yok gitmedm aramadı da zaten ama son yorumları okuyup bi akıl verirseniz sz de cok mutlu olurum tesekkür ederim yorumunuz içinbütün yaşadıklarının sonucu olarak evi terk etmişsin yani sadece erkek kardeşinle kavga ettiğin için değil, anlattıklarına bakarak şunu söyleyebilirim annen biraz rahat bir insan sanırım öyle çok telaşa falan kapılmayan ama yine de seni arayıp sormaması tuhafıma gitti
bence yurtta kalmaya devam et ve kendine bir iş bul kendi kendine idare edebilirsin annen seni aramadan da arama sen zaten yeterince fedakarlık yapmışsın, belki böyle kafan daha rahat olur rahat edersin kendini dinlemek iyi gelir bayram geldi hala gitmedin mi evine bilmiyorum yazılan tüm yorumları okumadım en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah sabırlı ol yeter
tesekkür ederim amin. su an iyiyim ama daha da iyi olurum inşallah :) hepimiz daha iyi oluruzcanım çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun herkes bir şeyle sınanıyor bu dünyada sende ilk ailenle sınanmışsın ve hala sınanıyorsun. okulunu bitirip mesleğini eline al en büyük yatırım bu senin için. sevgilinle aranda sevgi ve aşkta ziyade bir güven var anladığım kadarıyla bu çok önemli çok güzel işte. inşallah böyle devam eder evlenip kendi yuvanı kurarsın. aileni bana kalırsa arama gerçekten gerek olmadıkça. yokluğunu anlarlarsa kıymetini fark edebilirler belki Allah ıslah eylesin anneni ne diyim çok üzüldüm
okudum hepsini çoğu arkadaşa katılıyorum evlenmek istiyorsan evlenin tabiki ama erkek arkadaşına güvenme sadece kendi başının çaresine bakabilecek durumdasın, çok şükür sokakta değilsin yurtta kalıyorsun çok acele etmeye gerek yok evlilik için ama mutlaka çalış . ailene gelecek olursam onlar için diyecek bir sözüm yokyok gitmedm aramadı da zaten ama son yorumları okuyup bi akıl verirseniz sz de cok mutlu olurum tesekkür ederim yorumunuz için
teşekkür ederim inşallah. zaten meslegmi elime almadan evlenmem bunu nişanlım da biliyor ama bu isteme durumları şimdiden canımı sıkıyor annem yüzünden aram hep bozuldu o beni seven sayan büyüklerimle.okudum hepsini çoğu arkadaşa katılıyorum evlenmek istiyorsan evlenin tabiki ama erkek arkadaşına güvenme sadece kendi başının çaresine bakabilecek durumdasın, çok şükür sokakta değilsin yurtta kalıyorsun çok acele etmeye gerek yok evlilik için ama mutlaka çalış . ailene gelecek olursam onlar için diyecek bir sözüm yok
ama sen gerçekten kararını verdiysen evlenme konusunda ailenden değil hatrı sayılır bir akrabandan da isteyebilirler seni bir büyüğün falan seni seven sayan biri ama isteme vb. bunlar teferruat kendi aranızda yapabilirsiniz.
umarım çok mutlu olursun bu zamana kadar yaşayamadığın duyguları yaşarsın
teşekkür ederim inşallah. zaten meslegmi elime almadan evlenmem bunu nişanlım da biliyor ama bu isteme durumları şimdiden canımı sıkıyor annem yüzünden aram hep bozuldu o beni seven sayan büyüklerimle.
düzeltebilirsin bence sana bağlı o kesinlikle ... biraz daha sabredeceksin o zaman dediğim gibi kendine bir iş bulabilirsen part time maddi sıkıntı da çekmezsin umarım her şey iyi olur
kuzeninin dugunune git,
sakın orada ezik falan durma...
kimse yanında olmasa bile sen oraya kuzeninin davetlisi olarak gidiyorsun...
