annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139
aileniz haklı eşiniz bakmalı. o evde yatarken ailenizin çocuk bakması haksızlık.

siz geceden hazırlarsınız gerekeni eşiniz gün içinde verir. bez değiştiriversin bi zahmet kendi çocuğu ya ötesi var mı

Boyle seyler soylerken lutfen cocugunu bakiciyla buyutmek zorunda kalan anneleri de dusunun bir kere olsun. Ben mesela oyle buyuttum, buyutecegim. Siz de mecbur kalmazsiniz umarim.
Bende bu ulu orta bakiciya veremem/guvenememkiii diyen annelere ifrit oluyorum.Kardrsim kimse anasina babsina güvenip cocuk yapmiyor sonucta.milyonlarca kadin cocugunu bakiciya veriyor ve guvenmek zorunda kaliyor.Allah vicdanli merhametli iyi niyetli insanlarla karsilasitrsin hepimizi.

eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.

bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.
bak sana cok kizdim suan..boyle dusundugun icin zaten bakmiyorlar. sen boyle yaptigin icinde kusura bakma kocanin isine geliyor. ohh hem kadin gitsin calissin cocuguna bakilsin hemde ev donsun dursun. kocan baksin kocan..

bu kadar kocaci olmayin. neden hazir yemegi yediremesin neden bez degistiremesin neden yani neden? iste boyle yapa yapa tepemize cikariyoruz bu el ogullarini: )

Anneniz babaniz bakiyorlarmiş aslında baksalar iyi olur sonuçta anneanne ve dede
Ve esiniz işsizmiş erkek ne kadar bakabilir ki esiniz baksin desem
Bakicıya bende güvenmezdim sonuçta o masumlara neler yapiyorlar
Bence anneniz ve babanız sizi tehdit edeceklerine torunlariyla vakit gecirsinler bol bol zira buyüdüğünde o günlerini cok özlicekler

Ailenize karşı sert davranıyor sanız tabiki de tehdit ederler.normaldir yumuşak ve hoş görü içinde olursanız bu durum ortadan kalkar.

Eşim nöbet usulü çalışıyor. On aylık oğluma paşalar gibi bakıyor. Alıştırmayın şu adamları tembelliğe

merhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
Eşiniz isssizse neden o bakmiyor coxgunuza ?

Dünya tersine dönmüş, artık kadinlar çalışıyor adamlar yan gelip yatıyor,hayır cinsiyetçi biri de değilim,ben de çalışıyorum kadının çalışması gerektiğini de düşünüyorum ama erkegin bir hastaligi ya da engeli yoksa (ki engellilerde çalışıyorlar) adam gibi gidip çalışacak biz kadınlar eşitlik,bilnem ne diye erkekleri bu hale getiriyoruz,Allah bilir konu sahibi tüm ev işi yemek bulasik çamaşır onları da kendisi yaouyordur.

Eşin işsizse neden çocuğuna bakmıyor da annen baban bakıyor.
Madem issiz evde koca gün yatmasin çocuğuna baksın.

Çocuğa esiniz baksin madem işsizmiş. Isiniz ve maaşınız madem iyi ne diye cikacakmissiniz ki isten, hadi ciktiniz diyelim taş mı yiyecekmissiniz? Iki kisi (anne baba) bi toruna bakamiyorlarsa da bakmasinlar Allah aşkina. Onlarin bakmasindan hayir gelmezzzz!!! Ayrica bakiciya guvenemem demissiniz, o bakicinin sizin kendi anne babanizdan yuz kat daha iyi bakacagina eminim.

Siz eşinize böyle kıyamazsanız daha çok sıkıntı çekersiniz.Ne demek bakamaz? Bu durumdaysa eğer mecbur birşeylerin ucundan tutmak zorunda yani.

Back
X