Annem bana karşı çok mesafeli

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Çok bunalttı bu durum beni yıllardan beri böyle bana hep buz gibiydi buz dağı gibi 4 yaş büyük erkek kardeşime ise melek gibi cidden çok zoruma gidiyor sürekli ikisi bir arada annem ona gün içinde yaşadığı her şeyi anlatıyor bir gün bende deneyim dedim asla anlatmadı o zamanlar evdeydim anne niye konuşmuyorsun dedim ne konuşalım ikimiz de evdeyiz git ders çalış dedi nasıl zoruma gitti anlatamam bir süre üstelemedim çok ağır kavgalarımız oldu yeri geldi saç baş giriştik birbirimize en son ki olayda ben patladım artık kardeşim beni köle gibi kullanıyordu o ara onlarla samimi olmaya çalıştım -ne büyük salaklık- sürekli x şunu getir şimdi şunu getir hadi bunu götür yemin ederim evin kölesiydim gecenin bir vakti markete yolluyorlardı o günden sonra anneme daha çok bilendim hırslandım bir kaç kere saldırdım asla tasvip etmiyorum ama bende çok sağlıksız bir ortamda büyüdüm şu anda ise öfkeme asla hakim olamıyorum en ufak bir şey kim derse desin direkt saldırıyorum birisi sevgi gösterince yine sinirleniyorum çünkü bu evde şiddette gördüm ne gördüysem onu yapıyorum gittikçe kendimi tanıyamamaya başladım içimde karşı koyamadığım bir hırs var sürekli kendimle mücadele halindeyim lütfen tavsiye verin.

Bu arada anneme zamanında yemek yapardım beğenmezse çöpe dökerdi pişmemiş diyerek

İkinizin de Öfke problemleri var sanırım Gerçi seni böyle yapan o ev olmuş ama sen gene de annene el kaldırma kötü söz söyleme bırak onda kalsın hata Umarım bir an önce üniversite veya artık Kaç yaşındasın bilmiyorum ayrı eve çıkar ayrı bir şekilde yaşarsın Belli ki psikolojin düzgün değil onun için en iyisi uzaklık ve mesafe kardeşinle de annen mutlu mesut yaşarlar artık böyle gelmiş böyle gider yapacak bir şey yok

Annene neden diye sormana gerek yok.
Tek sen değilsin bu durumda olan.
Bu ülkenin o dönemki kadınlarının hepsi sorunlu kızlarıyla, kızı değil düşmanı.
Geçen metroda bir anne, kızının saçlarından koklayarak öptü ohh dedi sonra. Onlari izlerken gözlerim doldu. 80 ve öncesi nesil anneleri için kızın bir degeri yok ancak evlenirde kocasi filan olurs belki, varsa yoksa oğlu ya da kendi öz abisinin oğulları filan.

Annenizin psikolojik sorunları size sorun olarak dönmüş artık. Keşke anneniz de siz de terapi alabilseniz.
Öfke kontrolü, saldırganlık vs bunlar ciddi şeyler. Allah muhafaza yarın öbür gün ikiniz için de tatsız hadiseler yaşanabilir.
Küçüklüğünüzden beri mi böyle
Annenizle bu durum başlamadan önce bi sorun yaşamış olabilir misiniz
Yada annenizin tasvip etmediği birşey yaşamış olabilir misiniz

Ne olursa olsun böyle olmaması gerekiyor elbette ama. Keşke iyi olsanız

Ben 5 sene ilaçlı terapi şimdide normal terapi alıyorum annem annesinden ne gördüyse onu yapıyor ona doğru geliyor bu yaptıkları

Bunu asla buraya yazmak istemezdim ama bir keresinde annem ona vurdum diye bilinç kaybı yaşamıştı en ufak şeyine çileden çıkıyorum çünkü
çocuğum bana bu şekilde davransa kınamiyorum yanlış anlamayın bende buz gibi soğurdum.
anneye el kaldırmak bana çok ters geliyor, konuşmam gerekirse yollarımı ayırirım vs ama çocuğundan dayak yemek çok ağır ya.

o zaman şöyle diyeyim geçmişte asla el kaldırmadım neden sürekli hor gördü ben yokmuşum gibi davrandı yemeklerimi çöpe döktü alay etti benim de haklı yanlarım var soğabilir umrumda değil beni bu hale getiren o ben onun eseriyim.

ben bu hale geldiysem onların suçu beni el birliğiyle delirttiler sürekli alay ettiler zorbaladılar çöpmüşüm gibi hissettirdiler şimdi ise ben yokum intihar etmeyi düşünüyorum çok bunaldım çünkü

bak canım benim bu işler böyle şiddetle vs çözülecek yada şiddet gösterdiğinde bitecek bir şey degil.
şiddet gösterdin de ne oldu düzeldimi?
için soğudumu?
benim annemde hayatı boyunca beni kendince bazı konularda hor gördü, dışarda el iyisi evdeki çocuğun bir kes saçı okşanmamış.
37 yaşımdayım bunu kıskanclik olarak algilamayin 4 5 senelik gelinimizle bile konusurken annecim vs diye konusur ben daha bana bir kez annecim dedigine şahit olmadim.
zor zamanlardan gectim destek olmak yerine köstek oldu dahada zorladı, evlat ayırdi ayırıyor vs. ama çözüm dövmek mi vurmak mı?
düzelecek olan konuşarakda düzelir hak aramak başka şey şiddet başka şey.
ailen berbat olabilir ama sen o aileden tek basına pırıl pırıl bir cocuk olarak çıkabilirsin.

Evet biliyorum bu arada benim kişilik bozukluğum var ilaç kullanmıyorum şu anda daha kötü yaptığı için duygularım anında değişiyor bu beni çok çok yoruyor burada sizi sevdiysem -misal- diğer gün nefret ederim çok çalkantılıyım hemen insan siliyorum sinirlenince kim olursa olsun insana vurur gibi vurmuyorum bildiğiniz iyi dövüyorum

o zaman tedavini olacaksın ilacını aksatmayacaksın kendin için hayatı daha çıkılmaz bir hale sokmayacaksın.

Dövdükçe hırsımı alıyorum sanki bi keresinde kuzenim beni çok sinirlendirmişti kafasına kase atmıştım dikiş atmışlardı bir kere porselen tabağı elimde parçaladım dikiş atıldı

Anneme saldırdım deyince ben sizin haklı yanımızı göremedim

Kimsenin beni haklı bulmasına ihtiyacım yok yaşadıklarımı ben bilirim karşısında sinir krizi geçirirken bana nasıl acıyan gözlerle baktığını ben bilirim nasıl hala yumuşamadığını buz gibi durduğunu ben bilirim hayatım boyunca affetmeyeceğim hiçbirini çocukluğumu gençliğimi çaldılar el birliğiyle delirttiler öyle bir yumruk yemiştim ki kafama bayılmıştım yediğim tekmelerden yataktan kalkamadım üstüme çıkıp boğazımı sıkmışlardı ölüyorum ama kimse anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…