- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.916
- 798
- 35
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Ayni benim gibiEvet tutamadım bu sefer kendimi yine de üzüldüm aradım konustum
Buda ayni ben, kizima yaklasimim Annemin yapmasini bekledigim sekilde davraniyorumAllah razı olsun, annem babamın çocuğu olmayacagını öğrenseymiş evlenmezmiş mesela tabi ki saygı duyuyorum ama ben öyle bir insan değilim, hayatta yaşadığım sıkıntıların Allahtan geldiğini bilir ve ona göre hareket ederim. Cocuk için evlenilmez kanısındayım. Eşimin bu yüzden beni kandırıp hemen evlendiğini bile söyledi. Daha neler neler işte dediğim gibi çok yıprattı beni bazı dönemler bana destek olmasını tercih ederdim en azından benim kızım olursa ben ona her konuda destek olacağım.
Benim annem cok inat meselaİnsan söz konusu annesi olunca nasıl tepki vereceğini bilemiyor. Kızsa vicdan azabı, kızmasa aynı davranışların devamı gelicek. Annem de birgün beni çok kırıcak bir şey yapmıştı. Kızmadım ama küstüm. Ben konuşmayınca kendisi aradı niye hiç aramıyosun yazmıyorsun diye. Ben de çok kırıldığımı böyle yaparsa beni kaybedeceğini söyledim. Belki bağırıp çağırmaktansa trip atmak daha etkili olabilir
Kendisi haksizda olsa kucuksem ben gitmeliyim ayagina
Mesela Kendisi 100 de 100 haklida olsa abisiyle yasadigi bi sorunda, kendisi gider ozur diler.
Dediginiz sey herkes icin gecerli olsa keske
Ben kucuklugumden buyana arkadaslarimi hep elestirdi o acik bu kacik su deli bu gozu disarda diyeTeşekkür ederim empatiniz için, her gittiğimizde eşin niye onu yemedi neden öyle baktı neden bunu yaptı halbuki ortada birşey yoktur. Bu sadece eşim için değil arkadaşlarım için de aynısı yapılır mesela. Bir süre sonra insan kendisinden şüphe etmiyor mu acaba ben mi hayatıma yanlış insanları alıyorum diye ?
Bizimde oyle, sirf bunu buyuk kizima yasatmamak icin babasindan ayrildimEvet sizi gerçekten tebrik ediyorum, iki paragraflık bir konudan tüm durumu anlamışsınız. Gerçekten de öyle annemin tüm hayatı biziz sadece çocukları. Bize bağımlı.
Yeterince belli ettim aslında benim karakterimi de biliyor her seferinde konuşuyorum usanmadan anlatıyorum ama bir türlü bu durumu aşamıyoruz.
Abarttığı benim hayretlerle izlediğim duydugum çok şey oldu ama bu kadar aşırı korkmasını gerektirecek bir durum yok ki. Olsa valla amenna.
Sirf senin icin bu evliligi yuruttul demek bana yanlis geliyo