baktın canın cok sıkılıyor, bunalırsan hic oyle duygusallıga izin vermeden kuzenini tebrik eder sonra cıkarsın.
konunu okudum, yazdıklarından gayet ayakları ustunde durmayı basarabilmis, akıllı guclu bir kadın oldugun belli oluyor,
seni aynen boyle gorsunler...
kimsenin ezmesine izin verme,
laf sokmaya kalkan olursa da kimse ile kavga etme, duymamazlıktan gel basını cevir, baska insanlarla selamlas gulumse...
bakarsın akrabalarından iyi davranan cıkar veya annenlerle orda karsılasırsan muhabbet olursa isteme konusunu cıtlatırsın,
fakat onlara muhtacmıssın gibi konusma,
beni yetistiren insanları tanıyıp onların rızasını almak istemisler seklinde haber ileten biri gibi davran,
baktın olumsuz yaklasıyorlar, bırak isteme olmadan nikahınızı kıyın.
hatta dugundeki akrabalardan ozellikle iyi olanları da dugune cagırırsın, digerlerine de usulden davetiye yollasan yeter de artar bile.
forumun yaş ortalamasının yüksek olmasına güvenerek başıma gelen bu olayı sizlerle paylaşmak istiyorum öncelikle her aklınıza geleni yazmayın gercekten hassas bi konu her cevabı kaldıramam.
ben su an 21 yasndayım doğduğumdan beri kardeşlerme bakyrm annemi babamı dünyadaki herkesten cok seviyrm kardeşlerm kardeş değil evlattı bana. gelin görün ki annemler calıştığndan ve dadı tutacak paramz da olmadğndan küçük yaşta kardeşlermn tüm sorumluluğnu aldm 9 yasında yemek yapmayı öğrendm kendi kendme her hafta banyolarıyla bile ilglendm dersleriyle ilglendm dini acıdan öğrendğm herseyi öğretmeye çalştm annemler ben doğmadan önceden beri hep kavga hep kavga ben ilk çocugum abim olacakmış fakat düşmüş babam annemi ben 6 yasındayken gözmün önünde dövdü boğazladı zaten ben 10 yasndayken de ayrıldılar bi yıl sonra birleştiler sonra ben 15 yasınayken yine ayrıldılar babam annemi her yönden cok yıprattı aldattı dövdü ama annemin de ona cok agır küfürler ettğini ne bilim eve her geldğinde laf soktuğunu bilirim araları hiç hiç iyi olmadı.ayrıldktan sonra babam evlendi eşi bizi istemedği için bizi sildi bend e onu öldü saydım bana annem yeter dedim yasadklarım bana agır geldi kardeşlermle konusmaz oldum hatta kimseyle annem de üstüne beni anadolu lisesinden aldı baska bi ilde okuduugm için kendi olduğu yerde düz liseye yolladı orası benm alışık oldugum ders dinleyen ders anlatan kişilerden bambaska kişilerle dolmuş herkesn birbiriden nefret ettiği bi yerdi sınıfmdaki kızlar bana saldırdı dövdü üç kişi bu da üstüne eklenince dayanamaz oldum anti deprasanlar falan hastanelik de oldum kullndgm ilaçlar agırdı zehirlendm hastaneden cıkar cıkmaz (bir karıncayı bie ezemem) beni döven kızlara saldırdm sokak ortasında arkadslarmda yanmdaydı kızları dövdüm üçü de okulu bıraktı bu yaptıgımdan hala hala cok pişmanım ne kadar haketmiş de olsalar.
