annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139

Bence eşiniz iş bulana kadar o baksın . Annen ve babanda bunalmış olabilir kaç yaşında insanlar ses kaldırmıyor olabilir onları da fazla suçlamayın. Bir bakıcı tutun eşiniz asgari ücrette olsa girsin işe en azından başınız rahat olur ağrımaz.

eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.

bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.

4 Aydır falan işsiz. 1 buçuk yaşında kızım

4 ayda hiç mi iş bulamadı? ne mezunu? aktif olarak iş arıyor mu yani evde yatacağına bi markete girse 1600 tl para, az değil.
ayrıca 4 aydır evde yatıyorsa çocuğa da baksın bi zahmet.

4 Aydır falan işsiz. 1 buçuk yaşında kızım
4 aydır hiç mi bir iş bulamadı eşin? ben sizin yerinizde olsam şuan buraya yazacağım derdim annem babam değil eşim olurdu. Eğer herhangi bir sağlık sorunu yoksa çalışmayan erkek bana çok ilginç geliyor siz bunu hiç problem etmiyor musunuz? bence ailen bu durumdan rahatsız açıkça söyleyemedikleri için sen işi bırak çocuğa bak diye baskı yapıyorlar eşin çalışmayacaksa da çocuğun bakımı üstlensin bi zahmet

Bugun tam da bunu konusuyorduk, yabancilarin stay-home dad dedigi olay. Esiniz kres yasina gelene kadar baksin cocugunuza, hem de o arada is bulmasina engel ne durum varsa (egitim eksikligi gibi) o probleme yogunlasir, sonrasinda guzel bir isi olur.

İyide asgari ücretle bile bu iş bulsa eşiniz onu bakıcıya verirsiniz sizin maaslada gecinirsiniz

Lise mezunları daha kolay iş buluyor. Beğendikleri takdirde.. Bime A101 bile girse 2000 lira maaş alıyor..
Adam evde oturacak, annen babanda mırın kırın etmeden çocuk bakacak.
Kimse istemez bunu..
50 60 yaşınızdaki anneniz kaka temizleyeceğine eşiniz temizlesin daha adil olur.

eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.

Ya şöyle eşim bakamaz, yapamaz demeyin, ne demek bakamaz eli ayağı tutuyosa essek gibi bakacak babası sonuçta. Valla başta anne babana kızdım ama bir yerde de haklılar, kocan evde dururken bakmak zorunda değiller. Senin yerinde olsam çocuğu kocaya baktırır, üstüne tüm ev işini yıkardım, işten eve gelince de ayaklarımı uzatıp yemeğim nerde ulaaan derdim

Bugun tam da bunu konusuyorduk, yabancilarin stay-home dad dedigi olay. Esiniz kres yasina gelene kadar baksin cocugunuza, hem de o arada is bulmasina engel ne durum varsa (egitim eksikligi gibi) o probleme yogunlasir, sonrasinda guzel bir isi olur.

tam arayıpta bulamadığımızın üstüne geldi valla:)

konu sahibesi eşiniz neden bakamaz?
sizin yapabildiğiniz şeyleri yapamaması için engeli mi var?

1.5 yaşındaki çocuğa babası bakabilir yahu abartmayın.
Yeter ki uğraşsın özveri göstersin. Siz işi bırakmayın eşiniz çocuğa bakmaya başlasın.

Ya benim kv bakiyordu ogluma, acilen gitmesi gerekti, baska sans da olmayinca babam geldi birkac hafta bakti. Ki kac yasinda adam yani, o bile bakabildiyse babasi kendi cocuguna bakamicak mi!

Hatta bu vesile ile babam joker bakici oldu( kendisi emekli annem calisiyor), artik benim cocuklara da yegenlerime de bu tarz acil durumlarda babam bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…