Annem bana ölsün gebersin demiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi wuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kafamı dağıtmak istiyorum ama kendimi yine aynı şeyleri düşünürken uğradığım haksızlıklara ezilirken buluyorum

k-emos mesleğin nedir? bence hemen çalışmaya başla? hangi şehirdesin bilmiyorum ama keşke aynı yerde olsaydık dedim. inan ki açardım sana evimi...

Çok üzüldüm senin adına... Gerçekten şuna inanıyorum bazı insanlar o kadar ağır şeyler yaşıyorlar ki yaşları küçük olmasına rağmen olgunlaşıyorlar... Hayatta hiç bir şey senden sağlığından daha önemli değil o yüzden yıpratma kendini kendi ayakların üstünde dur. Yaşadığımız şeyler o kadar benziyor ki birbirine bende 20 yaşındayım ve lise 2 ye giderken gece 12ye kadar pastanede çalışıyordum sabahta 7 de okula gidiyordum askerdeki abime para yolluyordum, babama para veryordum... Voleybol oynuyordum başarılıydım bırakmak zorunda kaldım ailem için ama şuan görüyorum ki hiç değmezmiş... O yüzden çalış kurtar kendini...

Öfkene yenilme lütfen. Bugüne kadar nasıl hallettiysen bir şeyleri bundan sonra da öyle olacak. Onları tamamen hayatından çıkarırsan sinirlerin daha fazla yıpranmaz. Yoksa hayatın boyu dönüp durup o bunu yaptı bu bunu yaptı diye yersin kendini. Herkes yaptıklarının karşılığını bu dünyada yaşayacak. Sen de görürsün elbet.

Bu arada özel ders versen teoga hazırlanan ortaokul çocuklarına? Ya da oyun ablası ilanları oluyor. Belki iyi insanlarla tanışırsan ev ortamında olmak hoşuna gider?

k-emos mesleğin nedir? bence hemen çalışmaya başla? hangi şehirdesin bilmiyorum ama keşke aynı yerde olsaydık dedim. inan ki açardım sana evimi...
tesekkür ederm sorun ev falan değil sorun artk yersz yurtsuz hissetmem kmsem yok gbi hissdyrm herkesi göryrm annesi babası sahip çıkmış ben kndmi eksk hssedyrm çok tesekkür ederm

işte değmediğini görmek üstne bi de onlar hala gülüp eğlenrken onlar yüzünden sknrlara düşmek ne blm ya oof off

su an zaten internet üzernden çalışyrm yurtta da oldgmdan hep insan içindeym ama kndmle kalnca hersey boş geliyo ben smdi mutlu olsam içten paylaşacagm tek kşi var şu hayatta bir kşi kaldı yani neden bnm annem babam doğru düzgn insanlar değil ben evmden neden geln olarak cıkamyrm gbi sorular geliyo aklma kndi kndmi üzüyrm

tesekkür ederm sorun ev falan değil sorun artk yersz yurtsuz hissetmem kmsem yok gbi hissdyrm herkesi göryrm annesi babası sahip çıkmış ben kndmi eksk hssedyrm çok tesekkür ederm

çok yakından biliyorum o duyguyu. ev için değil ailen olmak için demiştim canım benim :) Allah yardımcın olsun. Çok güçlü bir kızsın sen dik dur!

Reactions: wuu
çok iyisin ya çok teşekkür ederim :)
çok yakından biliyorum o duyguyu. ev için değil ailen olmak için demiştim canım benim :) Allah yardımcın olsun. Çok güçlü bir kızsın sen dik dur!

yine olaylar olaylar annem kız kardeşime üniversteye başladığı için burs ayarlayacakmış nişanlımı arayıp öğrenci belgemi istemiş tabi hiç bi şey sormamış nerde nasıl vs. o da demiş keşke önce bi emine nasıl deseydiniz. ben de dedim yok öğrenci belgesi falan ben yırtık ayakkabıyla geziyorum onların evinden kendi ayakkabımı istemiyorum. nişanlım da demiş vermiyor emine öğrenci belgesini. annem gece bana mesaj attı ben bir mahlukmusum kardeş de evlatta değilmişim olacak sıfatım yokmuş falan filan sinirden kusmaya başladım hastanelik oldum nişanlımı aramışlar o da annemi aramış kim ne yaptı demiş emine hastanelik oldu demiş iyi tamam deyip kapatmış şimdi bayramda geliyor nişanlım onlara çağardı ailesi biz seni ailenden istemek isteriz falan diyor üzülüyorlar onlar böyle dedi diye ben daha da kahroluyorum ama barışmak istemiyorum gene de dedim eğer bayram da ararsa yüz çevirmem dedim sırf seni ailenden istemek istiyoruz dediler diye. ama barışmak istemiyorum ki aramazlar da zaten napıcam ben şu an bunalmn dibine vurdm ya

