ben bakabileceğine inanmadığım için eşime baktırmıyorum. annemler gibi bakamayacak olmasından dolayı. yoksa eşim ben eve gelene kadar evi bal dök yala hale getirir. evdeki her işi yapar. ama ben çocuk konusunda bir erkeğe babası bile olsa güvenemiyorum annemlere güvendiğim kadar. bütün gün bakamaz. ben tanımaz mıyım eşimi. bi kaç saat bakar ama akşama kadar zor.bencede is görün kadınların geldigi durum aman kocam aman beyim ama esim erkegim sacmalık yaaa
adam hem issiz hemde kendi cocuguna bakmıyo bide karısı annesine kıızıo sasırtıcı valla yazık kızın annesine damat geck geck gezsin cocuguna bakmasın kızı sürünsün calıssın yorulsun ama damat efendi kendi cocuguna bile bakamasın pessssssssssss
Kesinlikle.Eylül'de işe dönecem ve bebegim 2.5 aylık olmuş olacak, eşimle dönüşümlü bakacağız..
2.5 aylık bebeğe babası bakıyorsa, 1.5 yasindaki çocuğa esiniz cok rahat bakabilir..
Ayrıca aileniz eşiniz evde boş otururken kendileri çocuğa baktığı için bu şekilde konuşuyorlardır.
Ayrıca annenize bakıcı ücreti vermiyorsaniz da külfet gelir cocuk bakmak..bence annenize piyasa sartlarina göre ücret verin..
Sizin anneniz olmasi bu işi bedelsiz yapacağı anlami taşımaz..
ne kadar saçma ben para teklif etsem annem çok ama çok kızar. torunuma karşılık alarak mı bakıcam diye. senin parana ihtiyacım yok der. siz kendinizi geçindirin önce der.Eylül'de işe dönecem ve bebegim 2.5 aylık olmuş olacak, eşimle dönüşümlü bakacağız..
2.5 aylık bebeğe babası bakıyorsa, 1.5 yasindaki çocuğa esiniz cok rahat bakabilir..
Ayrıca aileniz eşiniz evde boş otururken kendileri çocuğa baktığı için bu şekilde konuşuyorlardır.
Ayrıca annenize bakıcı ücreti vermiyorsaniz da külfet gelir cocuk bakmak..bence annenize piyasa sartlarina göre ücret verin..
Sizin anneniz olmasi bu işi bedelsiz yapacağı anlami taşımaz..
Ne demek babaya güvenmemek..ben bakabileceğine inanmadığım için eşime baktırmıyorum. annemler gibi bakamayacak olmasından dolayı. yoksa eşim ben eve gelene kadar evi bal dök yala hale getirir. evdeki her işi yapar. ama ben çocuk konusunda bir erkeğe babası bile olsa güvenemiyorum annemlere güvendiğim kadar. bütün gün bakamaz. ben tanımaz mıyım eşimi. bi kaç saat bakar ama akşama kadar zor.
asla kabul etmezzz.... üstüne bir de kızar bana. en fazla mutfak için alışverişlerime birşey demez ama para vermeye kalksam kızar.Kesinlikle.
mjesecina Eşiniz bakmalı bence ama illa annem baksın diyorsanız ücretini de vermelisiniz. Sonuçta kolay bir iş değil yaptıkları. Hiç değilse mutfak masrafları vs karşılamalısınız. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz.
Eşiniz baksın fikri size ya da eşinize ters gibime geldi çünkü. Yani bence normali, eşiniz evdeyken annenize teşekkür edip eşinizin bakmasıydı. İnsanlar size ters davranmakta haklı. Baba evde takılsın yaşlı başlı insanlar kaka temizlesin. Sizce de terslik yok mu?yoo burdayım :) neden kaybolayım...
Anneye bakım karsiligi para vermek saçmaymiş..Kesinlikle.
mjesecina Eşiniz bakmalı bence ama illa annem baksın diyorsanız ücretini de vermelisiniz. Sonuçta kolay bir iş değil yaptıkları. Hiç değilse mutfak masrafları vs karşılamalısınız. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz.
tam arayıpta bulamadığımızın üstüne geldi valla:)
konu sahibesi eşiniz neden bakamaz?
sizin yapabildiğiniz şeyleri yapamaması için engeli mi var?
evet saçma. onlar kendi torunlarına bakıyor. para için bakıcaklarsa ne anlamı var. ben her zaman elim dolu gidiyorum ihtiyaç duydukları birşey varsa alıyorum. mutfak esya vb. ama para almayı asla kabul etmezler. üstüne bide bana kızarlar....Anneye bakım karsiligi para vermek saçmaymiş..
Çocuğunuza bakmak istemiyorlar. İlla bakmalarını istiyorsanız onlar bir şey sağlamak zorundasınız, bir avantajları olmalı. Kızsa da ısrar edin madem, ikna edin. Yazık değil mi o insanlara çocuk büyütüp rahata erdikleri sırada bir bebeğin sorumluluğunu daha yükleniyorlar.asla kabul etmezzz.... üstüne bir de kızar bana. en fazla mutfak için alışverişlerime birşey demez ama para vermeye kalksam kızar.
Anneyi çocuğuna bakmaya mecbur bırakmak saçma değil amaAnneye bakım karsiligi para vermek saçmaymiş..
ben bakabileceğine inanmadığım için eşime baktırmıyorum. annemler gibi bakamayacak olmasından dolayı. yoksa eşim ben eve gelene kadar evi bal dök yala hale getirir. evdeki her işi yapar. ama ben çocuk konusunda bir erkeğe babası bile olsa güvenemiyorum annemlere güvendiğim kadar. bütün gün bakamaz. ben tanımaz mıyım eşimi. bi kaç saat bakar ama akşama kadar zor.
eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.
bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.
ben bakabileceğine inanmadığım için eşime baktırmıyorum. annemler gibi bakamayacak olmasından dolayı. yoksa eşim ben eve gelene kadar evi bal dök yala hale getirir. evdeki her işi yapar. ama ben çocuk konusunda bir erkeğe babası bile olsa güvenemiyorum annemlere güvendiğim kadar. bütün gün bakamaz. ben tanımaz mıyım eşimi. bi kaç saat bakar ama akşama kadar zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?