Pardon da bu kin ne,tanımıyorsunuz beni de şımarıklık yok koca parası vs,hayırdır iyi misiniz siz, veya yerimde olmayı diliyor da olamadığınızın kıskançlığı mı bu anlamadım neyin öfkesi,valla pesss.. biraz cam açın temiz hava alın papatya çayı filan için
Orasi bana daha da ters aslinda. Cunku konu sahibesi esiyle "ortak" calismayacak, adam cok daha tecrubeli, ortak/esit olamicaklar. Konu sahibesi adamin esinin yaninda calisacak. Belki adam konu sahibesi icin fasulyeden calissin iste diye dusunecek, belki de yaninda calisan oldugu icin saygisini kaybedecek...yani disarda calisip para getiren, ekmegini kazanan bir esle; yanimda calisan nasil diyeyim benim kanatlarim altinda korunakli, fanusta calisan, hicbir zorluk cekmeyen bir ese duydugum saygi ayni olmaz gibime geliyor. Tabi bu benim fikrim, ote yandan adam duruma oh ne guzel hayatimizi birlikte kazaniyoruz, birbirimize her alanda destek oluyoruz seklinde de bakabilir. Ustelik konu sahibesinin derdi de zaten bu degil, cocuguyla daha cok vakit gecirmek. Tabi ki konu sahibesi de farkli, ama 24 saat cocukla vakit gecirince , baska yetiskin gormeyince, calismaya alismis bir insan patlayabilir. Bir de dedigim gibi dunyanin turlu turlu hali var, en basitinden adam hastalanabilir...memurluk da diger mesleklere gore daha kolay ve zahmetsiz para (benim fikrim) ben olsam vazgecmezdim.
Siz gerçekten çok hadsiz birisiniz,sizin adınıza üzüldüm,meslekle olmuyor işte. Kelimeleri seviyesiz birinin aklına ihtiyacım yok tavsiyeleriniz size kalsın1. Begenin begenmeyin ben size iyilik yapiyorum, gozunuzu aciyorum, siz bulmus begenmiyorsunuz. O begenmediginiz memuriyet icin insanlar KPSS KPDS birbirini cigniyor. Cocukla daha cok vakit gecirmek istiyorsaniz da en ideal meslek de yazdim zaten, mesai saatleri gayet uygun ve surprizsiz. Bundan daha iyisini bulamazsiniz. Elinizdekinin kiymetini bilin, ziyan etmeyin diye neyse onu yazdm. Ustelik dunyanin turlu turlu hali var, kocanizin yarin hastalanmayacagi ne malum? Tekrar tekrar yaziyorum, sartlari bu kadar iyi isi birakirsaniz kafanizi taslara vurursunuz. Istifa etseniz bile, ilk birkac ay 24 saati cocukla gecirirsiniz, daha sonra yetiskin yuzu gormeden evde oturmaktan kafayi siyirirsiniz. Her seyin dengesi iyi. 24 saat calismak da olmaz, 24 saat cocukla gecirmek de olmaz, sosyal ihtiyaclariniz da var, siz de insansiniz. Cocukla daha cok vakit gecirmek istiyorsaniz birkac ay ucretsiz izin alin, sonra ise donersiniz.
2. Ne yapayim ben sizin yerinizi yahu, zaten yazdim meslegim var; ustelik sizin kariyer planim koca parasi/koca isyerine yamanma ustune degil cok sukur. Kocanizin ofisinde fasulyeden takilacaginiza evde oturun bence daha iyi.
cevaplarınız bence de çok sert daha ılımlı olabilirsiniz1. Begenin begenmeyin ben size iyilik yapiyorum, gozunuzu aciyorum, siz bulmus begenmiyorsunuz. O begenmediginiz memuriyet icin insanlar KPSS KPDS birbirini cigniyor. Cocukla daha cok vakit gecirmek istiyorsaniz da en ideal meslek de yazdim zaten, mesai saatleri gayet uygun ve surprizsiz. Bundan daha iyisini bulamazsiniz. Elinizdekinin kiymetini bilin, ziyan etmeyin diye ne gordumse onu yazdm. Ustelik dunyanin turlu turlu hali var, kocanizin yarin hastalanmayacagi ne malum? Tekrar tekrar yaziyorum, sartlari bu kadar iyi isi birakirsaniz kafanizi taslara vurursunuz. Istifa etseniz bile, ilk birkac ay 24 saati cocukla gecirirsiniz, daha sonra yetiskin yuzu gormeden evde oturmaktan kafayi siyirirsiniz. Her seyin dengesi iyi. 24 saat calismak da olmaz, 24 saat cocukla gecirmek de olmaz, sosyal ihtiyaclariniz da var, siz de insansiniz. Cocukla daha cok vakit gecirmek istiyorsaniz birkac ay ucretsiz izin alin, sonra ise donersiniz.
