Annem babam:(

Evet tek durabilir ama hissediyorum tek durmaktan yalnızlıktan muzdarip gibiler sanki...tek kalan babalar annelere çok üzülüyorum ne var evlerini kapatıp çocuklarının yanına yerlesseler:KK43: bizimkiler gelmez asla Allah korusun öyle bişey olsa :KK43:

Sizinki bence hamilelikten değil. Anne babanıza bağlı değil bağımlısınız. Tek çocuğum ailemden başka şehirde yaşıyorum. Ne var evlerini kapatıp çocuklarının yanına yerleşseler demişsiniz ya o kadar kolay değil işte. Anne babalar için de kolay değil. Herkesin kendi evi kendi düzeni var. Sizin durumunuzda meselelik üzülmelik hiçbir şey yok. Zaten kardeşiniz var bekar. Dahası yakın oturuyorsunuz. Siz şunu kabullenememişsiniz artık başka bir eviniz başka bir aileniz var. Anne babanızı silin atın demiyorum ama bunun farkına varın. Anne babanız tek kalmaktan müzdaripse bunun çözümü çocuklarının 24 saat yanında durması değildir. Daha elden ayaktan düşmüş değiller kendilerine meşgale bulabilirler. Karı koca birlikte bir şeyler yapabilirler. Eğer istemiyorlarsa sizin yapabileceğiniz bir şey yok

Yani işte ben böyle düşünemiyorum canım garip bı şekilde bana çok ters geliyor anne babanın yalnız yasamasi ..kv kp için de geçerli...nebilim evde rahat rahat keyf yapamam düşünsene cocukalri var ama o yalnız yaşıyor . Uf düşüncesi bile acıtıyor içimi..yanıma yerlesmelerini isterdim ben bu durumda yinede rabbim gecinden versin..
Bir arkadaş daha yazmış ailenizin ihtiyacı olmadıkça onlarla bu denli iç içe olmak doğru değil. Siz istiyorsunuz da bakalım eşiniz cümbür cemaat yaşamaktan memnun olacak mı? Artık kendi yuvanızı kurdunuz, kendi aileniz var. Onları kimse atın demiyor ama bu kadar da kendinize dert edinmeyin, ortada bir sorun yok çünkü.

Back
X