annem babamla uyumuyor:/

Benim annem babam da öyle canım.. Seni çok iyi anlıyorum.. su an evliyim.. onlar yüzünden cinsellikten nefret ediyorum

Iştebeni durduranda bu babası mukemmel bir insan ben hic babasevgisi gormedim o yuzden boyle bir babadan onu ayirmak istemiyorum..egitimli ilgili oyun oynar vakit ayırır...kizina karsi mukemmel....ofa bosanmak istiyor aslinda ama KIZIMiz icin fefakarlik yapıyor...onada aciyorum sevmedigi arzulamadigi bir kadinla ayni hayati paylaşıyor....

Yani ben sustugum sürece sorunsuz devam ederiz ama ben azicik ilgibistesem kavga kiyamet küfür hakaret... ikimizde disariya karsi cok guzel mutlu aile rolu yapiyoruz...

Bana cok bencil geldiniz yillardir annenizin yasadigi sorunu anlayip destek olmak yerine babamla uyumasi gerekli diyorsun pesss

Ne oluyormuş boşanmış aile çocuğu olunca? Ben de boşanmış aile evladıyım. Bir yerim eksik değil çok şükür, okulumu da bitirdim, kısmetse yakında işimi de elime alırım. Anne ve babamın daima kavga edip durduğu ev mi yoksa babamın olmadığı bir ortam mı? Kesinlikle KAVGASIZ GÜRÜLTÜSÜZ huzurlu bir ortam. Ve bu ortam benim için babamla annemin bir arada yaşamadığı bir evdir. Aman çocuğumuz boşanmış aile çocuğu olmasın, aman benim çocuğuma anası babası ayrı onun demesinler diye düşünüp de mutsuz evliliğe katlandığınız zaman o çocuk çok daha mutsuz oluyor, benden söylemesi. Zaten annenin bir tarafta babanın bir tarafta yatması o evdeki çocuğa boşanmaktan daha anormal geliyor inanın. Öyle bir aile olunmuyor, öyle aile olmaz yani. Çocuğun acaba bu akşam hangisi ötekine çatacak, acaba bu gece hangi konu yüzünden kavga edecek diye kaygılandığı an o çocuğa en büyük kötülüğü yaparsınız.

Aynen katılıyorum size keşke bizimkilerde bosansaydi boşanin dedik kaç kere sürekli kavga dayak sorun bitmiyor bitmedide böyle daha mı iyi anlasamiyorsaniz cocuklarim için çekiyorum demeyi bırakın Çocuklarınızı dusunuyorsaniz zaten bosanirsiniz

Size bağlı. Bazıları boşanıp tüm hayatını çocuklarına adıyor. Çocuğunuz için daha iyi bir ortam sağlamayacaksa boşanmadan sonraki hayatınız boşanın derim, hem kendiniz hem kızınız için. Ancak boşandıktan sonrası daha kötü olacaksa bilemem. Benim bildiğim öğrendiğim kadın ve erkek yatağını ayırmamalı, işleri koparıyor tamamen. yine de bekar biri olarak çok yorum yapmasam daha iyi.

Anne ve baban arasına girmen uygun olmaz.

Mecburen odanda kendine bir ortam yaratacaksın. Japonya'da "internet cafe mültecileri" denen bir grup var mesela. Bunların yasam tarzini benimseyebilirsin. Aşağıya resim bırakıyorum. Bu adamlar yapabiliyorsa sende yapabilirsin. Sana guveniyorum!! Basaracaksin!!

en son dönüp dolanıp odaya geliyorum mecbur.

Annen bunu akil edemiyor mu? Demek ki boyle mutlu kadincagiz. Zorla guzellik olmaz. En iyisi mesafeli yasamak gibi.

Normalde hesabi bi sureligine acmayi dudunmuyirdum ams sizin yazdiklarinizi gorunce dayanamadim actim

Ben birbirini hic sevmeyen mecburi olarak evliliklerini yuruten bi anne babanin cocuguyum cocugum tek bir karesini hatirlamak istemeyecek kadar kotu gecti suanki durum her ne kadar eskisi gibi degilsede cokta ic acici degil

Annem yillarca bizim icin sabrettigini soyledi belkide oyledir ama ben inanmiyorum maalesef her ikisininde zamanin c
Ve bolgenin sartlarindan dolayi ayrilmafigini dusunuyorum emin olun onlar mutsuz yasadiysa bizde bir o kadar mutsuz yasadik amcamlarin evibe hep ozendim onlar oyle mutlu duruyordu ki ama bizde oyle degildi babamin eve gelmesi bile kalbimize korku dusmesine yeterdi cok defa babam eve gelincr uyuyormus gibi yaptim sirf o gerginligi gormemek icin

Inanin yillarin yadattiklari kelimelerle ifade edilecek gibi degil en basitinden soyle dusunun suan var mi bilmiyorum ama isin icine zamanla aldatma girecek esiniz sizi aldatacak belli bir zamsnda sinra cocugunuz bunu fark edecek o kucuk dunyasina en cok bu agir gelecek

Size hangi birini anlatayim bilmiyirum ama bu yasima kadar kac kere keske vakti zamaninda ayrilsaydilar dedim bilmiyorum bile

Belki sizin durumunuz farklidir ama ben kendimi ne annem varmis nede babam varmis gibi hissedemesim hic suan yatakta agliyorum ama ne gidip derdimi anneme anlatabiliyirum nede babama zaten onlara gire ne derdimiz olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…