Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz dertlesmek istemis ne bicim yorumlariniz var bu kadar mi kotu kalpleriniz var ya ? Şok gecirerek okuyorum.yok dramatize ediyormus sukredecekmis bilmem ne.belki konusacak kimsesiyok icini dokms.gercekcilikle , ruhlarinizin curumuslugunu bir tutuyorsunuz inanin insanligin geldigi noktayi anlamlandiramiyorum.canim benm annemde cok duygusaldir seni cook ozlemis belli ki.uzme kendini.hepimiz bir sekilde ayriliyoruz.ayrilacagiz..
Bence bu yasta (dogruysa) bir kiza bu kadar yuklenmek abarti..insanlar kotu gunlerden gecebilir paylasacak kimsesi olmayabilir.icinden geleni yazmis olabilir bunun karsiligi dramatize etme degildir.sevdiklerimi kaybettim vs kalkip demiyorm bak ben boyle oldum hhıı kiymet bil falan.insanlarin acilarina saygi duymak.bu kadar zor olmasa gerek.cunku siz kaldirabilirsiniz ama bir baskasi daha farkli yasar.bir sayfada surekli ayni sey dramatize etmis..ya gercekten oyle yasiyorsa ya bu sizi bu kadar sarsmazken onu sarsmissa.sizin gibi hissetmek zorunda mi?Ruhlarınızın çürümüşlüğü derken biraz abartı değil sizce de?
Neden bu kadar gerildiniz ki?
Bence bu yasta (dogruysa) bir kiza bu kadar yuklenmek abarti..insanlar kotu gunlerden gecebilir paylasacak kimsesi olmayabilir.icinden geleni yazmis olabilir bunun karsiligi dramatize etme degildir.ben de annemi kaybettim vs kalkip demiyorm bak ben boyle oldum hhıı kiymet bil falan.insanlarin acilarina saygi duymak.bu kadar zor olmasa gerek.cunku siz kaldirabilirsiniz ama bir baskasi daha farkli yasar.bir sayfada surekli ayni sey dramatize etmis..ya gercekten oyle yasiyorsa ya bu sizi bu kadar sarsmazken onu sarsmissa.sizin gibi hissetmek zorunda mi?
Baskasinin acisini yasayamayan insan benim gozumde ciğ insandir henuz.aci yasadiklarini dusunmuyorum dramatize etme diyenlerin.sevdiklerimi sirayla kaybettim ama kalkip annesinin ozlemi icin gozyasi dokmus birine dramatize etme deme gibi aci yaristirmak gibi bir luksum yok cunku o benim acim.o da onun acisiEvet bu güzel bi düşünce tarzı.
Haklısınız.
Yine de böyle düşünmeyenin ruhu çürümüşmüdür onu bilemem ama.
Teşekkür ederim inşallahGeçecek canım insallah. Sen iyi ol gez dolaş istersen. Hakkınızda herseyin hayirlisi olsun insallahh
Sizin durumunuz daha zormuş tabi ki. Benim durumum da belki yeni olduğum için bu halde. Her şerde bir hayır vardır gerçekten. Böyle düşünelim.Çocukluğumda bayram demek kavga gürültü kavga eden anne baba, 3 gün boyunca eve hapis olmak demekti bizim evde. Hiç sevmem o yüzden bayramları bana sevdirmediler. 2 yıldır uzaktayım bu ayrı 4. bayramım, hiç ağlamadım, üzülmedim. Bu tarz yorumları okuyunca iyiki sevmiyorum böylece üzülmemiş oluyorum diyorum. Bir yandan da mutlu aile tabloları, uzakta geçirdiği için ağlayan insanları görünce özeniyorum. Tuhaf duygular karışıyor işte.
Amin inşallahsu baslıga girmeyevektim içim cız eder siye . bırak agladın aglaması bugune olsun imsallh kavusursunuz hastalık temelli ayrılık kalp kırıklıgı olmasında
Önerileriniz için teşekkür ederim. Bugün kendimi iyi hissetmiyorum sadece.İki konu açmışsınız bayram üzerine.
Ya efkarlı ruh halini seviyosunuz ya da çok sıkılgan birisiniz...
Özlem gidermek için görüntülü aramak güzel oluyo.
İmkan varsa tavsiye ederim.
İyi bayramlar....
Sende haklısın.Ailecek dram seviyorsunuz galiba. Sağlıklıyız,hayattayız diye sevineceğinize..
Mecbur tabi. İnsan nelere alışmıyorBu ailemden ayrı bilmem kaçıncı bayramım. İlkinde brn de kötü olmuştum( üniversitedeydim bayram dönüşü vizeler başlıyordu gidememiştim) so ra alışıyor insan:)
Biliyorum. Benim durumumda bir çok insan varEmin olun şuan BDV'de takilanların büyük kısmı ya ailesinden uzakta ya da eskiye göre daha sıkıcı/buruk/sakin bi bayram geçiriyo...
Yani yalnız değilsiniz...
Benim için söylediğiniz ve düşündüğünüz her şey için teşekkürler. Burada paylaşmak istedim. Çünkü bunları söylesem bir yakınıma onu da üzmekten başka işe yaramayacak. Burada benim gibi olan insanlarla paylaşmak istedim sadeceBaskasinin acisini yasayamayan insan benim gozumde ciğ insandir henuz.aci yasadiklarini dusunmuyorum dramatize etme diyenlerin.sevdiklerimi sirayla kaybettim ama kalkip annesinin ozlemi icin gozyasi dokmus birine dramatize etme deme gibi aci yaristirmak gibi bir luksum yok cunku o benim acim.o da onun acisi
Senin ilk bayram mis , benim kaç bayram oldu.. Ve annemin kaçıncı gözyaşı. ..Merhaba arkadaşlar ;maalesef ailemden ayrı bir yerdeyim eşimin görevi sebebi ile. Bu bayram da ailemin yanına gidemedim. Annemi aradım bayramını kutlamak için ağlıyor. İçim öyle kötü oldu ki. Ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram. Çok kötüyüm ya. Benim durumumda olanlar var mı? Ne kadar zor bir durummuş.
Demeyin öyle sizin adınıza da çok üzüldüm şimdiSenin ilk bayram mis , benim kaç bayram oldu.. Ve annemin kaçıncı gözyaşı. ..
Her şeyin başı sağlık tabi. Geçici diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum. Allahım sabır versin yeter kiÇok duygusalim ama ayrı gecirdigim bayramlarda ağlayıp da ne kendimi ne de karşımdakini gün boyu uzmem. Sağlık olsun da gerisi olur bir gün, bir şekilde nasılsa.