merhaba kk. 1,5 yaşında kızım var. Kamuda prestijli sayılabilecek (4500₺ maaş) bir işte çalışıyorum. Yakında ücretsiz iznim bitecek,bu arada hukuk okuyorum
Sorum şu: işten istifa edip kızım büyüyene kadar ona baksam okulum 2 yıla bitiyor. Kızımı emanet edebileceğim biri de yok,ailelerden uzakta yaşıyoruz ikimizin annesi de gelemiz,bakıcı olayına güvenemiyorum. Kreş için de erken olduğunu düşünüyorum,kızım bana çok düşkün ben de ona tabi.
Çıkmazdayım akıl akıldan üstündür.ne yapayım? İstifa edip okulum bitene kadar çocuğumu büyüteyim o 4 yaşına gelince okuma verip avukat mı olayım
Yoksa memuriyete devam mı edeyim;çocuğu kreşe verip
Bu arada eşimin maddi durumu iyi maddi olarak benim çalışmama ihtiyacımız yok(para konularından özellikle bahsediyorum konu net olsun diye,yanlış anlaşılma olmasın)
Yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Memuriyeti sevmiyorum,iş yerinde de bir sürü sorun var,avukat olunca istifa edeceğim aslında bu yüzden hukuk okuyorumsiz ne istiyorsunuz? hukuğu bitirdikten sonra yine istifa edecekmisiniz?
şu anki mesleğiniz mi avukatlık mı?
ona göre karar verin.
Avukat anne olmak memur anne olmaktan daha mı zor,avukatlığı seçeceğim için soruyorum ne gibi zorluklar var acaba biraz açar mısınızBen avukatım ve avukat olduğum için kariyeri değil çocuğu seçtim.kamuda calissaydim ikisini bi arada yürütmeye çalışırdım.
eğer borcunuz falan yoksa işe dönmeye mecbur değilseniz anneliği yaşamanızı öneririm. Bir yandan iş bir yandan okul bir yandan çocuk ev işleri derken bu tempoya ayak uydurmak zor gibi duruyor. Okulunuz bitip çocuğunuz da büyüdükten sonra tekrar başlarsınız çalışmayamerhaba kk. 1,5 yaşında kızım var. Kamuda prestijli sayılabilecek (4500₺ maaş) bir işte çalışıyorum. Yakında ücretsiz iznim bitecek,bu arada hukuk okuyorum
Sorum şu: işten istifa edip kızım büyüyene kadar ona baksam okulum 2 yıla bitiyor. Kızımı emanet edebileceğim biri de yok,ailelerden uzakta yaşıyoruz ikimizin annesi de gelemiz,bakıcı olayına güvenemiyorum. Kreş için de erken olduğunu düşünüyorum,kızım bana çok düşkün ben de ona tabi.
Çıkmazdayım akıl akıldan üstündür.ne yapayım? İstifa edip okulum bitene kadar çocuğumu büyüteyim o 4 yaşına gelince okuma verip avukat mı olayım
Yoksa memuriyete devam mı edeyim;çocuğu kreşe verip
Bu arada eşimin maddi durumu iyi maddi olarak benim çalışmama ihtiyacımız yok(para konularından özellikle bahsediyorum konu net olsun diye,yanlış anlaşılma olmasın)
Yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Kendi ofisimi açmadığım için farklı bi ofiste çalışırken en fazla 2000 tl maaş alacağım,ayrıca devamlı ayak işleri koşturma derken bazen eve en erken 9da döneceğim,kafam hep meşgul olacak ve hep öfkeli stresli olacağım.adliyede icra dairelerinde süründükten sonra eve gelip ne evladıma ne de eşime verimli olacağım.kazanacagim para hiç bir işime yaramadığı gibi bir de çocuğun bakicisina bile yetmeyecek.diyelim ki ofis açtım en az bi 3 sene ofisine doğru düzgün bi para girmeyecek.bunun 1 senesi herşeyi kendi cebimden harcayacagim vs.vs. bu yüzden çocuk büyütmeyi daha sonra eşim gibi hukuk fakültesinde akademisyen olmayı düşünüyorum.butun bu boş işler için evladımın ilk adımlarını ilk kelimesini ve günden güne büyüyüşünü kaçırmak istemiyorumAvukat anne olmak memur anne olmaktan daha mı zor,avukatlığı seçeceğim için soruyorum ne gibi zorluklar var acaba biraz açar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?