annelerin yakasini birakmayan bebekler

Benim kiz da bana yapisikti.ayni anlattigin gibiydi.hatta alerjik bebek kendisi de.2 yasina yaklasiyor.artik kendi basina takiliyor.umutsuz olma.biraz daha sabret.babasina birakip disari cikabiliyorum.babasinin kucaginda 5dk bile durmazdi evvelden..bazi bebekler boyle.3 cocugum var.ucu de farkli huyda.bebek arabasinda agliyor demissin.benimki de durmuyor agliyordu.ama ben mecburdum okula cocuklari birakmaya onunla goturmeye .basta agladi ama alisti.kisa mesafede sıksık cikarirsan basta aglasada alisir.benimki katiliyodu bi de cok aglarsa korka korka goturuyordum.sonradan alisinca keyifli oldu.mecbur olmasam aglatamazdim.

Belki de sadece televizyonun bebekler üzerindeki etkisini bilen bir annedir.
Belkide gün boyu hiç TV açmıyordur. Yada elinin altında yardımcıları vardır tek işi çocuğu susturmaktır. Yemek, temizlik, kişisel ihtiyaçlarını başkaları gelip gideriyordur. Yada başka bir ihtimal, bebeği tam bir melektir

sizin onu hep biraz ote gitsede rahatladam tavrı varmı belki onu hissediyordur.

birde bazen aglatmak lazım zaten onları dili bu . yavas yavas alıstıracaktınız. bence arastırın kitaplar ıçokuyun.tuvalete beraber gitmeyin . mesela . gemek yapacagım sen beni izle diyin. yavas yavas yapın

Anne olmak zor evet.. bazi cocuklar biraz daha ilgi ve sevgiye muhtac...

benim oglum da öyle.. tv hic ilgisini cekmiyor, oyuncaklarla ben yaninda durdugum zaman oynuyor.. koltuga oturdugum zaman tirmanip üstüme kafama cikiyor evet en sevdigi oyuncagi benim

Bu yüzden her isimi onunla yapiyorum.. misal mutfakta isim mi var? Döküyorum önüne tencere legen kepce, yanimda oyanaliyor..

Camasir mi asiyorum, mandallari o veriyor.. evi süpürürken bi ucundan o tutuyor.. yani hayatima isime onu dahil ediyorum..

Ve evet wc ye birlikte giriyoruz o daha ne yaptigimi algilamiyor zaten.. camasir makinesonin dügmelerine filan basior oyalaniyor..

Tecrübeme dayanarak diyorum ki, sen ne kadar off poff dersen o kadar sana yapisir huysuzlanir.. yaptiginiz isleri birlikte yapip eglenceli hale getirin..

Surada eeen fazla 2-3 yil sana bu kadar düskün olacak.. sonra sen istesen de yaninda durmaz zaten

Koala hayatinin tadini cikarin, bol bol sarilip öpün kucaginizdan indirmeyin

Uslu bebeğe bağlıyorsunuz da benimki de 5 ay inmedi kucaktan, tek elle iş yapmaktan bileğim tutmadı 1 ay.
Yemek yaptığım sayılı, soğan bile kavuramıyorum.
Ama bir kere bile bırakmadım tv karşısına.

Bunun uslu bebekle, yardımcılarla veya mükemmel annelikle ilgisi yok.
Bebeklerin televizyon izlemesini normalleştirmeyelim lütfen.

Bunu normalleştirmeye çalışmıyorum ki. İnsan bazen öyle bir noktaya geliyor ki hayatta yapmam dediği şeyi yapmak zorunda kalıyor. Bende bunlardan biriyim. Benimki gibi yemek yemeyen, uyumayan sürekli ağlar vaziyette olan çocukları yeri geliyor oyuncaklar ve diğer hiçbişey susturmuyor. Tuvalete gitmem gerekir atıyorum 5 dk koyuyorum TV karşısına. Elbetteki robot gibi bütün gün TV izletenlerden değilim. Söylemek istediğim. Mecburiyet bazen kısa süre için bile yaptırıyor bunu insana. Anlık ihtiyaçlarım için mecbur kalıyorum çünkü yardımcı olacak başka kimsem yok. Ve kızım başka hiçbir şeyle zaptedilemiyor

Yaklasiminiz cok ilginc geldi bana. Yakami birakmiyor filan.. Cocuga yeterince ilgi sevgi vermediginizi dusundum bu uslubunuzla. Bence bu kadar hayiflanmayin

valla kimse alinmasin ama oglan cocuklarindan cok sogudum...etrafimdaki oglu olan butun arkadaslarimla gorusmeyi kestim...ilah ettim ogullarindan...tabi uslu oglanlarda vardir da genel anlamda oglan cocuklari boyle yaramaz mizmiz oyunoynamaz oluyorlar..oyuzden sabrediceksin konu sahibi...yapicak bisey yok ..

İleride de üniversiteye falan gidince de ahh çocuğumm aramıyorr diye ağlarsınızzSiz de haklısınız herkesin bi dayanma gücü var ,bi de doğum sorası depresyon falan oluyormuş,belki de öyle bişey yaşıosunuzdur ama yine de bebeğinize öyle demeyin başlığı görünce çok üzüldüm ,yakasıını bırakmamak çok ağır bi laf,o size muhtaç şu an

Evet bize de doktorumuz söylemişti. 1 buçuk 2 yaşına kadar televizyonlu ortamda bulundurmayın diye.

bende 3 tane var oğlan. haldeyim evde. Allah'tan ev müstakil apartmanda otursaydık kesin atarlardı biz. Ellerinden gelse 3e bölecekler beni. Çok düşkünler bana, bir o kadar da birbirlerini kıskanıyorlar. Ev davetlerine gitmiyorum ailenin çocuğu yoksa. Kesin ayiplarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…