- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Cocugumun herseyi olucak Allahin izniyleisraf veya degil o herkesin kendibilcegi is. parasi olan ihtiyac duyan alsin. asil takildigim yer anne olcaksiniz ve daha mont alacak gücünüz yok. o cocuk neyle büyüyor biliyormusunuz. ben cocuklarima harcadigimla abartisiz daire alirdim bir kc tane. kiyafeti bezi sonra spor kurslari say say bitmez yani. ama durumum var calisip yapiyoruz. tutupta subdan bundan beklentiye gitmeniz cok sacma geldi bana.
Kusura bakmayin haksizsiniz.Emin ol az sanmiyorum ve bebegimin hicbi eksigi olmiyvak yorum yalmak icin yorum yapmayin
bu yorumun aynisini yazmak icin giris yapmistim. Aynen katiliyorumMont problem degil de siz mont bile alacak durumda degilken bebegin ihtiyaclarini nasil katsilayacaksiniz asil mesele o?
nasıl olcak mont parası bulamıyan....Cocugumun herseyi olucak Allahin izniyle
Bakamayacak durumda olsak cocuk yapmayiz heralde onun parasini ayirdik halada ayiriyoruz ev borcumuzuda oduyoruz fatiralar falan slkistik biraz bu ay annremden rica ettim hepsi bu herkezde monta para bulamiyorsun cocugua nasil bakicaksin yazmis nasil yaptiysak oylede bakariz hepiniz rahat olun sizin kapiniza gelipte ekmek dilenmiycem ona gore kendinize gelin ve yorum yapin sandiginiz kadarda duskun degiliz cok sukur bugun kim borcsuz ev aliyor yada kredi cekmeden siz nasil bakiyorsaniz cocuklariniza bizde oyle bakicaznasıl olcak mont parası bulamıyan....
Çalışmıyorsunuz hergün dışarı çıkmak zorunluluğunuz yok birkaç ay giyilecek mont için bende annenin yerinde olsam ne gerek var derim. Param çokta olsa azda olsa lüzumsuz harcamamBakamayacak durumda olsak cocuk yapmayiz heralde onun parasini ayirdik halada ayiriyoruz ev borcumuzuda oduyoruz fatiralar falan slkistik biraz bu ay annremden rica ettim hepsi bu herkezde monta para bulamiyorsun cocugua nasil bakicaksin yazmis nasil yaptiysak oylede bakariz hepiniz rahat olun sizin kapiniza gelipte ekmek dilenmiycem ona gore kendinize gelin ve yorum yapin sandiginiz kadarda duskun degiliz cok sukur bugun kim borcsuz ev aliyor yada kredi cekmeden siz nasil bakiyorsaniz cocuklariniza bizde oyle bakicaz
Zaten beklemiyoruz biz demeden dedi onlar biz arabasini yatagini falan alicaz diye ben demedim alirmisiniz diyeÇalışmıyorsunuz hergün dışarı çıkmak zorunluluğunuz yok birkaç ay giyilecek mont için bende annenin yerinde olsam ne gerek var derim. Param çokta olsa azda olsa lüzumsuz harcamam
Siz annenle ters yapıdasınız sanırım.
Birde güveniyorsunuz gibi geldi bana kv annem çocuğa şunu bunu alıcaz diyorlar dediğinizi okudum.
Tavsiyem kimseden 5 kuruş beklemeyin bütçenize göre yaşayın ozaman gücenmezsiniz kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?