 derece döndüler. Hayatım alt üst oldu. Bende Kpss ye girdim kazandım işyerim (muhasebeci)vardı devrettim ve başka bir şehre atandım. Çok şükür şimdi çok mutluyum 2. evliliğimi yaptım. Ama inan yaşadıklarım çok zordu. Erkeklere hiçbir şey olmuyor hem senin başını yakıyorlar hemde hayatları tıkırında devam ediyor. O çocuğun yaptığı hataları sen yapmış olsan temiz bir ailenin evladına talip olabilir misin? Seni sen olduğun için seven değer veren insanla evlen.

çok teşekkür ederim şimdi temiz kız deyince buradaki üyeler benim önceki sorduğum kızlık zarı konusuna takılıyorlar. Ama benim ailem sessiz sakin benide o şekilde saygılı gördükleri için bu kadar istediler sanırım . Bir an ilgiden başım dönmüştü . Zaten okuyanıda gördük deyip ama sanırım bulunduğum ortamdan dolayı. Çevremde kimseyi görmedğimden. Şimdi diyorum iyikide bir hata yapıp olumlu bir imaj çizmedim gözlerinde. Sizin adınızada çok sevindim darısı başıma inşallah :)

ya bi salın şu kızları. bu kadar iki yüzlü bi toplum olmasak kimse bu ameliyatı yaptırmak istemeyecek zaten. kızlar hıyar sokup bozuyo sanki zorla yazdırıyosunuz tövbe yarabbim ya
çok haklısınız . Herkes her şeyi yapıyor ama konu bize geldiği zaman zamanında sevipte nefsimize bir kerelik yenik düşüp gaflete düşünce sorun en çok bizde oluyor. Olsun ya ben zaten sorun yapmıyorum herkes ne yaşıyorsa karşısınada öyle insan geliyor .

Hayirsiz ogullari icin seni gôzlerine kestirmisler.
Lise terk naptigi belli degil, amac oteki kadindan kurtarip düzgzn bir kizla evlendirmek.
Genelde bu böyledir.
Ha Evlenir, sonrada o kadindan asla vazgecmez. Sende evde cocuk bakarsin

annenizle evlerine kadar gidiyorsunuz birds pess. gözünüzü boyayan mal varliklari olmus zannedersem ama,yarin o mallarida
O kadina yedirir sende basinin yandigiyla kalirsin

Kesinlikle uzak durun insan 7 sinde neyse 70 inde de odur .Sırf zengin diye biriyle evlenilmez.Hemde lise mezunu siz lisans eminim ileri-de buda sorun olacaktır

Sana tavsiyem kimse degismiyor. Ve kendi yasadiklarimdan biliyorum arada egitim farki olunca diger kisi bu avigi kapatmak icin kendini yukari cekmek icin seni asaga cekiyor. Yani asagilik kompleksi yuzund4n seni ezip sindirmeye, begenmemeye basliyor. Iş hakarete siddete kadar varabiliyor eger onun dediklerini yapmazsan. Hayir demen iyi olmus. Ancak tavsiyem bu kisiyi her yerden tekefonun da dahil engelle. Cunku bir sure sonra takinti haline getirebilir. Cok raharsiz ederse savciliga sikayet edecegim dersin. Sen once kendi ayaklarinin uzerinde dur. Uygun biri nasilsa karsina cikar, acele etme. Once kendini kurtar. Bu tipleri bosver.

Gözümün önüne kuzenim geldi ona kısmet buldular ve herkes kabul etmesi için baskı yaptı iki ay sonra kiz kabul etti çocuğu resmen göklere çıkarıyorlardı teyzem de dahil neyse velhasılkelam sözlendi bunlar 1 buçuk sene oldu çocuk işi bıraktı boş ortamlara takılıyor kuzenimi dinlemez ailesi ayrı dert .. iyi düşün kimsenin Etkisi altında kalmadan kendin karar ver derim

Annesi beğenmiş sizi belli ki ve kendi ağzıyla da söylemiş oğlum dürüst düzgün biri ile evlensin diye. Oğlunun çevresini beğenmiyorlar ve oğlunun birlikte olduğu kadını da istemiyorlar. yani biraz kaba tabir ile aslında size yamamaya çalışıyorlar oğullarını. Tabi ailesinin iyi olması önemli ama sonuçta oğulları ile evleneceksiniz. "Oğlanı Çok beğendim, öldüm bittim" deseniz görüşün derdim ama anladığım kadarıyla öyle bir durum yok sizde. Bence siz sınavınıza odaklanın.

Kimsenin rahat edersin laflarına inanma herşey para değil... Ailesinin oğlundan ağzı yanmış seni ona kurban edecekler gibi görünüyor sen derslerine odaklan bence Hayırlısının olması içinde her zaman dua et kardesim

kesinlikle çocugun hakkında tekrar duyumlar aldım çevreden söylediler . Yani dediğiniz gibievlenince düzeleceğine inanmak kafası yaşıyorlarmış :)

bence tanımaya calısın 1 kac kez konusun ne zararı var, ama arada sırada alkol alıyorum demeyı cok anlamadım.alkol sorunu olan biri mi acaba bunu anlamaya calısın derım ben.

Sınavınıza konsantre olun, sağlıklı bir şekilde geçin. Ondan sonra gönül işleri ile ilgilenirsiniz.

Bu ne ya sen sınavına odaklan hiç tavsiye etmiyorum çocuğu gözüm tutmadı bide ailesi kararı ona bırakmıyorlar derken kendi hayatı ile ilgili karar almaktan aciz biri ile hayatını birleştircek misin

Seni seven o kv adayı oğlu ile evlendiğin andan itibaren senden nefret edecek bunu parantez içinde aklında tutmanı isterim.
Maddi durumları bugün iyi yarın ne olacağı belli mi?
Aşk namına birşey göremedim ortada.
Çocuk alkol ve sigara kullandığını belirtmiş, takıldığı çevreyi beğenmediğini söylemişsiniz.
Bu evlilik bu adam sizin bir projeniz değil.Ben bunu düzeltirim adam ederim diye dalmayın işin içine.Üzülen siz olursunuz.

Şu durumlar geçsin bir görüşür bakarsınız. Zorla evlendirmiyorlar ya.

aklınız bu kadar kolay karısıyorsa bır guler yuze ,kpss sınavında coklu şıklar karsısında nasıl cevap verırsınız kafanız daha cok karısır

amacınız ne kendınıze tekrar bır sorun ve kafanız bu kadar kolay da karısmasın hayat sıze cok zor olur cunku

Koşarak kaö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…