- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
Ne oluyormuş boşanmış aile çocuğu olunca? Ben de boşanmış aile evladıyım. Bir yerim eksik değil çok şükür, okulumu da bitirdim, kısmetse yakında işimi de elime alırım. Anne ve babamın daima kavga edip durduğu ev mi yoksa babamın olmadığı bir ortam mı? Kesinlikle KAVGASIZ GÜRÜLTÜSÜZ huzurlu bir ortam. Ve bu ortam benim için babamla annemin bir arada yaşamadığı bir evdir. Aman çocuğumuz boşanmış aile çocuğu olmasın, aman benim çocuğuma anası babası ayrı onun demesinler diye düşünüp de mutsuz evliliğe katlandığınız zaman o çocuk çok daha mutsuz oluyor, benden söylemesi. Zaten annenin bir tarafta babanın bir tarafta yatması o evdeki çocuğa boşanmaktan daha anormal geliyor inanın. Öyle bir aile olunmuyor, öyle aile olmaz yani. Çocuğun acaba bu akşam hangisi ötekine çatacak, acaba bu gece hangi konu yüzünden kavga edecek diye kaygılandığı an o çocuğa en büyük kötülüğü yaparsınız.Bende kocamla ayri yatiyorum bi kizim var yani senin dusuncelerini merak ettim...yani annenin babanin boşanmış olmasini istermiydin yoksa herseye ragmen yinede bosanmis aile cocugu olmamak iyimi....bizde cok gerginiz ve kizim bana anne neden hep sinirlisin diyor
37 yaşında değilim.37 yaşında mısın ?
Benim annem babam da öyle canım.. Seni çok iyi anlıyorum.. su an evliyim.. onlar yüzünden cinsellikten nefret ediyorum
Ne oluyormuş boşanmış aile çocuğu olunca? Ben de boşanmış aile evladıyım. Bir yerim eksik değil çok şükür, okulumu da bitirdim, kısmetse yakında işimi de elime alırım. Anne ve babamın daima kavga edip durduğu ev mi yoksa babamın olmadığı bir ortam mı? Kesinlikle KAVGASIZ GÜRÜLTÜSÜZ huzurlu bir ortam. Ve bu ortam benim için babamla annemin bir arada yaşamadığı bir evdir. Aman çocuğumuz boşanmış aile çocuğu olmasın, aman benim çocuğuma anası babası ayrı onun demesinler diye düşünüp de mutsuz evliliğe katlandığınız zaman o çocuk çok daha mutsuz oluyor, benden söylemesi. Zaten annenin bir tarafta babanın bir tarafta yatması o evdeki çocuğa boşanmaktan daha anormal geliyor inanın. Öyle bir aile olunmuyor, öyle aile olmaz yani. Çocuğun acaba bu akşam hangisi ötekine çatacak, acaba bu gece hangi konu yüzünden kavga edecek diye kaygılandığı an o çocuğa en büyük kötülüğü yaparsınız.
profilinizde 37 yazdigi icin soruluyor haliyle37 yaşında değilim.
Bende kizima yansitmamaya calisiyorum ama dun bana anne neden babamla hic sarilmiyorsunuz neden sen hep bana kiziyorsun dedi...yavrum benim gergin hallerimden kendini sorumlu tutuyor demekki...bizse ayrilacagiz ama kizim icin devam eden iki yetiskin mutsuz evliyiz....ve birgun kizimin neden bosannadin demesinden korkuyorum...yafa niye bosandin ben babamla mutluydum demesinden...ama bazan diyor ki baba sen anneme neden o.....cocugu diyorsun bu nedemek diyor....bense hep susuyorum mutlu rolu yapiyorum..o etkilenmesin diye...sence yillarca davyapabilirmiyum bu rolu hakkıyla
Öyle mi, kaydolurken ne yazdığımı hatırlamıyorum bakıyorum hemen.profilinizde 37 yazdigi icin soruluyor haliyle
Bana cok bencil geldiniz yillardir annenizin yasadigi sorunu anlayip destek olmak yerine babamla uyumasi gerekli diyorsun pesss
Sorsan sizi bahane ederler çocuklarınız için birlikteyiz diye
Anne ve baban arasına girmen uygun olmaz.
Mecburen odanda kendine bir ortam yaratacaksın. Japonya'da "internet cafe mültecileri" denen bir grup var mesela. Bunların yasam tarzini benimseyebilirsin. Aşağıya resim bırakıyorum. Bu adamlar yapabiliyorsa sende yapabilirsin. Sana guveniyorum!! Basaracaksin!!
Anne ve baban arasına girmen uygun olmaz.
Mecburen odanda kendine bir ortam yaratacaksın. Japonya'da "internet cafe mültecileri" denen bir grup var mesela. Bunların yasam tarzini benimseyebilirsin. Aşağıya resim bırakıyorum. Bu adamlar yapabiliyorsa sende yapabilirsin. Sana guveniyorum!! Basaracaksin!!
Bende kocamla ayri yatiyorum bi kizim var yani senin dusuncelerini merak ettim...yani annenin babanin boşanmış olmasini istermiydin yoksa herseye ragmen yinede bosanmis aile cocugu olmamak iyimi....bizde cok gerginiz ve kizim bana anne neden hep sinirlisin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?