- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Cocuğu olsuğu için mutsuz değil ki asıl sorun konu sahibinin son paragrafında
Tabi konu evli bir kadın ve anne tarafından açılınca bakış aćısı hemen deģişiyor.amann nir destek bir destek :)) o benim sevgilim değil de kocam olsaydı kadına yönelirdiniz o zaman. aaa senin gibi birini terkedip ona mı gitti ühü ühü.yoo senin konunda sen hepsini hak etmiştin.başka bir konuda gelinlik soran birine o kiloyla nasıl koca buldun yazan biri her saldırıya açık olmalı değil mi?
biz burada kadıncağıza psikoloğa,danışmana git diyoruz ama İnşallah senin gibi yargılayanlara denk gelmez.
neyse.banlanmadan kaçayım.
Tabi konu evli bir kadın ve anne tarafından açılınca bakış aćısı hemen deģişiyor.amann nir destek bir destek :)) o benim sevgilim değil de kocam olsaydı kadına yönelirdiniz o zaman. aaa senin gibi birini terkedip ona mı gitti ühü ühü.
Madem baştan beri öyeydi ve bunun farkındaydı neden 2 çocuk ve bir erkeği de buna ortak etti.Ne var ki son paragrafinda, anlamadim. Konudan farkli, oyle can alici bir sey goremedim.
"Bu arada sunuda ekleyim ben hep boyleydim hep mutsuz hep dertkupu hep omur torpusu..bekardim mutsuzdum herkesi mutsuz ederdim iyi bi evlat olamadim iyi bi ogrenci olamadim iyi bi arkadas iyi bi anne hic biri icin dogru kisi deildim ben ask kadiniydim hep cok seven tutkulu ask la yetinen sorumlulugu gorunce kacan....esimin yada cocuklarimin tek sucu hayatlarinda benim olmam...allah islah etsin beni allah sabir versin iman guzelligi versin ne deyim yanlislarimi biliyorumda icraate dokup duzeltemiyorum"
Hadi ondan oncekini de alayim:
"tek istegim kendilerini kurtarmalari ama bunu beklemeye sabrimda yok tek bildigim kendime gelmem gerek onlarin bana sevgime ilgime ihtiyaclari var benimsa takatim yok bezginlik yorgunluk mutsuzluk ele gecirmis beni..sagliklilar bin sukur hastada olabililerdi veya ben saglikliyim bin sukur elim ayagim tutuyo ac acikta deilim ama bunlari bilmek davrabislarima ruhuma yetmiyo haykirmak istiyorum Beni bana birakin dusun yakamdan demek istiyorum sonra kizim bi gulucuk atiyo dusuncelerimden utaniyorum acil psikolojik yardim alcam farkindayim durumun ama vaktim yok iste "
Valla farkli bir sey yok son paragrafta bana gore. Konuyu bu yuzden acmis zaten. Normal bulsa kendini, acmazdi.
hahaha :)
Yorumladım okumadın mı bayanın evli olmasiyla cocuk sahibi olmasıyla alakalı değil konu. O hayatta hićbirşeyi iyi yapamadıgını söylüyor. hayatı boyunca sorumlukuktan kaçmış bunu da açık aćık söylemiş bu yaşam tarzı da ona göre değilmiş. Yeterince açık oldu mu. Istediği gibi yaşamayı secmeliydi kimseye karşı da sorumluluğu olmazdı...neyse ben ögle yemeğine ćıkıyorum beni almaya gelecek şimdi :))hahaha :)
yok canım ben yine ühü ühü demezdim.
sen saldır konuyu açana belki böylece çok yardımcı olursun.belki çocuklarını geri rahmine alır kötü annelikten kurtulur.
kadınnın son paragrafını sen yorumlar mısın lütfen? ciddiim belki göremediğimiz bişey vardır.
Yorumladım okumadın mı bayanın evli olmasiyla cocuk sahibi olmasıyla alakalı değil konu. O hayatta hićbirşeyi iyi yapamadıgını söylüyor. hayatı boyunca sorumlukuktan kaçmış bunu da açık aćık söylemiş bu yaşam tarzı da ona göre değilmiş. Yeterince açık oldu mu. Istediği gibi yaşamayı secmeliydi kimseye karşı da sorumluluğu olmazdı...neyse ben ögle yemeğine ćıkıyorum beni almaya gelecek şimdi :))
Peki sen psikolojik danışmanlık mesleğine uygun biri misin?Dikkat ederseniz konu sahibi bu yaşam tarzı bana hitap etmiyor diyor.kendine daha uygun bir yaşam seçebilirdi.
Peki sen psikolojik danışmanlık mesleğine uygun biri misin?
Sen de bu soruyu yanıtla bakalım.
Tamam en birinci sensinKonu sahibinini çocuğu yaparken psikolojisi bozuk değilmiy miş buda eleştirenlere gelsin lütfen 2 dakikalık zevk uğruna çocuk yapan sonrada bana göre değil yaşam tarzım değil diyen konu sahibini koruyanlara gelsin yorumum lütfen annelik özveri ister...
aynısını ben diyecektim. pek çok konuda denk geliyorum alıntılanan kişiye.Peki sen psikolojik danışmanlık mesleğine uygun biri misin?
Sen de bu soruyu yanıtla bakalım.
Aynen, bu insanın işi bu. İnsanları yargılamaması gerek, psikolojik danışmanlarara gelen insanlar zaten psikolojik sıkıntıları olan insanlar. Onlara da mı böyle davranıyor?aynısını ben diyecektim. pek çok konuda denk geliyorum alıntılanan kişiye.
genelde ters cevaplar veriyorsunuz. insanlara en çok sizin yumuşak yaklaşmanız gerekir.
yaşadığım küçük ilçedeki devlet hastanesinde psikologa giden annem sürekli mutsuzluk içinde dönerdi. azıcık sıkıştırınca söyledi. kadın doktor, annemi sürekli azarlıyormuş, neden şöyle yapmadın neden böyle yapmadın? geç geldin,erken gittin... konu mühim değil ama tutum öyle fena ki. bir daha yollamadım oraya, şimdi daha uzağa götürüyoruz onu. en azından rahatlamak için gittiği yere giderken gerilmiyor. insan kendini bilmeli. sabırlı veya merhametli değilsen nasıl şifa vereceksin?Aynen, bu insanın işi bu. İnsanları yargılamaması gerek, psikolojik danışmanlarara gelen insanlar zaten psikolojik sıkıntıları olan insanlar. Onlara da mı böyle davranıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?