Böyle aile olmaz olsun. Belli ki akıllı bi kızsın. Erkek arkadaşın inşallah seni üzmez. Ona güveniyorsan ilişkine sıkı sıkı sarıl. Belli ki tek dert ortağın erkek arkadaşın. Umarım o da seni yarın sırtından vurmaz. Gerçekten üzüldüm durumuna.

Reactions: wuu
Diğer yorumları okumadım. Sadece isteme olayında ailenizle irtibat kurun sonrasında bırakın ne halleri varsa görsünler. Evliliğinize sahip çıkın. Eşinizi bu kadından uzak tutun. Bunlar evlenince de rahat bırakmazlar. Hiç muhatap olmayın.

ama işte şu etapta nasıl irtibata geçim ki beni sizden isteyecekler nasıl diyebilirm

ama işte şu etapta nasıl irtibata geçim ki beni sizden isteyecekler nasıl diyebilirm

Erkek arkadaşınızla konuşun, isteme diye bir adetin yerini bulması şart değil. Sevdiğiniz kişi aileniz gibi olmadığınızı biliyor, anne babasının içini rahatlatmak onun işi. Bir araya gelip daha büyük sorunlara yol açmasındansa, bırakın istemesi eksik kalsın, dilerim ikiniz o eksikliği sevgi ve huzurla doldurursunuz. Bilip sonrasında size acımaları veya onları size kötülemelerindense, ne kadar az tanırlarsa daha iyi. Arkanızda aileniz yok diye size kıymet vermeyen bir çocuk yetiştirmemiş onlar, size de bu saatten sonra farklı davranacak değiller.

Sen geçme irtibata, nişanlının ailesi gidip ön görüşme yapsın, niyetlerini açıklasın. Hee olmazsa da olmaz bence hiç takma. Seni onlardan istemek zorunda değiller, normal bir aile yok çünkü karşımızda.

şimdi kuzenim aradı annemle tartışmışlardı ben de arada kaynadım biz de tartışmıştık iki yıl önceydi simdi aradı ağlayarak ben dedi senin ne olursa olsun yanındaym bir şeye ihtiyacın var mı ben annem yüzünden onlara ne laflar saydım neler dedim o bana böyle iyilikle cevap verdi cok büyük bi destek bu benim için o da simdi beni düğününe çağrıyor sizce gidim mi annem yüzünden kavgalı olduğum herkes orda olacak hepsi yüzüme bak biz demiştk der gbi bakacak

Gidin, baksınlar, bakışın altından mı kalkamayacaksınız? Bunca şeyi atlattıktan sonra.
Birisi yüzünden tartışmanın kötü tarafı bu, insan affedilince ne yapacağını bilemiyor :) Anne konusunu açmazsınız olur biter. Hiç olmadı kız isteme için destek de bulabilirsiniz.

ben de onu diyorum kendime aslında hani kimsesiz gbi evlenmem akrabalarım gelir belki annem babam gelmesin zaten

bütün yaşadıklarının sonucu olarak evi terk etmişsin yani sadece erkek kardeşinle kavga ettiğin için değil, anlattıklarına bakarak şunu söyleyebilirim annen biraz rahat bir insan sanırım öyle çok telaşa falan kapılmayan ama yine de seni arayıp sormaması tuhafıma gitti
bence yurtta kalmaya devam et ve kendine bir iş bul kendi kendine idare edebilirsin annen seni aramadan da arama sen zaten yeterince fedakarlık yapmışsın, belki böyle kafan daha rahat olur rahat edersin kendini dinlemek iyi gelir bayram geldi hala gitmedin mi evine bilmiyorum yazılan tüm yorumları okumadım en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah sabırlı ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…