Boyle seyler soylerken lutfen cocugunu bakiciyla buyutmek zorunda kalan anneleri de dusunun bir kere olsun. Ben mesela oyle buyuttum, buyutecegim. Siz de mecbur kalmazsiniz umarim.bakıcıya guvenip nasıl bırakırım
merhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
4 Aydır falan işsiz. 1 buçuk yaşında kızım
4 aydır hiç mi bir iş bulamadı eşin? ben sizin yerinizde olsam şuan buraya yazacağım derdim annem babam değil eşim olurdu. Eğer herhangi bir sağlık sorunu yoksa çalışmayan erkek bana çok ilginç geliyor siz bunu hiç problem etmiyor musunuz? bence ailen bu durumdan rahatsız açıkça söyleyemedikleri için sen işi bırak çocuğa bak diye baskı yapıyorlar eşin çalışmayacaksa da çocuğun bakımı üstlensin bi zahmet4 Aydır falan işsiz. 1 buçuk yaşında kızım
eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.
Bugun tam da bunu konusuyorduk, yabancilarin stay-home dad dedigi olay. Esiniz kres yasina gelene kadar baksin cocugunuza, hem de o arada is bulmasina engel ne durum varsa (egitim eksikligi gibi) o probleme yogunlasir, sonrasinda guzel bir isi olur.
Ben de oyle buyuttum.ee onlarinki cocuk bizimkiler poşetBoyle seyler soylerken lutfen cocugunu bakiciyla buyutmek zorunda kalan anneleri de dusunun bir kere olsun. Ben mesela oyle buyuttum, buyutecegim. Siz de mecbur kalmazsiniz umarim.
1.5 yaşındaki çocuğa babası bakabilir yahu abartmayın.
Yeter ki uğraşsın özveri göstersin. Siz işi bırakmayın eşiniz çocuğa bakmaya başlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?