eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk..
Ya benim kv bakiyordu ogluma, acilen gitmesi gerekti, baska sans da olmayinca babam geldi birkac hafta bakti. Ki kac yasinda adam yani, o bile bakabildiyse babasi kendi cocuguna bakamicak mi!
Hatta bu vesile ile babam joker bakici oldu( kendisi emekli annem calisiyor), artik benim cocuklara da yegenlerime de bu tarz acil durumlarda babam bakiyor.
Ne demek bakıcıya güvenemem..bakıcıya da guvenemem ki
erkek o erkektam arayıpta bulamadığımızın üstüne geldi valla:)
konu sahibesi eşiniz neden bakamaz?
sizin yapabildiğiniz şeyleri yapamaması için engeli mi var?
tontiş dede
annemle babam gözü gibi bakıyorlar cocuga. asla böyle bişi yapmazlar adım kadar eminim. hatta çogu zaman götürme bizde kalsın diyorlar. ama eşime tepki olabilir diğer üyelerin yazdığı gibi...Ne demek bakıcıya güvenemem..
Gönülsüz yapılan is ya baş ağrıtır ya diş..
Benim annemde gönülsüz baktı cocuklarima, bende sizin gibi dedim, kızlarıma bagirip çağırdıklarida oldu, kızlarım şimdi içlerine kapanık...
Yenilerde annem ne dedi biliyor musunuz. " ""Ben senin kizlarini evde uyutup çarşıya, pazara, markete cok gittim""".
Birde altimda arabam vardi , her zaman sorardim bir yere gideceksen götüreyim diye... verilmiş sadakam varmış da çocuklarımin basina birşey gelmemis evde yanlız kaldıklarında...
erkek o erkek
yanlız cok sacma baba bu yaa nasıl bakamazmıs kahveye bilmemneye gitmicek butun gun bakıcak cocuga is bulana kadar ben annenin yerınde olsam bilerek damada derim sen ne ise yarıyosun ben ananeyim sen nasıl babasın diye sen esine cok yuz vermissin bellieşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.
bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.
bencede is görün kadınların geldigi durum aman kocam aman beyim ama esim erkegim sacmalık yaaaAsıl anneniz-babanız bakmak zorunda değil ,
Eşiniz bakmak zorunda.
Bu konu
"Eşim hem işsiz hem de bebeğime bakmıyor" olmalıydı ...
yoo burdayım :) neden kaybolayım...Konu sahibi eşin baksın mesajlarından sonra kayıplara karışmış
Eylül'de işe dönecem ve bebegim 2.5 aylık olmuş olacak, eşimle dönüşümlü bakacağız..4 Aydır falan işsiz. 1 buçuk yaşında kızım
Yani mesela alt almayi beceremiyordu, cocugu banyoya sokup yikiyordu kaka yapinca.
Veya benim yaptigim yemekleri begenip yrmiyorlardi, carsidan kofte tavuk alip pisiriyordu.
Her yigidin yogurt yiyisi farkli, tamam konu sahibi kadar belki bakamaz ama baba bu yahu, bir sekilde bakar cocuguna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?