derken bu insanın ben olmadgmı kendme ceki düzen vermem gerektğini düşündm tekrar ailemle bir olmaya çalştm ama annem nasıl desem size söyle anlatim bir gece istifra ettim erkek kardeşimle annem tartıştığı için çok ağlamaktan ve ateşlendm ateşten uyudum annemi gördm bi ara odaya geldi sayıkladgmı duymus hastaneye gidelim dedi yok dedim odadan cıktı sabah oldugunda kendi istfra ettiğim yeri kendm temzledm. annem sehir dışlarına gitmeye başladı iş için dedi ben de elimden geldiğince kardeşlerme yetişmeye çalştm ama olmadı annemn yanmzda olması gerektgni söyledm olmadı bu hengamede biriyle tanştım o benm ömrüm oldu sevdiğim oldu iyi ki de oldu . ilk anneme danıştım ne dersn ben sevyrm sevgili olablr myz dedim ikisini tanıstrdm annem izin verdi sevgili oldk. ama annem hemen hemen hergü erkek ark arayıp beni şuraya bırak beni buraya bırak demeye başladı erkek ark hergün bize çagrıyodu kardeşim başını belaya sokyodu erkek arkdsm kosuyodu.
bunlarda geçti üniversteye başldm dershaneye gitmeden erkek arkadsmla aynı bölümü kazanmak için çok çalştm kazandm da. hem de üç yılda bitirdm ve annem bana bu üç yılda hiç arayıp bişeye ihtycn var mı demedi para yollamadı istemedkçe. herseymi erkek arkdsm karşıladı.
okulu da bitirdm evime geldm tam rahat nefes aalcaktm kiiiii erkek kardeşimle eve erkek arkadaşlrını getirmesi konusunda tartıştık ben bi genç kız olarak evime onun arkadaşlarının gelip kalmasını istemedim o da gelecekler dedi tartıştık evde erkek arkadasları varken bana cok agır bi küfür etti annem de hiç agznı acıp bi sey demedi ben de su an evi terkettim bir yurda yerleştm bursumla idare ediyorum bir daha ne annemin ne kardeşimin yüzünü görmek istemiyorum
cok uzun oldu biliyorum ama ne yapacagmı da sastım on gündür annem aramadı nerdeym onu bilmiyo telefonum acık erkek arkdsm ve ailesi olmasa kendmi o kadar değersiz hissedcm ki belki hakettim belki etmedm hiç bi anne evladını böyle gözden cıkarabilir mi???
5 yıldır tanıyorum inşallah değişmezlerKiyamam ben sana yamuthis bir evlatsin sen anlattiklarindan yoala cikiyorumda. Harikasin canim. Annene cok kizdim bence annen ogrenememis "anne" kavramini uzuldum. Bosver sende arama. Tamam nisanli nin ailesi iyi hos ta araştır bence onlari da dibine kadar evlendikten sonra degismeyen kim var ki su DÜNYADA ???
90 lı 24 oluyor sanırımNisanlin kac yasinda canim?
E git gor teyzeni annen de ordadir diye mi cekniyorsun[/QUOTE][QUOTE="k_emos, post: 37189194, member: 419cteyzemler aradı illa gel diyolar ya çok çekiniyorum ama
Canım tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu.forumun yaş ortalamasının yüksek olmasına güvenerek başıma gelen bu olayı sizlerle paylaşmak istiyorum öncelikle her aklınıza geleni yazmayın gercekten hassas bi konu her cevabı kaldıramam.
