annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139
eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk..

bi eniştem var bu saydıklrınızın hepsini yapıyo hatta ablamdan güzel yapıyo bazı şeyleri.
alıştırsaydınız adamı böyle olmazdı.
sanki çocuk bakmak sadece annenim/kadının görevi. O yapmaz o etmez o bilmez bla bla bla.

4 aydır işsiz evde yatacağına bi işe yarasın. babası dururken başkalarının bakması ne tuhaf.
anneniz babanız mecbur değil

Ya benim kv bakiyordu ogluma, acilen gitmesi gerekti, baska sans da olmayinca babam geldi birkac hafta bakti. Ki kac yasinda adam yani, o bile bakabildiyse babasi kendi cocuguna bakamicak mi!

Hatta bu vesile ile babam joker bakici oldu( kendisi emekli annem calisiyor), artik benim cocuklara da yegenlerime de bu tarz acil durumlarda babam bakiyor.

tontiş dede :KK200:

Şu anda eşiniz calismazken nasıl geciniyorsaniz eşiniz çalışınca bakıcı tutarak gecinebilirsiniz aynı hesaba geliyor. Hepimizin çocuğu kıymetli elbet allah karsiniza güvenebileceğiniz bir bakıcı cikarir. Kamera koyarsınız eve olur biter. Ayrica işten çıkarsanız bakıcı ya veremediğiniz parayla nasıl gecinecekseniz

Sen çalışıyorsun. Ailen çocuğa bakıyor. Eşin ne yapıyor? Bence ailen damatlarına karşı bu tepkiyi veriyorlar. Benim eşim ilk okul mezunu yıllarca kağıtta toplamış zamanında tuvaletçilikte yapmış. Yani ben lise mezunuyum aman iş yok diyip evde yatıp işi sana çocuğu da ailene kitlemesin. Ya çocuğa baksın ya da Bi iş bulsun. O işe girerse ya Bi bakıcı bulursunuz ya da ailene maddi destek çıkarsın biraz onlar devam eder.

bakıcıya da guvenemem ki :KK43:
Ne demek bakıcıya güvenemem..

Gönülsüz yapılan is ya baş ağrıtır ya diş..

Benim annemde gönülsüz baktı cocuklarima, bende sizin gibi dedim, kızlarıma bagirip çağırdıklarida oldu, kızlarım şimdi içlerine kapanık...

Yenilerde annem ne dedi biliyor musunuz. " ""Ben senin kizlarini evde uyutup çarşıya, pazara, markete cok gittim""".

Birde altimda arabam vardi , her zaman sorardim bir yere gideceksen götüreyim diye... verilmiş sadakam varmış da çocuklarımin basina birşey gelmemis evde yanlız kaldıklarında...

Bakıcı tutsa gelip onun evinde bakamaz. Eee malum eşi evde.. Neden rahatı bozulsun.. Kendi evinde kadın bakmak ister mi oda var.

Yani mesela alt almayi beceremiyordu, cocugu banyoya sokup yikiyordu kaka yapinca.
Veya benim yaptigim yemekleri begenip yrmiyorlardi, carsidan kofte tavuk alip pisiriyordu.
Her yigidin yogurt yiyisi farkli, tamam konu sahibi kadar belki bakamaz ama baba bu yahu, bir sekilde bakar cocuguna.

Ne demek bakıcıya güvenemem..

Gönülsüz yapılan is ya baş ağrıtır ya diş..

Benim annemde gönülsüz baktı cocuklarima, bende sizin gibi dedim, kızlarıma bagirip çağırdıklarida oldu, kızlarım şimdi içlerine kapanık...

Yenilerde annem ne dedi biliyor musunuz. " ""Ben senin kizlarini evde uyutup çarşıya, pazara, markete cok gittim""".

Birde altimda arabam vardi , her zaman sorardim bir yere gideceksen götüreyim diye... verilmiş sadakam varmış da çocuklarımin basina birşey gelmemis evde yanlız kaldıklarında...
annemle babam gözü gibi bakıyorlar cocuga. asla böyle bişi yapmazlar adım kadar eminim. hatta çogu zaman götürme bizde kalsın diyorlar. ama eşime tepki olabilir diğer üyelerin yazdığı gibi...

eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.

bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.
yanlız cok sacma baba bu yaa nasıl bakamazmıs kahveye bilmemneye gitmicek butun gun bakıcak cocuga is bulana kadar ben annenin yerınde olsam bilerek damada derim sen ne ise yarıyosun ben ananeyim sen nasıl babasın diye sen esine cok yuz vermissin belli

kadınlar aynı anda 3 cocuga bakıp temizlik yapıp bide 5 cesit yemek yapar gık demez erkekleri böyle alıstırma valla ooooo sen,n isin yaz adam hem issiz hemde gururlu vay anam vayyy

Asıl anneniz-babanız bakmak zorunda değil ,
Eşiniz bakmak zorunda.
Bu konu
"Eşim hem işsiz hem de bebeğime bakmıyor" olmalıydı ...
bencede is görün kadınların geldigi durum aman kocam aman beyim ama esim erkegim sacmalık yaaa

adam hem issiz hemde kendi cocuguna bakmıyo bide karısı annesine kıızıo sasırtıcı valla yazık kızın annesine damat geck geck gezsin cocuguna bakmasın kızı sürünsün calıssın yorulsun ama damat efendi kendi cocuguna bile bakamasın pessssssssssss

4 Aydır falan işsiz. 1 buçuk yaşında kızım
Eylül'de işe dönecem ve bebegim 2.5 aylık olmuş olacak, eşimle dönüşümlü bakacağız..

2.5 aylık bebeğe babası bakıyorsa, 1.5 yasindaki çocuğa esiniz cok rahat bakabilir..

Ayrıca aileniz eşiniz evde boş otururken kendileri çocuğa baktığı için bu şekilde konuşuyorlardır.

Ayrıca annenize bakıcı ücreti vermiyorsaniz da külfet gelir cocuk bakmak..bence annenize piyasa sartlarina göre ücret verin..

Sizin anneniz olmasi bu işi bedelsiz yapacağı anlami taşımaz..

Yani mesela alt almayi beceremiyordu, cocugu banyoya sokup yikiyordu kaka yapinca.
Veya benim yaptigim yemekleri begenip yrmiyorlardi, carsidan kofte tavuk alip pisiriyordu.
Her yigidin yogurt yiyisi farkli, tamam konu sahibi kadar belki bakamaz ama baba bu yahu, bir sekilde bakar cocuguna.

Benim rahmetli babam da büyük oğluma çok bakmıştır.Gelir biz de kalırdı çoğu zaman o geldi mi ben rahat

ederdim.Dışarı işlerimi hallederdim.Alır bahçeye indirirdi.Eşimle akşam çıkardık.Yemek de yedirdi 1.5 2

yaşından sonra.

Back
X