Annem bana ölsün gebersin demiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi wuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun herkes bir şeyle sınanıyor bu dünyada sende ilk ailenle sınanmışsın ve hala sınanıyorsun. okulunu bitirip mesleğini eline al en büyük yatırım bu senin için. sevgilinle aranda sevgi ve aşkta ziyade bir güven var anladığım kadarıyla bu çok önemli çok güzel işte. inşallah böyle devam eder evlenip kendi yuvanı kurarsın. aileni bana kalırsa arama gerçekten gerek olmadıkça. yokluğunu anlarlarsa kıymetini fark edebilirler belki Allah ıslah eylesin anneni ne diyim çok üzüldüm

Reactions: wuu
yok gitmedm aramadı da zaten ama son yorumları okuyup bi akıl verirseniz sz de cok mutlu olurum tesekkür ederim yorumunuz için

tesekkür ederim amin. su an iyiyim ama daha da iyi olurum inşallah :) hepimiz daha iyi oluruz

yok gitmedm aramadı da zaten ama son yorumları okuyup bi akıl verirseniz sz de cok mutlu olurum tesekkür ederim yorumunuz için
okudum hepsini çoğu arkadaşa katılıyorum evlenmek istiyorsan evlenin tabiki ama erkek arkadaşına güvenme sadece kendi başının çaresine bakabilecek durumdasın, çok şükür sokakta değilsin yurtta kalıyorsun çok acele etmeye gerek yok evlilik için ama mutlaka çalış . ailene gelecek olursam onlar için diyecek bir sözüm yok
ama sen gerçekten kararını verdiysen evlenme konusunda ailenden değil hatrı sayılır bir akrabandan da isteyebilirler seni bir büyüğün falan seni seven sayan biri ama isteme vb. bunlar teferruat kendi aranızda yapabilirsiniz.
umarım çok mutlu olursun bu zamana kadar yaşayamadığın duyguları yaşarsın

teşekkür ederim inşallah. zaten meslegmi elime almadan evlenmem bunu nişanlım da biliyor ama bu isteme durumları şimdiden canımı sıkıyor annem yüzünden aram hep bozuldu o beni seven sayan büyüklerimle.

teşekkür ederim inşallah. zaten meslegmi elime almadan evlenmem bunu nişanlım da biliyor ama bu isteme durumları şimdiden canımı sıkıyor annem yüzünden aram hep bozuldu o beni seven sayan büyüklerimle.

düzeltebilirsin bence sana bağlı o kesinlikle ... biraz daha sabredeceksin o zaman dediğim gibi kendine bir iş bulabilirsen part time maddi sıkıntı da çekmezsin umarım her şey iyi olur

düzeltebilirsin bence sana bağlı o kesinlikle ... biraz daha sabredeceksin o zaman dediğim gibi kendine bir iş bulabilirsen part time maddi sıkıntı da çekmezsin umarım her şey iyi olur

Su an zaten internet uzerinden çalışıyorum maddi bi sorunum yok gep manevi :)

kuzeninin dugunune git,
sakın orada ezik falan durma...
kimse yanında olmasa bile sen oraya kuzeninin davetlisi olarak gidiyorsun...
baktın canın cok sıkılıyor, bunalırsan hic oyle duygusallıga izin vermeden kuzenini tebrik eder sonra cıkarsın.

konunu okudum, yazdıklarından gayet ayakları ustunde durmayı basarabilmis, akıllı guclu bir kadın oldugun belli oluyor,
seni aynen boyle gorsunler...
kimsenin ezmesine izin verme,
laf sokmaya kalkan olursa da kimse ile kavga etme, duymamazlıktan gel basını cevir, baska insanlarla selamlas gulumse...

bakarsın akrabalarından iyi davranan cıkar veya annenlerle orda karsılasırsan muhabbet olursa isteme konusunu cıtlatırsın,
fakat onlara muhtacmıssın gibi konusma,
beni yetistiren insanları tanıyıp onların rızasını almak istemisler seklinde haber ileten biri gibi davran,
baktın olumsuz yaklasıyorlar, bırak isteme olmadan nikahınızı kıyın.
hatta dugundeki akrabalardan ozellikle iyi olanları da dugune cagırırsın, digerlerine de usulden davetiye yollasan yeter de artar bile.

teşekkür ederim cevabın için iyi bayramlar bu arada dediklerin çok mantıklı sanırım uygulicagm yöntem bu

Allah sana bu kadar dertten sonra mukafat olarak erkek arkadasini vermis. Bundan sonraki hayatin guzel olacak. Calismaya basla bir an once. Erkek arkadasinin ailesi de destek oluyormus ne guzel. Ailen de olsa sen elinden geleni yapmışsın artik yoluna bakma zamani.

Kiyamam ben sana ya muthis bir evlatsin sen anlattiklarindan yoala cikiyorumda. Harikasin canim. Annene cok kizdim bence annen ogrenememis "anne" kavramini uzuldum. Bosver sende arama. Tamam nisanli nin ailesi iyi hos ta araştır bence onlari da dibine kadar evlendikten sonra degismeyen kim var ki su DÜNYADA ???

Nisanlin kac yasinda canim?

5 yıldır tanıyorum inşallah değişmezler

şimdi teyzemler aradı illa gel diyolar ya çok çekiniyorum ama

[QUOTE="k_emos, post: 37189194, member: 419cteyzemler aradı illa gel diyolar ya çok çekiniyorum ama[/QUOTE]
E git gor teyzeni annen de ordadir diye mi cekniyorsun

[QUOTE="k_emos, post: 37189194, member: 419cteyzemler aradı illa gel diyolar ya çok çekiniyorum ama
E git gor teyzeni annen de ordadir diye mi cekniyorsun[/QUOTE]
yok onlar konuşmuyo teyzemgille ki ama simdi gitcem aynı mevzular nişanlım yok gitme diyo oof off

Canım tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu.
Seni bunca şeye rağmen okumayı tercih edip mezun olduğun için tebrik ediyorum. Erkek arkadaşına da sana bu süreçte destek olduğu için helal olsun diyorum.

En iyisini yapmaya çalışırken onun karşılığını görmek, içten içe takdir edilmek ister insan. Haklısınız, hem de çok. Lakin duygularımızı reel dünyada yaşayabilmek adına bir kenarda bırakıp mantığımızla hareket etmemiz gerekiyor. Anenize olan kırgınlığınızı sevgilinize ve ailesine, ya da işinize, yahut ilerde kuracak olduğunuz yeni "aile" ye daha büyük bir sevgiye dönüştürün. Duygular dönüştürülebilir bize imkansız gelse de. Bir şekilde hayatınızı devam ettirirsiniz zaten. Önemli olan içerinizde kalan "hayal kırıklıkları" nı atabilmek.

Onun haricinde, annenizi, ailenizi eminim ki çok seviyorsunuz lakin dünyaya bir kere geliyorsunuz ve ileride kuracak olduğunuz hayat, hatta daha da öncesinde kendiniz için artık onlar adına bir şey yapmayın ve olabildiğince uzakta durun. Olaylar normale döndüğünde, gercekten özlediğinizde özlem gidermek adına görüşebilirsiniz ama gördüğüm kadarıyla samimiyet fazla iyi gelmeyecek size.

Tabi ki bunlar benim naçizane önerim. Umarım Tantı gücünüze güç katar, huzurlu yıllar, mutlu bir aile verir size.

Canım tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu.
Seni bunca şeye rağmen okumayı tercih edip mezun olduğun için tebrik ediyorum. Erkek arkadaşına da sana bu süreçte destek olduğu için helal olsun diyorum.
teşekkür ederim iyi bayramlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…