ben su an 21 yasndayım doğduğumdan beri kardeşlerme bakyrm annemi babamı dünyadaki herkesten cok seviyrm kardeşlerm kardeş değil evlattı bana. gelin görün ki annemler calıştığndan ve dadı tutacak paramz da olmadğndan küçük yaşta kardeşlermn tüm sorumluluğnu aldm 9 yasında yemek yapmayı öğrendm kendi kendme her hafta banyolarıyla bile ilglendm dersleriyle ilglendm dini acıdan öğrendğm herseyi öğretmeye çalştm annemler ben doğmadan önceden beri hep kavga hep kavga ben ilk çocugum abim olacakmış fakat düşmüş babam annemi ben 6 yasındayken gözmün önünde dövdü boğazladı zaten ben 10 yasndayken de ayrıldılar bi yıl sonra birleştiler sonra ben 15 yasınayken yine ayrıldılar babam annemi her yönden cok yıprattı aldattı dövdü ama annemin de ona cok agır küfürler ettğini ne bilim eve her geldğinde laf soktuğunu bilirim araları hiç hiç iyi olmadı.ayrıldktan sonra babam evlendi eşi bizi istemedği için bizi sildi bend e onu öldü saydım bana annem yeter dedim yasadklarım bana agır geldi kardeşlermle konusmaz oldum hatta kimseyle annem de üstüne beni anadolu lisesinden aldı baska bi ilde okuduugm için kendi olduğu yerde düz liseye yolladı orası benm alışık oldugum ders dinleyen ders anlatan kişilerden bambaska kişilerle dolmuş herkesn birbiriden nefret ettiği bi yerdi sınıfmdaki kızlar bana saldırdı dövdü üç kişi bu da üstüne eklenince dayanamaz oldum anti deprasanlar falan hastanelik de oldum kullndgm ilaçlar agırdı zehirlendm hastaneden cıkar cıkmaz (bir karıncayı bie ezemem) beni döven kızlara saldırdm sokak ortasında arkadslarmda yanmdaydı kızları dövdüm üçü de okulu bıraktı bu yaptıgımdan hala hala cok pişmanım ne kadar haketmiş de olsalar.
derken bu insanın ben olmadgmı kendme ceki düzen vermem gerektğini düşündm tekrar ailemle bir olmaya çalştm ama annem nasıl desem size söyle anlatim bir gece istifra ettim erkek kardeşimle annem tartıştığı için çok ağlamaktan ve ateşlendm ateşten uyudum annemi gördm bi ara odaya geldi sayıkladgmı duymus hastaneye gidelim dedi yok dedim odadan cıktı sabah oldugunda kendi istfra ettiğim yeri kendm temzledm. annem sehir dışlarına gitmeye başladı iş için dedi ben de elimden geldiğince kardeşlerme yetişmeye çalştm ama olmadı annemn yanmzda olması gerektgni söyledm olmadı bu hengamede biriyle tanştım o benm ömrüm oldu sevdiğim oldu iyi ki de oldu . ilk anneme danıştım ne dersn ben sevyrm sevgili olablr myz dedim ikisini tanıstrdm annem izin verdi sevgili oldk. ama annem hemen hemen hergü erkek ark arayıp beni şuraya bırak beni buraya bırak demeye başladı erkek ark hergün bize çagrıyodu kardeşim başını belaya sokyodu erkek arkdsm kosuyodu.
bunlarda geçti üniversteye başldm dershaneye gitmeden erkek arkadsmla aynı bölümü kazanmak için çok çalştm kazandm da. hem de üç yılda bitirdm ve annem bana bu üç yılda hiç arayıp bişeye ihtycn var mı demedi para yollamadı istemedkçe. herseymi erkek arkdsm karşıladı.
okulu da bitirdm evime geldm tam rahat nefes aalcaktm kiiiii erkek kardeşimle eve erkek arkadaşlrını getirmesi konusunda tartıştık ben bi genç kız olarak evime onun arkadaşlarının gelip kalmasını istemedim o da gelecekler dedi tartıştık evde erkek arkadasları varken bana cok agır bi küfür etti annem de hiç agznı acıp bi sey demedi ben de su an evi terkettim bir yurda yerleştm bursumla idare ediyorum bir daha ne annemin ne kardeşimin yüzünü görmek istemiyorum
cok uzun oldu biliyorum ama ne yapacagmı da sastım on gündür annem aramadı nerdeym onu bilmiyo telefonum acık erkek arkdsm ve ailesi olmasa kendmi o kadar değersiz hissedcm ki belki hakettim belki etmedm hiç bi anne evladını böyle gözden cıkarabilir mi???
teşekkür ederim iyi bayramlar :)Canım tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu.
Seni bunca şeye rağmen okumayı tercih edip mezun olduğun için tebrik ediyorum. Erkek arkadaşına da sana bu süreçte destek olduğu için helal olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?