Memuriyeti sevmiyorum,iş yerinde de bir sürü sorun var,avukat olunca istifa edeceğim aslında bu yüzden hukuk okuyorum
Pardon konunuz ile alakalı değil ama bisey sormak istiyorum..dgs ilemi gectiniz hukuka?Memuriyeti sevmiyorum,iş yerinde de bir sürü sorun var,avukat olunca istifa edeceğim aslında bu yüzden hukuk okuyorum
Hayır lys ile kazandım. 2015 te..Pardon konunuz ile alakalı değil ama bisey sormak istiyorum..dgs ilemi gectiniz hukuka?
Eşimin ofisinde çalışabilirim,kendisi de avukatAvukat olunca hayatiniz uzun bir sure les gibi olacak, avukatligin calisma sartlarini biliyor musunuz? Eger kendinize bir avukatlik ofisi kurmayacaksanız bence avukatliga yonelmek icin simdiki sartlarinizdan vazgecmeniz sacma.
Nasıl uzatayım yasal süre doluyor 3 ay sonra.. raporla filan mı kastettiğinizUcretsiz iznini uzat
Memuriyeti sevmiyorum,iş yerinde de bir sürü sorun var,avukat olunca istifa edeceğim aslında bu yüzden hukuk okuyorum
Eşimin ofisinde çalışabilirim,kendisi de avukat
Avukat olunca hemen musteri bulacaginizi, kolayca odeme yapacaklarini mi zannediyorsunuz? Avukat olunca hayatiniz gulluk gulistanlik olmayacak, belki icra/borc takibi yapicaksiniz, dayak yemis, maddi manevi somurulmus kadinlarin bosanma davalariyla ugrasicaksiniz, belki tacize tecavuze ugramis cocuklarin davalariyla.....yani demeye calistigim hicbir is gulluk gulistanlik degil. Hele ki aradiginiz aksiyonsuz, sakin bir meslekse, o aradiginiz meslek avukatlik hic hic degil.
Hicbir is gulluk gulistanlik degil, bu 3. yazisim, bakin. Para kazanmak kolay degil. isiniz mis gibi, kizinizla iyi kotu vakit gecirebiliyorsunuz. Ben her aksam 7-8e kadar calisiyorum isleri bitirmek icin, bilgiayar muhendisiyim. Emeksiz yemek olmuyor, statu istiyorsaniz, para istiyorsaniz calisacaksiniz, bu kadar. istemiyorsaniz da istemiyorsunuzdur mizmizlanmayi birakin, evde oturun. Memurlugun en azindan mesai saatleri kisa. Siz elinizdekinin kiymetini bilmiyorsunuz, is prestijli demissiniz, maasi da iyi, para elinize kolay gecince simarmissiniz. Madem calismaya gonlunuz yok, oturun koca parasi yiyin o zaman, birakin o ise gercekten ihtiyaci olan biri yerlessin, simarikca elindekini begenmeyen siz degil.
Yalniz sunu da yazayim, o burun kivirdiginiz 4500 tlye muhtac kalabilirsiniz dunyanin turlu turlu hali var. Ulkemizin hali hic belli degil, esiniz isten cikartilabilir, cemaatci vs seklinde iftiraya ugrayabilir, haksiz yere isinden olabilir hatta hapse dusebilir; hic degilse hastalanip calismayacak duruma gelebilir. O zaman keske gul gibi isimi birakmasaydim diye kafanizi taslara vurmayin??
Kendi ofisleri varmis cherry. O yuzden calisma sartlari yine rahat olacak.
Pardon da bu kin ne,tanımıyorsunuz beni de şımarıklık yok koca parası vs,hayırdır iyi misiniz siz, veya yerimde olmayı diliyor da olamadığınızın kıskançlığı mı bu anlamadım neyin öfkesi,valla pesss.. biraz cam açın temiz hava alın papatya çayı filan içinAvukat olunca hemen musteri bulacaginizi, kolayca odeme yapacaklarini mi zannediyorsunuz? Avukat olunca hayatiniz gulluk gulistanlik olmayacak, belki icra/borc takibi yapicaksiniz, dayak yemis, maddi manevi somurulmus kadinlarin bosanma davalariyla ugrasicaksiniz, belki tacize tecavuze ugramis cocuklarin davalariyla.....yani demeye calistigim hicbir is gulluk gulistanlik degil. Hele ki aradiginiz aksiyonsuz, sakin bir meslekse, o aradiginiz meslek avukatlik hic hic degil.
Hicbir is gulluk gulistanlik degil, bu 3. yazisim, bakin. Para kazanmak kolay degil. isiniz mis gibi, kizinizla iyi kotu vakit gecirebiliyorsunuz. Ben her aksam 7-8e kadar calisiyorum isleri bitirmek icin, bilgiayar muhendisiyim. Emeksiz yemek olmuyor, statu istiyorsaniz, para istiyorsaniz calisacaksiniz, bu kadar. istemiyorsaniz da istemiyorsunuzdur mizmizlanmayi birakin, evde oturun. Memurlugun en azindan mesai saatleri kisa. Siz elinizdekinin kiymetini bilmiyorsunuz, is prestijli demissiniz, maasi da iyi, para elinize kolay gecince simarmissiniz. Madem calismaya gonlunuz yok, oturun koca parasi yiyin o zaman, birakin o ise gercekten ihtiyaci olan biri yerlessin, simarikca elindekini begenmeyen siz degil.
Yalniz sunu da yazayim, o burun kivirdiginiz 4500 tlye muhtac kalabilirsiniz dunyanin turlu turlu hali var. Ulkemizin hali hic belli degil, esiniz isten cikartilabilir, cemaatci vs seklinde iftiraya ugrayabilir, haksiz yere isinden olabilir hatta hapse dusebilir; hic degilse hastalanip calismayacak duruma gelebilir. O zaman keske gul gibi isimi birakmasaydim diye kafanizi taslara vurmayin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?