• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem babamı aldatıyor :/

Okuyormusun çalışıyormusun?
Babanla araları nasıl babana söylesen tepkisi ne büyüklükte olur?
Senden büyük kardeşin var mı?
Bunlara göre yorum yapıcam

Ne demek sen karismazsin senin fotolarini kullaniyosa elbetteki karisirsin
Benim telefonumu nasil kurcalarsin diye uste cikiyo bi gorseniz :/ sadece bi imayla bana bunlari yapti sonrasini kestiremiyorum bile.Akli dengesinin yerinde olmadigini düşünüyorum artik

Okuyormusun çalışıyormusun?
Babanla araları nasıl babana söylesen tepkisi ne büyüklükte olur?
Senden büyük kardeşin var mı?
Bunlara göre yorum yapıcam
Okuyorum.Babam ondan cekiniyo her zaman cidden yaninda çok pasif.Ben en buyukleriyim

Ee yaşı büyük annesinin genç oğlanlara yazıyor muhtemelen ondan kızının resmini kullanmıştır
Gencler de var canim ama 40 yasini asmis yaslilar da var.Ben anlamıyorum hic mi demiyolar sen daha kucucuk kizsin diye.Hepsi sarkmis hepsi

Gencler de var canim ama 40 yasini asmis yaslilar da var.Ben anlamıyorum hic mi demiyolar sen daha kucucuk kizsin diye.Hepsi sarkmis hepsi
Ee zaten çoğu erkek sapık.Onların zihniyeti ne söyleyeyim mi ooo arananı kaşınanı kaşırız bilmem ne iğrenç insanlar.Sanal seks bağımlısı mı nedir anneniz ayıp yahu derdim de şimdi bir şey olmaz!

Ee zaten çoğu erkek sapık.Onların zihniyeti ne söyleyeyim mi ooo arananı kaşınanı kaşırız bilmem ne iğrenç insanlar.Sanal seks bağımlısı mı nedir anneniz ayıp yahu derdim de şimdi bir şey olmaz!
Ne desen haklisin.Bugün sarilmaya kalkti bana igrendim cidden.Baskasi yapsa dusmanlik derim ama annem ya annem yapmis bunu.Sanal seks de yapiyodur inanirim

Okuyorum.Babam ondan cekiniyo her zaman cidden yaninda çok pasif.Ben en buyukleriyim
O zaman babana söylesende bir çözümü olmayacak bu işin
Ama bu aldatmadanda daha ciddi bir sorun var annen hasta
Başka türlü bir insan kendi çocuğunu bu şekilde kullanmaz
Öncelikle bunları ıispatlayabileceğin deliller topla
Yazışmaların senin fotografını kullandıgını gösteren şeylerin fotoğraflarını çek
Çalışıyor olsan o anneden uzaklaş derdim
Kendi ayakların üstünde dur
Kaçıncı sınıftasın?
Annenin sözünü dinleyebileceği biri vardır mutlaka annane teyze vs bırıne bu durumu mutlaka söylemelisin
Annenede imada bulunma hasta bu kadın sana dünyada verebileceği en büyük zararı veriyor
Açık açık konuş ne hissediyorsan söyle ve 21 yaşındasın seni ezmesine izin verme
Telefonumu aldı yazmışsın ya mesela buna izin verme

O zaman babana söylesende bir çözümü olmayacak bu işin
Ama bu aldatmadanda daha ciddi bir sorun var annen hasta
Başka türlü bir insan kendi çocuğunu bu şekilde kullanmaz
Öncelikle bunları ıispatlayabileceğin deliller topla
Yazışmaların senin fotografını kullandıgını gösteren şeylerin fotoğraflarını çek
Çalışıyor olsan o anneden uzaklaş derdim
Kendi ayakların üstünde dur
Kaçıncı sınıftasın?
Annenin sözünü dinleyebileceği biri vardır mutlaka annane teyze vs bırıne bu durumu mutlaka söylemelisin
Annenede imada bulunma hasta bu kadın sana dünyada verebileceği en büyük zararı veriyor
Açık açık konuş ne hissediyorsan söyle ve 21 yaşındasın seni ezmesine izin verme
Telefonumu aldı yazmışsın ya mesela buna izin verme
Haklisin ama oyle gozu dönüyor ki bencede hasta ve ilgi gormek istiyo surekli kendi fotolarini atsa ilgi goremicek biliyorum cunku hayli yaşı var.Fake resim at bi sey yap beni kullanmis ya resmen

Ne desen haklisin.Bugün sarilmaya kalkti bana igrendim cidden.Baskasi yapsa dusmanlik derim ama annem ya annem yapmis bunu.Sanal seks de yapiyodur inanirim
Bazılarının geninde aile kurma çocuk yapma kurduğu aileyi koruma sevdiği kişiye sadık kalma çocuğu edebiyle yetiştirme gibi şeyler olmuyor. Toplum diretmesinden evlenip çocuk yapıyorlar. Sonra habire eşini onla bunla aldatma sanal seks cart curt.Annenizle açıkça konuşabilseniz keşke bunu ama suçlu ya sizi suçlar suçu size bile atar. Resim senin sen açmışsındır o hesabı bla bla bla.

Erkek karşısındaki etkiye göre teopki verir zaten terslesen mesela sana yaklaşabilir mi ?

Annen sanırım sasece yazışarak kendini duygusal tatmin ediyor fiziksel olarak bir eylem olsa fotolarını kullanmaz

Bazılarının geninde aile kurma çocuk yapma kurduğu aileyi koruma sevdiği kişiye sadık kalma çocuğu edebiyle yetiştirme gibi şeyler olmuyor. Toplum diretmesinden evlenip çocuk yapıyorlar. Sonra habire eşini onla bunla aldatma sanal seks cart curt.Annenizle açıkça konuşabilseniz keşke bunu ama suçlu ya sizi suçlar suçu size bile atar. Resim senin sen açmışsındır o hesabı bla bla bla.
Bende bundan korkuyorum zaten.Telefon kilidini de değiştirmiş kanit bulmam da zorlasti.

Erkek karşısındaki etkiye göre teopki verir zaten terslesen mesela sana yaklaşabilir mi ?

Annen sanırım sasece yazışarak kendini duygusal tatmin ediyor fiziksel olarak bir eylem olsa fotolarını kullanmaz
Zaten reel hayatta gorustugu olamaz imkansiz sürekli evde bi yere gitsek beraber çıkarız supheli hareketleri yok sadece sanalda kaliyo

Hiç zor değiil sahte bir hesap açıp yazarsın eminim hemen cevap verecektir
Bunlarin facede bi grubu var.Misal atiyorum âsıklar grubu ismi.Burdan bi suru adam yaziyo ediyo ona.128 kisi takip ediyo 500 arkadasi var dusun :/ kimbilir kaçında fotom var

Bunlarin facede bi grubu var.Misal atiyorum âsıklar grubu ismi.Burdan bi suru adam yaziyo ediyo ona.128 kisi takip ediyo 500 arkadasi var dusun :/ kimbilir kaçında fotom var
Ay bu kadın biraz ezilmiş gerçek hayatta bence sanaldan ego tatmini ama kızının resmini kullanarak öbür türlü bakan zor olur diye.

Back
X