• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar...dün eltimlere gittik evde hiç bi sıkıntısı olmayan bebeğim arabadan iner inmez kustu sonra eltimlerin evinde bi daha kustu kalin giydirmiştim yolda sıcaktan oldu heralde mesafe 10 dk lik dunden beridir eşim kalin giydirme diye başimin etini yedi tamam dedim...beni suçluyor heralde...ben iyi bi anne degil miyim..beceremiyor muyum..

Bebeğin kaç aylık canım ?
Eşin telaşlandığı için öyle üzerine gelmiştir .
Bende bebeğim küçükken böyle psikolojilere girerdim hasta olduğunda , ama çocuk bu . Kusacak .. düşecek .. :(

Çocuktur bu kusabilir ateşlenebilir hasta olabilir ... Adı üstünde işte çocuk.. her anne çocuğunun iyiliğini ister. Terlemistir,hava çarpmıştir ki cidden öyle havalar..

Çok biliyorsa bir kere otursun 24 saat çocukla ilgilensin bakalım ! Üzme kendini ..

Amaaan boşver ya. Dert ettiğin şeye bak
Herşeyi kafana takma. Nasıl giydirmene kimse karışamaz sen ANNEsin.

Yahu bu kadar hassas olmaya ne gerek var.
Çocuk bu kusar da düşer de hasta olur da büyür de .
Anneliği sorgulamaya sebep bu olmamalı

Adam bisey dememis ki , cocuk sizin oldugu kadar onun da cocugu , benim de bebegim var 4 aylik bazen benim aklima gelmeyen seyi esim fark eder uyarir ben de haklisin der yaparim yada kalkar kendi yapar , hic anneligimin sorgulandigi aklima gelmedi
Bide gercekten havalar sicak , bebeklerin derisi bizimkinden 7 kat daha ince sicaktan cok daha fazla rabatsiz oluyorlar kiyamadiklarim

Alt tarafı kalın giydirmişsiniz annelik bununla mı ölçülüyo boşuna takmayın :)

bence usluptan rahatsiz olmustur konu sahibi. esi tatli bi dille soylese kda alinmazdi muhtemelen. ama basimin etini yedi demis. bi kiyafet yuzuden bas eti ymeye gerek yok. basinin etini yiyecek kadar takiyosa alir bebegini giydirir esine de yardim etmis olur

Alıngan olmamak gerek.. Babası çocuğu ile ilgili bir fikir beyan etti diye sizin anneliğizi sorguluyor demek olmaz.. Ayrıca nerde yaşıyorsunuz bilmem ama eğer istanbulda iseniz salgın var bilin istedim.. Hastaneler çocuk dolu.. İshal ve mide bulantısından kırılıyor.. Buna benim oğlum da dahil..

çocuk sadece kustu diye anneliğinimi sorguluyosun. eşinin çocuğu hakkında bişey söylemeye hakkı yokmu

Arkadaşlar tabi ki eşim fikir beyan edebilir bu dün yaşanan bi olay dun söylendi hatta ben dedim sicaktandir bi daha giydirmem bu şekil akşam eve geldi söyledi tamam dedim..sabah işe giderken söyledi tamam dedim sonra tlf da aradi bi daha söylüyor...

Arkadaşlar tabi ki eşim fikir beyan edebilir bu dün yaşanan bi olay dun söylendi hatta ben dedim sicaktandir bi daha giydirmem bu şekil akşam eve geldi söyledi tamam dedim..sabah işe giderken söyledi tamam dedim sonra tlf da aradi bi daha söylüyor...
Öff çocuk tembihler gibi.
aa yeter bee diyip kapatırdım ben olsam.

Slm kizlar...dün eltimlere gittik evde hiç bi sıkıntısı olmayan bebeğim arabadan iner inmez kustu sonra eltimlerin evinde bi daha kustu kalin giydirmiştim yolda sıcaktan oldu heralde mesafe 10 dk lik dunden beridir eşim kalin giydirme diye başimin etini yedi tamam dedim...beni suçluyor heralde...ben iyi bi anne degil miyim..beceremiyor muyum..
Ayy arkadaşım abartma daha neler olacak o bebeğe. Sağlıkla büyüsün inşallah tabi. Sen iyi bir annesin eşinde iyi bir baba. İkinizde duruma alışmaya çalışıyorsunuz

Anneliğe bağlayan sen olmuşsun canım pimpirikli davranmış eşin o kadar.Bir daha ağzını acar açmaz yakala ve o cümlesine
başlamadan tamam de anlar seni baydiğini..

Back
X