- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Yazık Allah annene yardım etsin
İşte alkol kullanmayın,maneviyatlı olun denilirken doguracagı sonuçlar bilinerek konuşuluyor ama toplumumuzda bu yasak gibi algılanıp tavır alınıyor olaylar çıkıyor büyütülüyor
Maneviyatsızlık ne kötü ne acıdır ya Rabbim
Allah annenin yardımcısı olsun,Allahından bulsun demekten çok sürekli Rabbim anneme hidayet ver demeniz çok daha dogru olur arkadaşım,umutsuz olmiza sürekli dua et olurmu
Şu an annenin alkol tedavisi görmesi lazım ve maneviyatının güçlenmesi için sizin ona duacı olmanız gerekmektedir
Size attıgı iftiraya gelince dua edin tövbe etsin,eşinizin buna inanmaması sizin için ne kadar güzelse annen için ne büyük elem
Allah yardımcınız olsun,inşAllah buraya kısa sürede anneniz için güzel konu açar düzeldi diyebilirsiniz
Şu an onun ortakları şeytan para ve alkol ahh ahhh
Canım benim çok üzüldüm. allah annene şifa versin..Annende alzheimer başlangıcı olabilir. Bi nörologa götürmende fayda var, hemen onu suçlama. Eski günleri düşün, o zamanla kıyasla. Muhtemelen kötü bir insan değildi hiçbi zaman. Onunla oturmayı düşündüğünüze göre önceden sorun yoktu.. alkolün de etkisiyle öyle bir hastalığı varsa ilerler. Büyük ananem alzheimer hastasıydı. Para mevzularına çok takıyodu. Bütün gün paralarını sayıp saklardı. Ve herkesi siz benm paramı çaldınız diye suçlardı. Bir de ananeme anneme hep böyle iftiralar atardı. Aynı dediğin gibi akşam dedem geldiğinde ananem için bu kadın erkek aldı eve sen yokken derdi. Başlarda çok şaşırıp kızmışlar bizimkiler. Sonra bunak yaşlı diyip geçiştirmişler. En son çok ilerleyince çıkmış ortaya. Ama ananemin anlattıgına göre 40 - 50 li yaşlardan itibaren paranın mevzusunu çok yapan bir insan haline gelmiş. Alzheimerlı hasta yakınlarıyla konuştugumuzda da hep aynı şeylerden şikayet ediyolardı. Akıllarını parayla bozuyolar biraz..
işiniz çok zor anne bu atılmaz..
ama o hem kendine hem size zarar veriyor artık
aile yakınlarınız yok mu tedaviye ikna etmek için
sizde bırakırsanız hali daha kötü olur sanki
tamam ayrı eve çıkın eşiniz mecbur değil bu duruma katlanmaya
ama elinizi üzerinden çekmeyin..
hayır kimsemiz yok ...
ayrı eve çıkıp kendimi toparlamak istiyorum...
stresten 40 kg ya düştüm...
elbette elimi çekmem üstünden ama.......çok yoruldum
Allah yardımcınız olsun, gerçekten çok zor bir durum. Şuan ayrı eve çıkma imkanınız var mı?
hayır kimsemiz yok ...
ayrı eve çıkıp kendimi toparlamak istiyorum...
stresten 40 kg ya düştüm...
elbette elimi çekmem üstünden ama.......çok yoruldum
evet canim dorusu bu olur ayri eve cikmaniz ama ne olursa olsun o senin annendir yazik alkol onu oyle yapiyor galiba bi tedavi olsun ayindiyinda boyle boyle soyleyin annattirin bakalim ozaman ne deyecek
İşte alkol insanı ne hallere sokuyor. Benim dedem normal zamanda göreceğiniz en merhametli insandı, torunlarına bakarken içi giderdi, onlar çok severdi, ama eğer ayık yakalayabilirseniz. Sonradan öğrendim meğer babamlara hayatı zindan etmiş, okumalarını engellemiş, maddi manevi aklınıza gelecek bütün zararları vermiş. Bir anne normal şartlarda evladı için değil 100 TL., canını verir. Annenizin (rahatsızlığı diyelim) gerçekten ileri seviyede. Hiç ömründe şu ana kadar tedavi olmaya çalıştı mı?
2-3 hafta içinde bakalım ...umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?