Annem bana ölsün gebersin demiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi wuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi ne durumdasınız ? Bu süre zarfında nerde kaldınız ?
hala yurttayım işte okulumla ilgliydim 3 senede gezmediğim kadar gezdim arkadaşlarımla vakit geçirdim kafamı topladım.

zaten küçük yaştan beri anneliğini görmemişsin be canım. şimdi evi terketsende zaten yoklugunu farketmiyo..
okulun bitmiş işe hemen başlarsın umarım.. şansın bol olsun.

Reactions: wuu
Allah kolaylık versin canım. İnşallah yolun açık olur. Sen derslerine çalışmaya bak onlar zaten senden ellerini kollarını çekmişler. Oku, mesleğini eline al ve seninle herşeyi yüklenebilecek bir erkekle evlen ve kendi yuvanı kur

hiç öp gibi hissetme kendini.böyle bir ortamda büyüyen bir insan senin gibi güçlü olmaya çalışmaz. okuyup kendini geliştirmez.annesi gibi bir insan olur çıkardı..

hiç öp gibi hissetme kendini.böyle bir ortamda büyüyen bir insan senin gibi güçlü olmaya çalışmaz. okuyup kendini geliştirmez.annesi gibi bir insan olur çıkardı..
bu zamanlarda gerçekten çok canım yandı ne düşüneceğimi şaşırmıştım anne sonuçta böyle davranıyor insan kendinden şüphe duyuyor bu kadar mı değersizim diye ama ben de farkındayım kendimin gerçekten kendi bildiğim doğrularım için yapıyorum herşeyi yolumu çiziyorum ama sizi bu yoldan sürekli döndürüp çevirip ortada bırakmaya çalışanlar anne baba olunca... çok teşekkür ederim.

anne babada olsa hatasız melek değildir.. karşılaştıgımız çogu kötü,yalancı insan mutlaka birinin anne babasıdır.. demek istedigim anne baba olunca en mükemmeli demek değildir ne yazık ki. hiç yılma bildigin yolda devam et sen inan meyvelerini birgün toplayacaksın ve tek başına çabaladıgın için daha tatlı gelecek sana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…