Merhaba kızlar ben sözlüyüm 5 şubatta inşallah nişanım var ama ailem nişanımı üstlenmedi yapmak istemediler ben üzülüyorum diye sözlüm yaptı tüm hazırlıkları herşeyi üstlendi gık demedi yaptı ben nasıl istiyorsam benim ailemde paramız yok dedi çekildi zor durumda kaldım sözlüme karşı ben çalışıyorum yıllardır maaşim hep onlardaydı hiç çekip harcamadım 6 yıldır çalışıyorum bikenarda param yok ne varsa aileme verdim harçlık aldım biz sana yaparız borç alır evlendiririz zorda bırakmayız bize güven arkanda biz varız dediler sözlüme muhtaç ettiler ne desem yapamayız diyorlar ev eşyasını beyaz eşya mobilya herşeyi sözlüm aldı hiçbirşy yapmıyorlar bana mutfak eşyalarım var onada nişan parama göz diktiler onunla yapacaklarmış vermek istemiyorum ben onu ev peşinatıma katacağım ev alıcaz dedim ister kız ister küz vermem o paranın lafını yapmanız ayıp size düşmez hangi kız alıyo nişan parasını dedi annem ne hakla nişanı bile yapmadıkı çok doluyum hep ağlıyorum bişeyde diyemiyorum soğudum ondan böyle yapacağını bilsem birikim yapardım kimseye muhtaç olmazdım aile güvenmem suçmuydu benim maaşımıda bana vermiyorlar aylık 1000 gelirleri var halbuki az azda olsa yaparlar kendilerine ev aldılar eşya aldılar eşya taksitlerini ödediler ev hala ödeniyo ozamanda gelir aynıydı ev eşyası ödendide benim çeyizimmi ödenemiyo sözlüm evlenince ailen ne yaptıki ailem ailem diyosun dese haklıdır zaten bende soğudum onlardan ne yapacağım