Annelik bencillikmi

kendi arzuları için çocuğunu terk eden anneler bencil ama bir de kendi canını çocuklar için feda eden hayatını çocuklarına adayan anneler de var.ANNELİK SIFATI HAK EDEN İÇİN ŞEREFTİR ONURDUR HAK ETMEYEN İÇİN BENCİLLİKTİR

Yazdığınıza siz inandınız mı ? Artık bu dilin konuşulmadığı, gerçeklerin ayan beyan ortada olduğu çağdayız ! Sizin yazdığınız tam bir felfese kurgu olmuş

bazı evlatlar bazen yumurtadan çıkıp kabuklarını beğenmiyorlar ya , saçlarını süpürge eden analarını hiçe sayıp onları aşağılayıp adam olduklarını sanıyorlar ya işte o evlatları yakasım geliyor,küçüğüm önce anan sana neler yaptı onu anlar hele sen sonra kararı biz veririz iyiki doğdun mu deriz niye doğdun mu deriz madem konu açtın bize bırak..sebepsiz böyle bir yazıyı kabul etmiyorum.

buarada ben şuna katılmıyorum .

ben cocuk sahıbı oluyorsam veya olduysam onun gıyecegı kıyafetten egıtımıne , gıdecegı okula bınecegı arabaya, oturacagı eve kadar dusunmek zorundayım dıye dusunuyorum.
bız boyle buyuduk.

cocugum ıcınde bunu dusunurum. yanı cocugum tahtını yaparım ama bahtını allah kerım derım.

Buarada ben neden cocuk sahibi oldum. benden bişey olsun istedim , gözleri benim gibi baksın. seneler önce tüp bebek için doktor kapısını aşındırırkende bunu söyledim ben evlatlıkta alabilirim ama ben benden bişeyler kalsın istiyorum. ayna gibi mesela

KONUYU AÇANA KIZMIYORUM DEMEK Kİ YARA ALMIŞ .AMA BENİM ÇOK TATLI FEDAKAR Bİ ANNEM VAR BAŞLIĞI OKUYUNCA ÜZÜLDÜM.NE CEFAKAR FEDAKAR ANNELER VAR

Biraz önce yazdığım yazıyı doğrular nitelikte tam olmuş

O ayrı. Annesinden babasından utanan, onlarla bir yere gitmek istemeyen çocuklara sinir oluyorum ben de.

Yazdığınıza siz inandınız mı ? Artık bu dilin konuşulmadığı, gerçeklerin ayan beyan ortada olduğu çağdayız ! Sizin yazdığınız tam bir felfese kurgu olmuş
ne cagi ne felsefesi. benim yazdigim gercekler.
isterse milyonuncu yuzyilda olalim.
dogal olani inkar edemezsiniz.
kadin ve erkek diye iki ayri cins varsa ve bunlar hormonal olarak cinsel birliktelikten olmaktan hoslaniyorlarsa
ister istemez bu birlesmeden yeni bir canli ortaya cikiyorsa amac bellidir.
uremek ve nesli devam ettirmek.

doğum günün kutlu olsun.

geleceğini kendin hazırlaman lazım. neden başkasından bekliyorsun bunu... sen bile kendini düşünmezken başkasından (ki annen bile olsa) bekleyemezsin. çok zor şartlar okumuş, yetişmiş ve mutlu nice insanlar var.

İyide kardeş hani gece yatsak sabah uyanıp hamile kalsak tamamda , insanın en keyfi istediği doğrulsunda gerçekleşen bir olay değilmi bu

Yapiyorsan cocugu kendi keyfinden yapıyorsun.ne edebiyati parcaliyorsunuz ya.cocugu yapiyorsunuz sonra ayy ben sana sole baktım bole yaptim ee yapma.yap diyen mi oldu.kendi keyfin icin yaptin.kendi egonu tatmin ettin...ne basa kakiyorsun.her anne kutsal degil kimse kusura bakmasin.henen dini imani karıştırmayın...bende cocuk istiyorum ana bunun bencilce birsey oldugunu biliyorum.

İyide kardeş hani gece yatsak sabah uyanıp hamile kalsak tamamda , insanın en keyfi istediği doğrulsunda gerçekleşen bir olay değilmi bu
bütün anneler anneliği birgün anne olunca anlarsınız der birgün anne olursam o duyguyu anlatabilirim

Dünya nufusü 7,5 milyar . İnsan ırkı Siz doğum yaptınız diye devam edip , yapmayınca sonlanacak olsa , haklılık payı var derim . Komik olmuş !

KONUYU AÇANA KIZMIYORUM DEMEK Kİ YARA ALMIŞ .AMA BENİM ÇOK TATLI FEDAKAR Bİ ANNEM VAR BAŞLIĞI OKUYUNCA ÜZÜLDÜM.NE CEFAKAR FEDAKAR ANNELER VAR
ben de kızmıyorum.
bir sebebi vardır bu şekilde düşünmesinin.
her anne de bir değil ne yazık ki.
bunu da inkar edemeyiz.
konuyu kendi anneliklerimize getirdik biz de ortamı müsait bulunca.
aslında konu sahibinin derdi nedir onu dinleyi ona göre yorum yapsak daha sağlıklı olacaktır.

Dürüst insan kutsaldır .

Annelik bencillik değil, fedakarlık ve koşulsuz sevmektir. İki çocuğum var ve onlar benim kendi canımdan daha değerli. Onları dünyaya getirirken çektiğim eziyetler sorluklar hiçbirinin önemi yok onlar var ya hayatımda bu bana yeter. Her anne baba da çocuklarının barınma, beslenme, sağlık ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Bunları yaparken çocuğa bak seni doğurdum, büyüttüm, okuttum gibi cümleler kurup çocuğu anneye minnettar kılmak yersiz çünkü tüm bunlar o çocuğu dünyaya getiren anne ve babanın görevleri çocuğa lütufları değil.

İşte annelik bu.
İstisnalar anneliği beceremeyen hatta annelik sıfatını haketmeyen..
sadece çocuk doğurmuş kadın onlar.

Dünya nufusü 7,5 milyar . İnsan ırkı Siz doğum yaptınız diye devam edip , yapmayınca sonlanacak olsa , haklılık payı var derim . Komik olmuş !
ben degil arkadasim sizin ulvi dusuncelerinize gore dunyada kimse cocuk sahibi olmamali.
120 yil sonra dunyada insan irki bitti demek bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…