Anlattıklarınızda garip bir kaç durum var. Bunlar çocuktan önce kendileri sizinle görüşmeye çalışmışlar. Anne vs çok baskın. Oğullarının basık bir defekti varsa ve anne kendinde karışma hakkı buluyorsa, size evlenme teklifi edecek kadar kendine güveniyor, sizi de saf sanıyor. Sanki yangından mal kaçırma gibi bir durum var. Aceleye getirilen bir durum var yani. Evlenmesi için yetişkin oğulları var, yıl 2020 ve üç kere kendileri görüşüyorlar. Yani diyorlar ki bizim ne dediğimiz önemli. Sizi etkilemek için evden alma vs davranışlarına girmişler. Siz de kendinizi sınav vs çalışmaktan yalnız ve değersiz hissetmiş olduğunuz bir dönemde değer verildiğinizi
Siz eğitimlisiniz, çocuk lise mezunu ve kendini geliştirmeye meyilli biri de değil. Arkadaşınız size o çocuktan uzak dur ve çoğul şahıs olarak, “ onları tanısan uzak durursun” demiş. Yani aile zaten sizin ailenize uygun, sevimli, Türk filmlerindeki hayalinizdeki sıcak aile olmayabilir. Anne zaten uyanık ve cazgır olma ihtimali yüksek. Parayla sizi satın alabileceğini düşünüyor.
Oğlanın ailesi vs bana çok sahte geldi. Sizi etkilemek için fena uğraşmışlar gibi, sanırım siz de anneniz de biraz saf, iyi niyetli ve sessiz biliniyorsunuz. Resmen sizi emrivaki yapıp kafalamaya çalışmışlar. Size evet de diyen,ısrar eden çevredeki hiç bir insan sizin tarafınızda değil bunu bilin. Kendi çocukları, yeğenleri vs yok mudur? Tek kurban siz neden oluyorsunuz? Çocuğa diyeceğiniz benim bunlardan haberim yoktu, bilseydim asla yanlış anlamamanız için görüşmeyi kabul etmezdim. Düşünmüyorum, bence zaten anlaşamayız. Umarım ailecek sevebileceğiniz biri olur vs dersin.
Özet olarak arkana bakmadan kaç...