annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139
Ben de bunu anlamıyorum. Kaçırıyorlar mı çocuğu? Kendimizi camdan atarız mı diyorlar? Nasıl vermiyorlar? Bir de daha önce de sormuştum. Ama cevap vermediniz. Neden işten çıkayım mı diye anket koydunuz?
evet anket saçma olmuşş. o an çok üzgün ve sinirliydim. işten çıkmayı düşünmüşüm demekki sinirle....

Bence eşinizi savunmayı bırakın.
Eşiniz bakmak istese zaten bakardı.
Bakın vermiyorlar diyorsunuz. Çünkü mesela ailenin bakıp bakmaması değil. Mesele eşiniz çalışmıyor, siz çalışıyorsunuz, çocuğun rahatı yerinde.. Bir anne olarak üzülüyor.. Siz bu fedakarlıkları yaparken, anneniz bu fedakarlıkları yaparken eşinizin yan gelip yatması normal bir durummuş gibi davranmayı bırakın..
zaten normal değil arkadaşım. iş aramasa haklısınız.. adam iş arıyor. napimm adam çalışmak istemiyorum demiyokiii...

tam da beklediğim cevaplar geldi şekerim :)) çünkü bizim insanımız bir açık bulayım da ordan vurayım peşinde :) şaşırdık mı ??? tabiki HAYIR :KK12: o yüzden de her yoruma açık oarak yazdım konuyu. benim derdim "annemlere ne desem de beni tehtit etmeseler" di. çünkü başkasına da vermiyorlar kızımı illa bakıcaklar diye. ama işteee... anlatamadım benim canım KK arkadaşlarıma. olsun şekerim herkesin canı sağolsun. napıcaksın ne desem boş :KK66:
Senin derdin annenlere ne diyeceğin olabilir ama hepimize babası boş dururken annenleri bakmaya zorlaman saçma geldiği için konuşuyoruz şekerim :KK66:
Tepede kafam kadar "işten çıkayım mı" anketi var
He çık da gör bakalım

Senin derdin annenlere ne diyeceğin olabilir ama hepimizi babası dururken annenleri bakmaya zorlaman saçma geldiği için konuşuyoruz şekerim :KK66:
Tepede kafam kadar "işten çıkayım mı" anketi var
He çık da gör bakalım
o anket saçmaydı evett sinirle açmışım saçma sapan kabul ediyorum... yukarları okursan goruceksın zaten. annemler kendileri bakmak istiyo eşim baksın bundan sonra dedm kabul etmediler.

ben zaten çalışmak zorundayım. annemlerde dedikleri için pişman oldular zaten eşim bakıcak diyorum vermiyorlar :)
ben sana çok fazla inanamadım tepkilere göre anında cümlelerin değişiyor kusura bakma ,hayır anne eşim bakacak müsaadenle çocuğu artık getirmiyorum haberiniz olsun demen yeterli eşinin bakması için.
sen biz eşin sorumluluğunu söyleyince geri vites yaptın tabiri caizse,yok bakar yok ben güvenmiyorum yok nasıl baksın şimdide ailem vermiyor..ee ailen en ufak şeyde tehdit ediyor ya ne müsaade ediyorsun ,yapacağın şey basit yarın cuma çocuğu annene götürmeyeceksin evde kalacak bitti.

o anket saçmaydı evett sinirle açmışım saçma sapan kabul ediyorum... yukarları okursan goruceksın zaten. annemler kendileri bakmak istiyo eşim baksın bundan sonra dedm kabul etmediler.
Yarım ağızla söylersen kabul etmezler tabii :) Bir de bu zamana kadar eşinin çocuğa ne kadar bakamadığını da anlatmışsındır eminim
Çocuğu annene götürmeyeceksin, bu kadar basit
İzin almak neden

Millet uzaya çıktı, atomu parçaladı.. Eşiniz garsonluk, kasiyerlik gibi bir iş bulamadı..
Peki madem mutluluklar..
bence kınamayın.. ülkenin işsizlik durumu belli herkes için aynı şeyi söylersen işsizlik neden var o zaman... dediğim gibi kınama bacım...

Ama iste onu anlatmaya calistik. Hem cocuguna baktiriyorsun baba evdeyken hemde sinirleniyorsun. Cok yerdiz bir sinir ... babasi misler gibi baksin ne sen sinirlen nede onlar yorulup seni tehdit etsin. Suc onlarda degil demek istiyoruz.... bende olsam tehdit ederim :KK53:

Yarım ağızla söylersen kabul etmezler tabii :) Bir de bu zamana kadar eşinin çocuğa ne kadar bakamadığını da anlatmışsındır eminim
Çocuğu annene götürmeyeceksin, bu kadar basit
İzin almak neden
bu zamaana kadar bakmışlar ben rest çekemem nankörlük yapamam aileme... yarın öbür gün eşim iş bulduğu zaman tükürdüğümü yalayamam tekrar siz bakın diye...

Ama iste onu anlatmaya calistik. Hem cocuguna baktiriyorsun baba evdeyken hemde sinirleniyorsun. Cok yerdiz bir sinir ... babasi misler gibi baksin ne sen sinirlen nede onlar yorulup seni tehdit etsin. Suc onlarda degil demek istiyoruz.... bende olsam tehdit ederim :KK53:
evet suç bende... gerçekten....

bence kınamayın.. ülkenin işsizlik durumu belli herkes için aynı şeyi söylersen işsizlik neden var o zaman... dediğim gibi kınama bacım...

Kınamıyorum ki, ben size ve çocuğunuza üzüldüm. En çokta annenize.. Annelerimiz bizi büyütüyor, emekli oluyor, bu sefer torunlara bakıyorlar.. Onlara da yazık..
Esnaf kızıyım inanın babam kasiyer, reyoncu, manavcı bulamıyor.. Market sektörü böyle emin olun, personel ihtiyacı sürekli oluyor..
Size yazık.. 4 aydır kendi doğrunuza inanmışsınız, şimdide acaba 21 sayfada insanların dediğine mi kulak versem diye düşünmek zor olmamalı..

haklısınız ama inanınki sizden çok ben üzüldüm.. eşimdir. çabasını ben görüyorum. çocuğa bakamasa da evi öyle bi temizliyoki ben gelene kadr. bi yandan iş arıyooo. napimm .. iyi günde kötü günde demedik mi biz. sıkıntımız var suan ama geçicek inşallah... ikimizinde psikolojisi bozuk zaten uzun hikayeler... inşallah hakkımızda hayırlısı...

haklısınız ama inanınki sizden çok ben üzüldüm.. eşimdir. çabasını ben görüyorum. çocuğa bakamasa da evi öyle bi temizliyoki ben gelene kadr. bi yandan iş arıyooo. napimm .. iyi günde kötü günde demedik mi biz. sıkıntımız var suan ama geçicek inşallah... ikimizinde psikolojisi bozuk zaten uzun hikayeler... inşallah hakkımızda hayırlısı...

Tamam ama ailene karşı cephe alma en azından.. Kötüler kakalar çocuğuma bakmıyorlar demeyin.. Onları da anlamaya çalışın..

evet suç bende... gerçekten....
Hayir nankörlük degil durumu annenize babaniza anlatin ... esinizinde bir katkida bulunmasi gerektigini söyleyin ... cok minnet duydugunuzu ve tekrar esiniz is buldugunda cocugunuzu yine oraya birakmak istediginizi anlatin eminim anlayisla karsilicaklar

Back
X