- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ben 5 sene ilaçlı terapi şimdide normal terapi alıyorum annem annesinden ne gördüyse onu yapıyor ona doğru geliyor bu yaptıklarıAnnenizin psikolojik sorunları size sorun olarak dönmüş artık. Keşke anneniz de siz de terapi alabilseniz.
Öfke kontrolü, saldırganlık vs bunlar ciddi şeyler. Allah muhafaza yarın öbür gün ikiniz için de tatsız hadiseler yaşanabilir.
Küçüklüğünüzden beri mi böyle
Annenizle bu durum başlamadan önce bi sorun yaşamış olabilir misiniz
Yada annenizin tasvip etmediği birşey yaşamış olabilir misiniz
Ne olursa olsun böyle olmaması gerekiyor elbette ama. Keşke iyi olsanız
çocuğum bana bu şekilde davransa kınamiyorum yanlış anlamayın bende buz gibi soğurdum.Bunu asla buraya yazmak istemezdim ama bir keresinde annem ona vurdum diye bilinç kaybı yaşamıştı en ufak şeyine çileden çıkıyorum çünkü
o zaman şöyle diyeyim geçmişte asla el kaldırmadım neden sürekli hor gördü ben yokmuşum gibi davrandı yemeklerimi çöpe döktü alay etti benim de haklı yanlarım var soğabilir umrumda değil beni bu hale getiren o ben onun eseriyim.çocuğum bana bu şekilde davransa kınamiyorum yanlış anlamayın bende buz gibi soğurdum.
anneye el kaldırmak bana çok ters geliyor, konuşmam gerekirse yollarımı ayırirım vs ama çocuğundan dayak yemek çok ağır ya.
bak canım benim bu işler böyle şiddetle vs çözülecek yada şiddet gösterdiğinde bitecek bir şey degil.o zaman şöyle diyeyim geçmişte asla el kaldırmadım neden sürekli hor gördü ben yokmuşum gibi davrandı yemeklerimi çöpe döktü alay etti benim de haklı yanlarım var soğabilir umrumda değil beni bu hale getiren o ben onun eseriyim.
Evet biliyorum bu arada benim kişilik bozukluğum var ilaç kullanmıyorum şu anda daha kötü yaptığı için duygularım anında değişiyor bu beni çok çok yoruyor burada sizi sevdiysem -misal- diğer gün nefret ederim çok çalkantılıyım hemen insan siliyorum sinirlenince kim olursa olsun insana vurur gibi vurmuyorum bildiğiniz iyi dövüyorumbak canım benim bu işler böyle şiddetle vs çözülecek yada şiddet gösterdiğinde bitecek bir şey degil.
şiddet gösterdin de ne oldu düzeldimi?
için soğudumu?
benim annemde hayatı boyunca beni kendince bazı konularda hor gördü, dışarda el iyisi evdeki çocuğun bir kes saçı okşanmamış.
37 yaşımdayım bunu kıskanclik olarak algilamayin 4 5 senelik gelinimizle bile konusurken annecim vs diye konusur ben daha bana bir kez annecim dedigine şahit olmadim.
zor zamanlardan gectim destek olmak yerine köstek oldu dahada zorladı, evlat ayırdi ayırıyor vs. ama çözüm dövmek mi vurmak mı?
düzelecek olan konuşarakda düzelir hak aramak başka şey şiddet başka şey.
ailen berbat olabilir ama sen o aileden tek basına pırıl pırıl bir cocuk olarak çıkabilirsin.
o zaman tedavini olacaksın ilacını aksatmayacaksın kendin için hayatı daha çıkılmaz bir hale sokmayacaksın.Evet biliyorum bu arada benim kişilik bozukluğum var ilaç kullanmıyorum şu anda daha kötü yaptığı için duygularım anında değişiyor bu beni çok çok yoruyor burada sizi sevdiysem -misal- diğer gün nefret ederim çok çalkantılıyım hemen insan siliyorum sinirlenince kim olursa olsun insana vurur gibi vurmuyorum bildiğiniz iyi dövüyorum
Şu an olamam maalesef emdr terapisi alıcam haftasonuo zaman tedavini olacaksın ilacını aksatmayacaksın kendin için hayatı daha çıkılmaz bir hale sokmayacaksın.
inşallah şifa olur.Şu an olamam maalesef emdr terapisi alıcam haftasonu
Anneme saldırdım deyince ben sizin haklı yanımızı göremedimÇok bunalttı bu durum beni yıllardan beri böyle bana hep buz gibiydi buz dağı gibi 4 yaş büyük erkek kardeşime ise melek gibi cidden çok zoruma gidiyor sürekli ikisi bir arada annem ona gün içinde yaşadığı her şeyi anlatıyor bir gün bende deneyim dedim asla anlatmadı o zamanlar evdeydim anne niye konuşmuyorsun dedim ne konuşalım ikimiz de evdeyiz git ders çalış dedi nasıl zoruma gitti anlatamam bir süre üstelemedim çok ağır kavgalarımız oldu yeri geldi saç baş giriştik birbirimize en son ki olayda ben patladım artık kardeşim beni köle gibi kullanıyordu o ara onlarla samimi olmaya çalıştım -ne büyük salaklık- sürekli x şunu getir şimdi şunu getir hadi bunu götür yemin ederim evin kölesiydim gecenin bir vakti markete yolluyorlardı o günden sonra anneme daha çok bilendim hırslandım bir kaç kere saldırdım asla tasvip etmiyorum ama bende çok sağlıksız bir ortamda büyüdüm şu anda ise öfkeme asla hakim olamıyorum en ufak bir şey kim derse desin direkt saldırıyorum birisi sevgi gösterince yine sinirleniyorum çünkü bu evde şiddette gördüm ne gördüysem onu yapıyorum gittikçe kendimi tanıyamamaya başladım içimde karşı koyamadığım bir hırs var sürekli kendimle mücadele halindeyim lütfen tavsiye verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?