- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Şimdi en kötü kreş iki binden başlar herhalde.Allah hidayet versin annene. Bazen hayat , bazılarını biraz daha fazla sınıyor. Ne diyeceğimi de bilemedim. Olabildiğince az muhatap ol. Bebekleri alan kreşler var , ama kazancının ne olacağında çok önemli. Bildiğim kadarıyla onlarda pahalı oluyor. Allah yardımcın olsun
Yok vala en fazla 5 6 bin olacak maas .nafaka zaten az baglaniyor resmen eve dön diye 500 1500 arasi anca .kiralar almis basini gitmis heryerde .burda sıginti gibiyiz çocuğumla.umarim en kısa surede bende toparlarim biyerdenGercekten oyle kadinlarin çogu calisiyor bile olsa cocuguyla kendine duzen kuramiyor illa anne baba evine sigmaya calisiyor.
Gorumcem boşandi kendine ev aldi tek başina yeniden duzen kurdu ailesine muhtaç olmadan ama geliri 20bin civari. Kaç kadinin boyle imkani var?
Benimkide oyle yıllardır mutsuz huzursuz memnunuyetsiz kendi huzursuzluğunu bize vermeye calisip durdu.ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun modundalar.türk annelerinde nedense genel olarak bir tatminsizlik, memnuniyetsizlik var. benim annem de öyledir, yıllardır çatışırız ve annem yıllardır mutsuzdur. önceleri bu durumun benden kaynaklandığını zanneder kendimi yer dururdum ama şimdi bakıyorum da bu insanların sorunu kendiyleymiş. ben dünyanın en süper evladı olsam yine drama yapacak bir mesele bulur surat asar ve söylenirmiş.sizin anneniz de böyle, sorunu mutlu olamamak ve mutsuzluktan zevk almak.
Insallah tek tesellim o ilerde kendi duzenimi kurmak .cocugumla kendi evime sigmak istiyorm.sabrediyorum duruyoruzCanim yasadiklarin cok cok zor rabbim yardimcin olsun
Ama maddiyat olmadan hic birsey yapman mumkun degil 6 ay evde 6 ay koydelermis
Biraz daha disini sikabilirsen sikmaya calis
Onlar da alisir zamanla tek ayrilan sen degilsin az bebegin buyusun Sonra bir ise girer cocugunu krese verir duzenini kurarsin
Hersey hersey cok pahali Allah darda kalan herkese yardim etsin. Hayattaki tek kredim cocugum annem cocuk olmadan bosansaydin diyip duruyor .yine olsa yine yapar bosanirdim dedim o bana bir hediye dedim hayat arkadaşım tutunma sebebi.ne zorluklarla oldu kac yil tedavi gördüm ilaclar igneler .hayatimda herseyi zor elde ettim sanirim duzenimizide zor elde edecemAllah hidayet versin annene. Bazen hayat , bazılarını biraz daha fazla sınıyor. Ne diyeceğimi de bilemedim. Olabildiğince az muhatap ol. Bebekleri alan kreşler var , ama kazancının ne olacağında çok önemli. Bildiğim kadarıyla onlarda pahalı oluyor. Allah yardımcın olsun
Aile herzaman önemli. Kendi cocugima öyle olmamak icin elimden geleni yapacamKara delik gibi insanlar, hele ki 1. derece akrabalar hiç çekilmiyor. Zor cidden. Bir benzeri bizde de var
En büyük imkan ailenin zihniyeti ve bakış açısı. Benim abim ve babam epey geleneksel insanlar. Boşandıktan sonra yalnız kalma isteğim büyük olay oldu ve kalamadım. Maddi imkanım da vardı. Ama kalamadım.. gerçi kavga kıyamet bir süre kaldım ama babam “uykularım kaçtı, kabuslar görüyorum, mahvoldum” diyordu o zamanlar.Gercekten oyle kadinlarin çogu calisiyor bile olsa cocuguyla kendine duzen kuramiyor illa anne baba evine sigmaya calisiyor.