1.5. Evet kocamin durumu var, calismasam da olur, calissam da onun yaninda calisirim yazmissiniz; soyler misiniz bu koca parasina guvenmek degil de ne?
2. Ne yapayim ben sizin yerinizi yahu, zaten yazdim meslegim var; ustelik sizin kariyer planim koca parasi/koca isyerine yamanma ustune degil cok sukur. Kocanizin ofisinde fasulyeden takilacaginiza evde oturun bence daha iyi.
Maddi durumunuz iyi ise bence çocuğu ihmal eeye gerek yok. Ilerde keske dememek icin bence rotanızı cocugunuza cevirin. Benim ihtiyacım olmasa inanın çalışmaz çocuklarım ile otururdum. Nacizane fikrim.
merhaba kk. 1,5 yaşında kızım var. Kamuda prestijli sayılabilecek (4500₺ maaş) bir işte çalışıyorum. Yakında ücretsiz iznim bitecek,bu arada hukuk okuyorum
Sorum şu: işten istifa edip kızım büyüyene kadar ona baksam okulum 2 yıla bitiyor. Kızımı emanet edebileceğim biri de yok,ailelerden uzakta yaşıyoruz ikimizin annesi de gelemiz,bakıcı olayına güvenemiyorum. Kreş için de erken olduğunu düşünüyorum,kızım bana çok düşkün ben de ona tabi.
Çıkmazdayım akıl akıldan üstündür.ne yapayım? İstifa edip okulum bitene kadar çocuğumu büyüteyim o 4 yaşına gelince okuma verip avukat mı olayım
Yoksa memuriyete devam mı edeyim;çocuğu kreşe verip
Bu arada eşimin maddi durumu iyi maddi olarak benim çalışmama ihtiyacımız yok(para konularından özellikle bahsediyorum konu net olsun diye,yanlış anlaşılma olmasın)
Yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
birkaç sene sonrada bunları gerçekleştirebilirsiniz ama çocuğunuzun size çok ihtiyacı var şimdi . Ben olsam kesinlikle çocuğum 4 yaşına anasınıfı yaşına gelinceye kadar çalışmazdım .
Kariyerimiz neden var, cocugumuza iyi bir gelecek sağlamak için. Kendimizi garantiye almak için. Bugün evliyiz ama yarın ne gösterir bilinmez. Üstelikte bu kadar siz çabalarken.. İşinizden kopmayın.
İyi planlamışsınızda hayat bazen, planladığımız gibi ilerlemiyor....merhaba kk. 1,5 yaşında kızım var. Kamuda prestijli sayılabilecek (4500₺ maaş) bir işte çalışıyorum. Yakında ücretsiz iznim bitecek,bu arada hukuk okuyorum
Sorum şu: işten istifa edip kızım büyüyene kadar ona baksam okulum 2 yıla bitiyor. Kızımı emanet edebileceğim biri de yok,ailelerden uzakta yaşıyoruz ikimizin annesi de gelemiz,bakıcı olayına güvenemiyorum. Kreş için de erken olduğunu düşünüyorum,kızım bana çok düşkün ben de ona tabi.
Çıkmazdayım akıl akıldan üstündür.ne yapayım? İstifa edip okulum bitene kadar çocuğumu büyüteyim o 4 yaşına gelince okuma verip avukat mı olayım
Yoksa memuriyete devam mı edeyim;çocuğu kreşe verip
Bu arada eşimin maddi durumu iyi maddi olarak benim çalışmama ihtiyacımız yok(para konularından özellikle bahsediyorum konu net olsun diye,yanlış anlaşılma olmasın)
Yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?