Annem 1sene içinde hamile kalmamı istemiyor:(

Annen daha fazla yıpranma diye demiştir bence.

Sürekli bebeklerimi düşünüyorum zaman bir yandan geçsin bir yandan hiç geçmesin istiyorum.insanların beni anlamasını beklemiyorum biraz anlayış..söylediklerine katılıyorum kadın demek çocuk doğurmak demek olmuyorsa yandın....haziran gibi doktoruma gideceğim ve burda bir arkadaşın dediği gibi annemi de yanımda götüreceğim

Klasik bir söz ama çok doğru .Anne olunca anlarsın.İnşallah siz de anne olunca annenizi daha iyi anlayacaksınız.

kimseye söyleme , bekle 14. hafta olsun dikiş atılsın cinsiyet belli olsun, karnın zaten 20. haftada tam çıkar o zaman söyle hamileyim diye herkese

Ben olsam annemi dinlerdim.
Anneniz hakli.
" cocugum olsun cocugum olsun" diye yanip tutusmak yerine bi toparlayin kendinizi. Baska seylerle mesgul olun.
Guc toplayin.
Ondan sonra yine denersiniz.

Canm çok geçmiş olsun.Psikolojik olarak toparlanmamış olduğunu tahmin ediyorum.Anneni de bu süreçten dolayi yanlış anlıyor kafana takiyorsun. Ben de kayıp yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum.Sana söyleyeceğim annen tabiki seni düşünüyor öncelikle ama çevrendekilerin değil drunun ne dediği önemli.Şimdi acın taze olduğu için biran önce zaman gecsin,bebeğimi kucağıma alayım diyorsun.Temmuz'a kadar kendini biraz daha iyi hissedince belki sen biraz daha uzatmak isteyeceksin ama yok o zaman kararliysan drun izin veriyorsa tabiki deneyebilirsin.Annene kazayla kaldım de çok sorun ediyorsan bunu.Dikiş te atıldığı zaman hamileligini sorunsuz geçireceğine inanıyorum.İnş Rabbim çok aratmadan kucağıni hayırlı, sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla doldurur canım.

Ben anlamıyorum bu anneleri gerçekten. Uslup diye de bir faktör var yani. Doktor diyeceğini demiş sana neden zaman kaybedesin. O 1 sene de kolay geçmeyecek ki sana.

anneniz eger ki jinekoloji mutasisi degil ise, kendi doktorunuzun onerdigi sey neyse onu yapin; o sureyi bekleyin. yok eger anneniz kadin dogum mutasisi ise elbette ki annenizin de sozu dinlenir.

Ben olsam annemi dinlerdim.
Anneniz hakli.
" cocugum olsun cocugum olsun" diye yanip tutusmak yerine bi toparlayin kendinizi. Baska seylerle mesgul olun.
Guc toplayin.
Ondan sonra yine denersiniz.
'Çocuğum olsun çocuğum olsun'diye değil acım hafiflesin yangınım biraz olsun diner belki kardeşi abilerinin özlemini dindirir diye..evlat kaybetmediyseniz anlayamazsını size bu acıyı anlatamam Rabbim kimseye yaşatmasın.önyargılı olmayın lütfen.

anneniz eger ki jinekoloji mutasisi degil ise, kendi doktorunuzun onerdigi sey neyse onu yapin; o sureyi bekleyin. yok eger anneniz kadin dogum mutasisi ise elbette ki annenizin de sozu dinlenir.
Annem ev hanımı canım :)

benim annem de öle diyor 1 sene yapma toparlanamadin daha dedi.31 haftalık bebegimi kaybettim 8 ay oldu.. geçen ay biraktim korunmayi.. çünkü ben istedim.. eşim yoksa bi seneyi bekliycekti.. içim dayanmiyor işde
evlendikten sorada demişti yapma bi sene diye.. dinlemedim yaptım onu da kaybettim yine yapma diyo.
dinlemiyorum işde. hayırlısıyla aratmadan nasip eder inş.

Ben anlamıyorum bu anneleri gerçekten. Uslup diye de bir faktör var yani. Doktor diyeceğini demiş sana neden zaman kaybedesin. O 1 sene de kolay geçmeyecek ki sana.
İşte bunu anlatamıyorum..bnmle hamile kalanların doğurduğunu gördüm ilk kaybımdan sonra yüreğime bir taş oturdu aanki ve gene şimdi bnmle hamile olanlara doğuracak bu acıyı yaşayan kim bilir kimse tahmin bile edemez.. Nasıl dayanacağım diye düşünüp durdum kaybettikten dayanma gücü veriyor Rabbim ben bir ona sığındım en iyisini bilir

annen bebek kaybı yaşamamış ise seni anlayamaz , sen doğum yaptığında bile annen seni düşünür doğurduğun bebeği sen düşünürsün, herkes yavrusuna yanıyor anlayacağın, sen benim dediğim gibi yap kimseye söyleme kısmet de geç karnın çıkınca söyle , dermansız bir derdin yok dikiş atılır geçer gider allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasib etsin kayıplarına da rahmet eylesin, başın sağolsun üzülme onlar melekti zaten

Allah sabırlar versin canım. Sen doktorunu dinle derim. Annen de muhakkak senin iyiliğini istiyor ama diyorum ya eskiler böyle zamanlarda uslup takınmayı bek beceremiyor. Psikolojik destek almanı da tavsiye ederim

Allahh razı olsun canım amin

Başın sağolsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın inş acını hatırlatmak istememama neden kaybettin bebeğini

sizde farkındasınız, iyiliğiniz için öyle demiş.
şu an ki ruh halinizi eminim sizle aynı acıyı yaşayan biri anlar. çok hassaslaşmışsınız. o aşikar.
eminim 1 sene beklemeden hamile kalsanızda anneniz yine yanınızda olacak. her ne olursa olsun.
o lafı etmez diye düşünüyorum.
siz sağlığınızı düşünün.
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bir evlat nasip etsin İnşaallah.

Alingansiniz. Cok alingansiniz. Ben sizin acinizi hafife aldigim feln yok. Asiri hassassiniz. Tamda bu yuzden annenizin sizi dusundugunu akil edemeyip farkli algiyosunz.

Alingansiniz. Cok alingansiniz. Ben sizin acinizi hafife aldigim feln yok. Asiri hassassiniz. Tamda bu yuzden annenizin sizi dusundugunu akil edemeyip farkli algiyosunz.
Belkide doğru söylüyorsunuz olabilir algılayamadığım için hassaslaşıyorum,söylenilenleri çok takıyorum artık kendi iç sesimi bile duyamıyorum inanın insanları duymaktan çok üstüme gelenlerde var annem için bu son yazdığım psikolojik destekte alıyorum biraz daha zamanın geçmesini bekleyeceğim sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…