yani artik biraz daha bagimsiz olmasi gereken bi ayda tam kesfetme ayi ama neden bu kdr bagimli bilemedim yasiti bi oyin arkadasi yok mu etrafinizda yada esiniz yardimci olmuyor mu
haftasonu bigun bakabilir yada annenize birakabilirsiniz bikac saatligine sizde kendinize vakit ayirabilirsiniz kendinzi daha iyi hissedersiniz nedenn hoslaniyorsaniz onu yaparsiniz
Bebege acidim resmen. 3 aylik ve tvye bakiyo. Yazik!Allah Allah bi psikologa yada norologa goturdunuzmu yavrunuzu hangi bebek oyuncak oynamaz tvye bakmaz benim kizim 3 aylik simdiden gozunu ayirmiyor tvden hic istemesemde arada tvye birakip islerimi yapiyorum yada onune donence koydugumda satlerce ona bakip oyalanabiliyor normali bu diye düşünüyorum atlamayin lutfen psikoga götürün
Ay caniiim sagol bebegimde senin merhametine ihtiyac duyuyordu sagol. Anne degilsiniz sanirim evde yalnizim 15 20 dakika isim oldugunda renklerine bakip oyalanirken isimi yapıyorum sizde evlat sahibi olun goreyim polemik yaratmaya calismayinBebege acidim resmen. 3 aylik ve tvye bakiyo. Yazik!
Hayir anneyim.Ay caniiim sagol bebegimde senin merhametine ihtiyac duyuyordu sagol. Anne degilsiniz sanirim evde yalnizim 15 20 dakika isim oldugunda renklerine bakip oyalanirken isimi yapıyorum sizde evlat sahibi olun goreyim polemik yaratmaya calismayin
ihtiyaci olan sevgi ve sefkati verebilmek icin istifa ettim zaten ve bu yuzden bu kadar yiprandim sizin konuya yaklasiminiz cok daha fazla ilginc geldi bana elestirmeniz icin degilde tavsiyede bulunabilmeniz icin actim konuyu yakamdan dusmuyor derken mecaz bir anlatim soz konusudur sizin tabirinizle cok zor bir cocuk..Kucağa alışmak diye birşey olduğunu düşünmüyorum. Çocuk kucak istiyorsa size ihtiyacı var demek ki. Kucağınıza alıyor olmanız ya da 7/24 yapışık olmanız da onunla ilgileniyor olduğunuz anlamına gelmiyor.
İhtiyacı olan ilgiyi sevgiyi şefkati bulamıyor demek ki...
Benim oğlum da çok zor bi çocuk, avukatım ama hamilelikte işi bıraktım ve oğlum da 2,5 yaşında olduğu halde işe dönemiyorum. Kreşe alışamadı vs...
Ama yakamı bırakmıyor diye bi cümle de kurmadım hiç. İlginç geldi yaklaşımınız...
İyi tebrik ederim ilgili anne maşallahHayir anneyim.
tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim fakat bebek arabasi istemiyor illaki kucagimda gezecek artan bel agrilarimdan dolayi artik sadece esim varken cikiyoruz disari tabiiki bana da cok iyi geliyor oglumada ama evde biraz rahatlamanin yollarini ariyorum.Keşke eve kapanmasaydınız bebekle çıksaydınız her fırsatta.
Sizinki dışarda nasıl bilmiyorum tabii ama ben bazen sırf dinlenmek için çocuğu dışarı çıkarıyorum.
Hem size iyi gelir, hem ona.
Allah Allah bi psikologa yada norologa goturdunuzmu yavrunuzu hangi bebek oyuncak oynamaz tvye bakmaz benim kizim 3 aylik simdiden gozunu ayirmiyor tvden hic istemesemde arada tvye birakip islerimi yapiyorum yada onune donence koydugumda satlerce ona bakip oyalanabiliyor normali bu diye düşünüyorum atlamayin lutfen psikoga götürün
Aa öyle deme, bebeğin tv ye bakmaması anormal,3 aylık ve bakıyor düşünsene.. vaaaww :))Bebege acidim resmen. 3 aylik ve tvye bakiyo. Yazik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?