Kocanızın sizi merak etmesiyle ablanızla olmanızı hiç bağlayamadım. Başınıza birşey gelecekse ablanızlayken de gelir. Anneniz eşinizin merakını güvensizlik olarak lanse etmiş.
Kimse kimsenin elbette sahibi değil bunun birine bağlanmakla hiç ilgisi yok, bunu Müge Anlı demese de biliyoruz zaten.
Şey gibi olmuş: büyük Türk düşünürü Müge Anlı der kiiiii......tövbe Yarabbi
Anneniz bir gün mutlaka eşinizin size çok büyük bir yanlış yapacağına ve sizin yıkılacağınıza inandırmış kendini, ne yazık....
Eşinizin sizi merak edip arması ne kadar güzel birşey.Maşaallah Allah bozmasın. Çocuğum bir gün büyüse sevse sevilse eşi onu merak etse nasıl mutlu olurdum ya :)
Birkaç gün önce eşim annemlere gitti, bana da çocuğun dersi bitince hazırlanırsınız alırım sizi de dedi. Çocuğun dersi bitti hazırlandık, eşim geldi gelecek biliyorum, ararsa geldim aşağıya inin diye duymam diye telefonu yanıma aldım balkona çıktım, işim bitti içeri girdim telefonu balkonda unutmuşum, eşim 4-5 kere aramış hazırmıyız geleyimmi diye sormak için e tabii duymadım telefonu. Kapı çaldı böyle dan dan Allah Allah dedim kesin birine birşey oldu, açtım eşimmiş, hayırdır dedim, dedi böyle böyle açmadınız telefonu başınıza birşey geldi diye korktum koştum geldim. Neyse çıktık gittik annemlere, babam çok mutlu, hayırdır dedim, ulaşamayınca eşin öyle korktu ki fırladı gitti, gözüm hiç arkada değil kızım dedi. Nasıl mutlu oldum.... tabi bir daha adamın yüreğine indirme diye azarı da yedim :)
Çok uzattım yani eşinizin sizi merak etmesine sevineceği yerde aranızda fitnelik yapan anneniz için vicdan azabı filan duymayın. Çünkü o duymuyor ve malesef duymayacak.
O bir daha da konuşmam lafını da ben neredeyse her gün duyuyorum annemden ama yıllardır bir gün sustuğunu görmedim