- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 53
- 33
- Konu Sahibi innocent33
-
Çok güzel bir yorum,gerçekçi.Saçma duygusal triplere bağlamadan.Ben ikinciye hamileyim hicbir zaman kendimi hazir hissetmedim.
Bence hicbi kadin 9 ay boyunca çekecegi sıkıntılara. Dogum sonrasi uykusuz gecelere gece devamli uyanip emzirmeye surekli bez degistiemeye falan hazir olamaz. Ben oglumu dogurdugum gün anne oldum ve herseyi en iyi sekilde basardigima inaniyorum. Simdi ikinciye hamileyim hazir miyim degilim ama yine bebegim icin elimden geleni yapacagim.
Kendinizi annelige tam anlamiyla hazir hissetmeden cocuk sahibi olmayin. Cunku zorlanirsiniz bunalirsiniz.Merhaba hanımlar... Kafamda deli sorular var. 9 aylık evliyim. Eşimle birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz. 26 yaşındayız her ikimiz de ve artık yavas yavaş çocuk dusunmeye başladık. Ama rahatlığa oyle alistim ki... Ayrica emin olmadığım bir şey var: anne olmaya hazır olup olmadığım. İnsan anne olmaya hazır olup olmadığını nasıl anlar? Sizlerden yardım bekliyorum bayanlar
TesekkurlerÇok güzel bir yorum,gerçekçi.Saçma duygusal triplere bağlamadan.
Doğurmayı sosyal etkinlik olarak görmek çok iyi bir yorummuşŞöyle düşün mesela 3 ay kusacaksın yemek yemeyeceksin ama sonunda sana bir ödül vereceğiz deseler kendini bunun için hiçbir zaman hazır hisseder misin? Ama ödülü alınca da çektiğini unutursun ya da çektiğime değdi dersin. Çocuk da öyle bir şey bence. Hah bazı kadınlar da var ki anaç mı anaç, acıya ağrıya dayanıklı, bıraksan her sene doğurur adeta doğurmayı sosyal etkinlik gibi görüyor. Doğurmayı seviyor, cidden var böyle kadınlar. O cesaretin onda birine sahip olmayı isterdim.
İyi sen 10 saat ben tam 72 saat doğum sancısı çektim son 5 saati ızdırap gibiydi doğumdan sonra 3 gün ağladım ve lohusa sendromu yaşadım çabuk atlattım. Bir daha normal doğum yapar mıyım bilmiyorum çok zor bir doğum yaşadım çatı darlığı yüzünden ama o sancıların mükafatı şimdi yanımdaNormal doğum yaptım 10 saat sancı çektim. Sancı çekerken bir daha asla bebek istemiyorum diye bağırdığımı bilirim
Bebeğim doğar doğmaz o ağlama sesini duyunca, onu görünce bütün çektiğim acıları unuttum. Evet şimdi gündüz yoruluyorum, gece uykusuz kalıyorum ama her sabah bir çift gözün bana baktığını görerek uyanmak inanki paha piçilemez.
Ya sakıncası yoksa bisey sormak istiyorum.annenizde de çatı darlığı varmiymis hani biliyosaniz.bu de doktor çatı muaynesi yapmadimi ? Yani daha onceden bilmiyor muydunuz çatı darlığını. Sorma sebebin annemde de varmış çatı darlığı ilk doğumu çok zor olmuş açıkçası bende de var midir diye çok korkuyorum.İyi sen 10 saat ben tam 72 saat doğum sancısı çektim son 5 saati ızdırap gibiydi doğumdan sonra 3 gün ağladım ve lohusa sendromu yaşadım çabuk atlattım. Bir daha normal doğum yapar mıyım bilmiyorum çok zor bir doğum yaşadım çatı darlığı yüzünden ama o sancıların mükafatı şimdi yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?