Annem bana ölsün gebersin demiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi wuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim inşallah hepimize.

ben annemin yazdığı mesaj yüzünden (sinir hastası olduğumdan midem hassas hemen mideme vurur üzülünce) hastanelik oldum kusa kusa nişanlım annemi aramış naptnz emine ye diye o da iyi olmuş dedi demişti nişanlım bana annemden için. meğer ölsün gebersin demiş evet artık bu kadın insan mı diye soruyorum kendime.

şu bayram gününü kimler için üzülerek geçirmişim ben kötü olsunlar istemiyordum ama artık kötü de olsunlar defolup gitsinler hayatmdan görcez kim ölüyo geberiyo görcez.

sen güçlü bir kızsın iş bul kendin hayatına bak, demekki annene oğlu çok tatlı gelmiş, yarın başını taşlara vurur ama geç olur, bırak geç olsun, bu kadar sorumsuz ruhsuz bi anne baba olamaz, senin kaderinde tek başına ayakta durmak varmış bunu kabullen ve bu insanlar kapına dahi gelseler yüzlerine bakma
gelecekler çünkü sakın annemdir babamdır kardeşimdir deme, dediğin güne lanet edersin yine... tarih tekerürden ibarettir, insanlar değişmez
kapına senin için değil menfaatleri için gelecekler

Reactions: wuu
ZATEN ÖLSÜN GEBERSİN diyebiliyosa ben artık ona ne desem mustehak olmuş

hep aklıma gelecek şimdi yine düşünüp durcam ben naptım ki ölecek geberecek insan ben oldum bi anne evladına bunu diyosa başkaları ne yapar o evlada bi de nişanlıma demiş bunu

başından cok zor şeyler geçmiş senin ya :/

Çok üzüldüm sizin adınıza sevgiyi öğreten varlıktan,, anneden dahi sevgi görememek zor bir şey gerçekten...

Saygı duyulacak bir insansın sen abla. Allah yardımcın olsun. Erkek arkadaşından ve ailesindende razı olsun. Yaşım sana nasihat verecek yaşta değil...Yardım edemedim bu nedenle..

Reactions: wuu
Bravo sana çok aklı başında bir kızsın

Çok üzüldüm sizin adınıza sevgiyi öğreten varlıktan,, anneden dahi sevgi görememek zor bir şey gerçekten...
Allah a şükür belli bi zamana kadar gördüm sevgisini ilgisini ama off bilmiyorum şu an yaptıkları benim aklıma hayalime sığmıyo. gerçekten yanımda iyi arkadaşlarım vardı ve nişanlım tabi. Çok şükür.

Saygı duyulacak bir insansın sen abla. Allah yardımcın olsun. Erkek arkadaşından ve ailesindende razı olsun. Yaşım sana nasihat verecek yaşta değil...Yardım edemedim bu nedenle..
çok sağol canm benm ben biraz da içimi döküp konuları göz önüne almak için yazıyorum aslında senin de görüşünü dinlerim akıl yaşta değil başta yani yaşadıklarımdan onu çıkardım.

Şimdi ne durumdasınız ? Bu süre zarfında nerde kaldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…