Yazdığınıza siz inandınız mı ? Artık bu dilin konuşulmadığı, gerçeklerin ayan beyan ortada olduğu çağdayız ! Sizin yazdığınız tam bir felfese kurgu olmuşoglumu ileride yalniz kalmayayim diye ya da bebek seveyim diye dogurmadim
kocami eve baglamak ! evliligimi canlandirmak icin de.
dogurmam gerektigi icin dogurdum.
insan irkinin devami icin.
dunyaya iyi karakterli bir birey yetistirmek icin.
maddi manevi durumum musaitken, kendime iyi bir insan yetistirme konusunda guvenirken
ay annelik bencillik mi, cocugum dunyaya gelmek ister miydi diye felsefi felsefi dusunup
bu dunyaya ben dogurmayaydim da alakasiz issiz gucsuz, gayri mesru(bakamayip terkedecek), iyi egitim veremeyecek biri dogursaydi da dunyadaki denge mi bozulsaydi?
onu dunyaya getirdigim turlu turlu sikintilar cektigim icin oglumdan tesekkur beklemeyecegim gibi
30 yasini asmis oglumun da gelip hala beklenti icinde olmasini kabul edemem.
gelecek universiteye kadar kurulur. ondan sonrasi ogluma kalmis.
ne onu 5 yildizli otellerde evlendireyim, evini duzeyim, gelinimin koluna bilezikler doldurayim, ne de torunlarima bakayim diye dusunemem.
isteyen bencillik desin. anne olunca hayat bitti gitti olamaz.
Biraz önce yazdığım yazıyı doğrular nitelikte tam olmuşarkadaşımın 5 yaşında bir oğlu var
konuşma sırasında arkadaş ama bak ben seni 9 ay karnımda taşıdım hiç te kolay bişe değil bu demiş
oğlu da banane taşımasaydın zorlama girdik karnına demiş hehehe işte herşeyin özeti :))
bazı evlatlar bazen yumurtadan çıkıp kabuklarını beğenmiyorlar ya , saçlarını süpürge eden analarını hiçe sayıp onları aşağılayıp adam olduklarını sanıyorlar ya işte o evlatları yakasım geliyor,küçüğüm önce anan sana neler yaptı onu anlar hele sen sonra kararı biz veririz iyiki doğdun mu deriz niye doğdun mu deriz madem konu açtın bize bırak..sebepsiz böyle bir yazıyı kabul etmiyorum.
ne cagi ne felsefesi. benim yazdigim gercekler.Yazdığınıza siz inandınız mı ? Artık bu dilin konuşulmadığı, gerçeklerin ayan beyan ortada olduğu çağdayız ! Sizin yazdığınız tam bir felfese kurgu olmuş
İyide kardeş hani gece yatsak sabah uyanıp hamile kalsak tamamda , insanın en keyfi istediği doğrulsunda gerçekleşen bir olay değilmi bukendi arzuları için çocuğunu terk eden anneler bencil ama bir de kendi canını çocuklar için feda eden hayatını çocuklarına adayan anneler de var.ANNELİK SIFATI HAK EDEN İÇİN ŞEREFTİR ONURDUR HAK ETMEYEN İÇİN BENCİLLİKTİR
bütün anneler anneliği birgün anne olunca anlarsınız der birgün anne olursam o duyguyu anlatabilirimİyide kardeş hani gece yatsak sabah uyanıp hamile kalsak tamamda , insanın en keyfi istediği doğrulsunda gerçekleşen bir olay değilmi bu
Dünya nufusü 7,5 milyar . İnsan ırkı Siz doğum yaptınız diye devam edip , yapmayınca sonlanacak olsa , haklılık payı var derim . Komik olmuş !ne cagi ne felsefesi. benim yazdigim gercekler.
isterse milyonuncu yuzyilda olalim.
dogal olani inkar edemezsiniz.
kadin ve erkek diye iki ayri cins varsa ve bunlar hormonal olarak cinsel birliktelikten olmaktan hoslaniyorlarsa
ister istemez bu birlesmeden yeni bir canli ortaya cikiyorsa amac bellidir.
uremek ve nesli devam ettirmek.
Ayrica yok olsun insan ırkı.cok mu onemli sanki..Dünya nufusü 7,5 milyar . İnsan ırkı Siz doğum yaptınız diye devam edip , yapmayınca sonlanacak olsa , haklılık payı var derim . Komik olmuş !
ee konu sahibi bir şey demeden annesinin anneliğini sorguluyorsa bende bunu sorgulamak durumunda kalıyorumO ayrı. Annesinden babasından utanan, onlarla bir yere gitmek istemeyen çocuklara sinir oluyorum ben de.
ben de kızmıyorum.KONUYU AÇANA KIZMIYORUM DEMEK Kİ YARA ALMIŞ .AMA BENİM ÇOK TATLI FEDAKAR Bİ ANNEM VAR BAŞLIĞI OKUYUNCA ÜZÜLDÜM.NE CEFAKAR FEDAKAR ANNELER VAR
Yapiyorsan cocugu kendi keyfinden yapıyorsun.ne edebiyati parcaliyorsunuz ya.cocugu yapiyorsunuz sonra ayy ben sana sole baktım bole yaptim ee yapma.yap diyen mi oldu.kendi keyfin icin yaptin.kendi egonu tatmin ettin...ne basa kakiyorsun.her anne kutsal degil kimse kusura bakmasin.henen dini imani karıştırmayın...bende cocuk istiyorum ana bunun bencilce birsey oldugunu biliyorum.
oglumu ileride yalniz kalmayayim diye ya da bebek seveyim diye dogurmadim
kocami eve baglamak ! evliligimi canlandirmak icin de.
dogurmam gerektigi icin dogurdum.
insan irkinin devami icin.
dunyaya iyi karakterli bir birey yetistirmek icin.
maddi manevi durumum musaitken, kendime iyi bir insan yetistirme konusunda guvenirken
ay annelik bencillik mi, cocugum dunyaya gelmek ister miydi diye felsefi felsefi dusunup
bu dunyaya ben dogurmayaydim da alakasiz issiz gucsuz, gayri mesru(bakamayip terkedecek), iyi egitim veremeyecek biri dogursaydi da dunyadaki denge mi bozulsaydi?
onu dunyaya getirdigim turlu turlu sikintilar cektigim icin oglumdan tesekkur beklemeyecegim gibi
30 yasini asmis oglumun da gelip hala beklenti icinde olmasini kabul edemem.
gelecek universiteye kadar kurulur. ondan sonrasi ogluma kalmis.
ne onu 5 yildizli otellerde evlendireyim, evini duzeyim, gelinimin koluna bilezikler doldurayim, ne de torunlarima bakayim diye dusunemem.
isteyen bencillik desin. anne olunca hayat bitti gitti olamaz.
ben degil arkadasim sizin ulvi dusuncelerinize gore dunyada kimse cocuk sahibi olmamali.Dünya nufusü 7,5 milyar . İnsan ırkı Siz doğum yaptınız diye devam edip , yapmayınca sonlanacak olsa , haklılık payı var derim . Komik olmuş !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?