Benim cocugum. bosanma aşamasındayım çalışmıyorumbebegim kucikdiye 14 aylik .gidecek yerimiz yoktu annemlere geldik cerkezkoydeyiz. Çekişmeli davam var siddet fiziksel ve psikolojikneden annenle kalıyorsun?
çalışıyor musun?
çocuk kimin çocuğu?
hangi adama anlaşmalı boşan diceksin?
anlıyorum dardasın ama fikir ve destek bekliyorsan biraz daha sağlıklı bi açıklama yapmalısın..
Ev bakacam gidecem diyorm babam orda kavga ediyor asagi tukursem bıyık yukari tükürsem sakal 1 sene sıkayım disimi diyorum birz daha buyusun kres yasi gelsin eylüle kadar vala burnumdan geliyor ordan kaçtık kavgadan burda annem hergun benle ben olmasam babamla durduk yere konusuyor cok da ağırEv üstüne ev olmaz arkadaş
Kendi düzenini kur kendinide annenide yavrunuda bu keşmekeşten kurtar
Sözde değil gerçekçi olsun düşüncelerin
Hep boyle yillardir bu kadin böyle. bebek olduğundan beri çalışmıyorum memur değilim ozel sektörde idim . vala varligim bile dert kadinaSiz eşinizden şiddet görüyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Annenizden de psikolojik şiddet görüyorsunuz.çalışıyor musunuz? Hep böyle yapıyorsa annenize planlarınızdan hayallerinizden bahsetmeyin.
Kocamdan boşanma asamasinda bu kadar üzülmedim eve dönmem icin yapiyor tamam donecem diyorum rahat edersin .hii git dayak ye diyor. dedim senin ordan asagi kalir yanin yokAllah yardımcınız olsun.Sosyal devlet bunun için lazım .Keşke cocuklarimizi güvenle bırakacağımız ve kadınlarımız için iyi iş imkanları olsa.
Bu dünya neden hep kadınların başına yikiliyorKocamdan boşanma asamasinda bu kadar üzülmedim eve dönmem icin yapiyor tamam donecem diyorum rahat edersin .hii git dayak ye diyor. dedim senin ordan asagi kalir yanin yok
Bosanma davam varBen anlayamadım evlisiniz sanırım?
Çocuğunuz da var galiba?
Neden annenizle kalıyorsunuz?
Canım, baban ne diyor? Senin tarafında mı?Bosanma davam var
14 aylik . Gidecek yerimiz yoktu
Paramız yok .altinlar ex kocada kasada kaldi
Adam bosanmicam diyor .annem cocuga bakmam diyor krese ver eylulde .
6 ay burdalar 6 ay memlekette ailem. 3 krs biriktirdigim vardi avukata verdim 3.500 tl gerisini çalışınca veririm dedim tanidik avukat sorun etmedi.gercekten igrenc bir hayat tek tesellim bebem saglikli
Babam sessiz tipik turk babasi .en son annem diyordu babamda şoyle demis kendi başını bizim başımızi da yakti .onada cok üzüldüm. Sanarsin kötü yoldayim alt tarafi boşanmaya çalışıyorum.Canım, baban ne diyor? Senin tarafında mı?
Allah yardımcınız olsun.Sosyal devlet bunun için lazım .Keşke cocuklarimizi güvenle bırakacağımız ve kadınlarımız için iyi iş imkanları olsa.
Allah yardımcın olsun vallaha ya ne diyim ki.Bosanma davam var
14 aylik . Gidecek yerimiz yoktu
Paramız yok .altinlar ex kocada kasada kaldi
Adam bosanmicam diyor .annem cocuga bakmam diyor krese ver eylulde .
6 ay burdalar 6 ay memlekette ailem. 3 krs biriktirdigim vardi avukata verdim 3.500 tl gerisini çalışınca veririm dedim tanidik avukat sorun etmedi.gercekten igrenc bir hayat tek tesellim bebem saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?