Gorumcem boşandi kendine ev aldi tek başina yeniden duzen kurdu ailesine muhtaç olmadan ama geliri 20bin civari. Kaç kadinin boyle imkani var?
Bence geri dön barışmışsin gibi altinlari al biraz para biriktir ne bileyim cocuk biraz daha kreş yaşina gelsin.Ama tabi can guvenligin varsa.Böyle anneler babalar yuzunden katlaniyor kadinlarimiz o kocalara.Ne diyeyim Allah islah etsin annenide kicanidaBosanma davam var
14 aylik . Gidecek yerimiz yoktu
Paramız yok .altinlar ex kocada kasada kaldi
Adam bosanmicam diyor .annem cocuga bakmam diyor krese ver eylulde .
6 ay burdalar 6 ay memlekette ailem. 3 krs biriktirdigim vardi avukata verdim 3.500 tl gerisini çalışınca veririm dedim tanidik avukat sorun etmedi.gercekten igrenc bir hayat tek tesellim bebem saglikli
İdare edeceğiz başa gelen cekilir.umarim kisa sürede düzenimiz olur bizimde .Annenizin psikolojik sorunları var bence babanızla bile tartışıyormuş.
Ne olursa olsun aklınızın en ufak yerinde bile eski kocanıza geri dönmek olmasın, annenizi birsekilde idare edebilirsiniz en azından elin oglundan dayak yemekten iyidir diye düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun
Geçmişte cok iyi taliplerim cikti ona dem vuruyor sanki onlari alinca garanti iyi koca olacak .anlamiyor alsam tamam o dedigini böyle olmayacagi ne malum diyorum. olmaz diyor.ben bu kafalara ne anlatam kiEn büyük imkan ailenin zihniyeti ve bakış açısı. Benim abim ve babam epey geleneksel insanlar. Boşandıktan sonra yalnız kalma isteğim büyük olay oldu ve kalamadım. Maddi imkanım da vardı. Ama kalamadım.. gerçi kavga kıyamet bir süre kaldım ama babam “uykularım kaçtı, kabuslar görüyorum, mahvoldum” diyordu o zamanlar.
Her şeyden önce şu zihniyet bir değişseydi, ah değişseydi…
Konu sahibine de başını yaktı diyormuş ailesi. Mutsuz evlilikleri sürdürmek miydi başımızı yakmamak acaba.
Bilemiyorum. O kdr kadin cinayeti varki insanın gözü korkuyor banada olurmu diye. yasi genc cabuk adapte olur boşanmaya ama kaynn kp yakasinu birakmiyor boşanmicaksin diye baski yapiyor tum sulaleside. sebep torun dertleri.ne olacak sonumuz Allah yardim etsin .dönsem olmaz 1 yil belki iyi ama adamla ayni yerde kalmak istemiyorum. Anlasmali bosan tamam istanbulda gelip kalacam cocugu rahat görürsün desem tepemde nefesi olur rahatsız edermi ex koca dogulu .çok ikilem cokkkkBence geri dön barışmışsin gibi altinlari al biraz para biriktir ne bileyim cocuk biraz daha kreş yaşina gelsin.Ama tabi can guvenligin varsa.Böyle anneler babalar yuzunden katlaniyor kadinlarimiz o kocalara.Ne diyeyim Allah islah etsin annenide kicanida
Bende cok dedim psikolaga git anlamiyor anlamıyor normal zamanlarda da demistim kendi bildiğini okuyorTedavi olmaktan başka ne düzeltebilir ki? Zihin yapısı bozuk anlaşılan. Bugün annem başka bir sebepten dr kontrolüne gitti. Adam psikiyatrist olmamasına rağmen antidepresan kullanmasını tavsiye etmiş. Biz hep söyleriz anneme. Ama o kendinin normal, diğer insanların tuhaf olduğunu düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?