- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.312
- 448
çok haklısınız kızlar da hiç huzurum yok.evde bana cephe alınmış durumda.her yaptığım annemin gözüne batıyor.şu 3 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum hiiiççç![]()
CAnım bnde farklı sebeplerden sorunlar yaşıyorum hep diyordum ki çalışsaydım böle olmazdı diye meğer çalışanıda sömürmeye çalışıyorlarmış. Bende üni. mezun oldum bir ara çaılştım babam rahatsızlanınca çıktım sonrada bir türlü iş bulamıyorum ben örtülüyüm o yüzden özelde onu sorun ediyorlar. Kpss her sene giriyorum bnm puanımın bir iki üstüne kadr atanıo ben atanamadım. İŞim yok diye sürekli parasızlık yüzünden tartışıyorlar banada laf çarpıtıyorlar. Sözlüm az çok biliyor durumu oda çok kızıyor aileme sen evlatlarısın bu nasıl iş diye. Düşün ben bide bir evin bir kızıyım.
O yüzden demek ki çalışanlarda sıkıntıya düşüyormuş. Ailelere RAbbim akıl fikir versin.
Bizimki daha altınlarını alırıma kadr gelmedi bakalım ne olcak.
Bnde onlar yapacak herşeyi die asla gönlümce bişiler alamam onların aldıklarına razı gelicem ama evlenince içimde kalanları tamamlarım istnbulda olucam evlenince. kaç yerden özel iş olarak çağırdılar ist. ama ailem göndermedi şimdi evlenince ist. iş bulup çalışırım içimde kalanları tamamlarım

Benim daha askerim gelecek eylülde nişan olacak.
Teee 2014 nisan gibide düğün daha çook laf söz tafra görücem ben.
RAbbim sabır versin sanada. Ama dediğim gibi bence asla tavız verme altınlarınıda verme üsülunca resti çek.