Annelik bu mu? İçim daralıyor :(

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.867
82.453
798
Benim bir derdim var kızlar bu derdim 1-2 senedir var artık sabrım taşıyor içim acıyor..
Komşumuz ve onun evladına ilgisizliği cidden beni üzüyor..
1-2 senedir belki ben böyle düşünüyorum anne o dedim sustum..
Size birkaç hadiseden bahsedeyim sizde ona göre bana yardımcı olun kardeşlerim..
Bunda birkaç gün önce balkonda (dışarda) oturuyoruz her zaman olduğu gibi çocuğu dışarıda, o serin,soğuk havada uyutuyor yahu gir içeri uyut pijamalarını giydir,güzel güzel yıka elini,yüzünü.. neyse çocuğun beli abartmıyorum ful açık "canım beli açık ört,hasta olur,esiyor"dedim bir kere örttü "canım bak gene açıldı sonra hasta olmasın"dedim her zaman yaptığı gibi yüzünü ekşitti bişe olmaz ya nolcak uyusun yatırcam zaten dedi..

Gelelim bu akşam ki mesele
Gene baktım sokakta oturuyoruz çocuğu salladı,uyudu çocuğu attı içeri hemen geldi yahu o çocuk elleri pis,sokakta gezmiş pijamasız gün boyu giydiği o rahatsız kıyafetle yatırdın yahu yazık değil mi?

Ben her çocuğu severim,öperim,çocukla çocuk olurum ama bu çocuğa midem almıyor çünkü pis kokuyor çapaklı, hiç eğitilmemiş...seviyorum çocuğu sık sık bana bırakır bakarım oda beni çok sever ama ilgi alaka yok annesinden yana..
Çocuğun hiç oyuncağı yok veriyor eline telefonu açıyor bir şarkı bu bu yani...
Ben çok üzülüyorum annelik bu mu? bunlar sadece bir iki olay size daha anlatmadığım bir sürü üzücü olay var..

Bu kadar gül gibi anne olmak için ne acılar çeken kadın görüyorum...Rabbim bu ayda onlarada tez zamanda hayırlı evlatlar versin..Anne olmakla anne olunmuyormuş bunu öğrendim

Son düzenleme:
Cok üzüldüm... Bazıları dogurmak icin doğuruyo,annelik hissetmeden yada anne olamadan... Gerçekten cok üzüldüm o cocugun annesini secme sansi yok maalesef... Bi evlat dünyaya geldiğinde hayirli evlat diler herkes ama nedense kimse hayirli ana baba dilemez sanki her ana baba hayirli!?!!

Cok üzüldüm... Bazıları dogurmak icin doğuruyo,annelik hissetmeden yada anne olamadan... Gerçekten cok üzüldüm o cocugun annesini secme sansi yok maalesef... Bi evlat dünyaya geldiğinde hayirli evlat diler herkes ama nedense kimse hayirli ana baba dilemez sanki her ana baba hayirli!?!!
Bende hep böyle derdim sus kızım o anne derdim ama annelik namına birşey yok ortada :(

Ozur dilerim ama ben o kadini ne evime alirim ne evine giderim nede disarda bi arada görünmek isterim...canina kanina merhametsiz olan benden uzak dursun!!!
Zaten bugün kavga çıkarmamak için kendimi zor tuttum ortamdan kalktm artık kadının canına kast edeceğim o olacak

Zaten bugün kavga çıkarmamak için kendimi zor tuttum ortamdan kalktm artık kadının canına kast edeceğim o olacak
İlgini alakani kes derim.sorarsa da icim almiyo cocuguna davranışını ben bana yakismayanla selami sabahi keserim de.gercekten kati ve net ol.Allah o kuzunun da yardımcısı olsun inşallah

İlgini alakani kes derim.sorarsa da icim almiyo cocuguna davranışını ben bana yakismayanla selami sabahi keserim de.gercekten kati ve net ol.Allah o kuzunun da yardımcısı olsun inşallah
Bunu çok kez denedim aylarca görüşmedim sonra çocuğu dövdüğünü öğrendim (ben varım diyr yapamıyor) tamamen iletişimi kesemiyorum çocuğa acıyorum çocukla ilgileniyorum çünkü

Bunu çok kez denedim aylarca görüşmedim sonra çocuğu dövdüğünü öğrendim (ben varım diyr yapamıyor) tamamen iletişimi kesemiyorum çocuğa acıyorum çocukla ilgileniyorum çünkü
Peki nereye kadar?????? Bunu dusundunmu??? Kadinla alakani kesip yine bi sorun oldugunda cocugu savunabilirsin.benden cok cekinen vardır ki asla yuz vermem ornek verim arkadasimin komsusu...yarim akilli diye gezer ama degil sadece isine olesi gelio ki benden de cok korkar. Arkadasimin nisanlisi ben benim esim ve arkadasim evde yemek yicez o komsu girdi iceri ama saci basi yarim yamalak kapali hayriye abla benim kocam ve ferdi burda.onlar burdayken bu sekilde girme içeri ya acil ya kapan bidaha uyarmam dedim.ondan beri kadin esimin ayakkabılarını gordugunde yada benimkileri basini bi kapatir boynundan baglar boğulcak sanki okadar sıkı yapar :)))))) ama sorarsan ne muhabbetim vardir ne selamim ne de sabahim. Ama rumeysa de hemen bi toparlanir

Peki nereye kadar?????? Bunu dusundunmu??? Kadinla alakani kesip yine bi sorun oldugunda cocugu savunabilirsin.benden cok cekinen vardır ki asla yuz vermem ornek verim arkadasimin komsusu...yarim akilli diye gezer ama degil sadece isine olesi gelio ki benden de cok korkar. Arkadasimin nisanlisi ben benim esim ve arkadasim evde yemek yicez o komsu girdi iceri ama saci basi yarim yamalak kapali hayriye abla benim kocam ve ferdi burda.onlar burdayken bu sekilde girme içeri ya acil ya kapan bidaha uyarmam dedim.ondan beri kadin esimin ayakkabılarını gordugunde yada benimkileri basini bi kapatir boynundan baglar boğulcak sanki okadar sıkı yapar :)))))) ama sorarsan ne muhabbetim vardir ne selamim ne de sabahim. Ama rumeysa de hemen bi toparlanir
İşte bende öyleyim benim yanımda çocuğa bağıramaz bile evet hep onu düşünüuorum nereye kadar 1-2 senedor artk susuyorum artık napıcam bilmiyorum

İşte bende öyleyim benim yanımda çocuğa bağıramaz bile evet hep onu düşünüuorum nereye kadar 1-2 senedor artk susuyorum artık napıcam bilmiyorum
Gorusmeleri gidip gelmeleri azalt ama yine tepkini koy cocuga iyi davranmazsa o onda psikolojik olarak etki yapar iz birakir sonrada uzaklas ama denk geldiginde olumsuz biseye yine tavrini belli et derim

Amiiiinnnn İnşallah. .
Malesef bu karakter meselesi. .
Bende çok dikkat ederim. .

Back
X