Annem bana ölsün gebersin demiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi wuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yahu bak bak sen benimkini tarif ediyorsun benimki bana gelinceduyulmadık laflar eder ama oğluna gelince melek korkuyor da ondan madem psik.bozuk ona da öyle davransa ya ya benimki, beni doğurtan adamdan dolayı benden nefret ediyor yüzümü görmek istemiyor.bence senin annenin de sana gizli bir düşmanlığı var gibi geldi ne yurdunda kalıyorsun sen şu an?

inşallah biz de öyle düşünyrz hatta ailesi demiş ki oğlum kızcagzn ne annesi ne babası var biz sizin düğünününzü bekliyoruz dört gözle ama derse ki annemsz babamsz düğün mü olur direk evlenin gelnlk giyip damatlık giyip sizi tatile gönderelim gelin bizim diğer evde de oturun demiş böyle iyi insanlar. ama ben kmseye yük olmak istemiyorum sadece. o yüzden bu yıl kpss den baska bi amacım yok Allah ne verirse basmın üstüne ama inşallah bundan sonra bi sorun yaşamazam bu yıl sınavmı kazanrm düğünümü de seneye yaparım simdi bir de o sorun biz gelecek ay normalde nişan yapacaktk ben smdi ne yapcam kmsesiz gbi ne isteme olacak ne bişey. bunlar yoruyo üzüyo insanı işte

Boyle "anne" olur canim. Ben de kovuldum kac kere yuzume kapilar kapandi. Hic sucum olmadigi halde. Bazilari sadece doguruyor. Bundan sonra kendi hayatina bak. Kimseden hayir yok. Kendini erkek arkadasina da endeksleme. Ne yap ne et meslegini eline al. Kendi ayaklarinin uzerinde dur.

of ya sen anlattıkça sende kendimi görüyorum

canım benim küçüklükten beri çok zahmetler çekmişsin.evin reisi gibi birşey olmuşsun ve bunun karşılığnda saygı görmemeşsin hiç bir aile ferdinden.öncelikle babanı allah bildiği gibi yapsın başka kadını görünce sizi silebilmiş.annen babanda olsa o kadar şiddet görmüş bir erkekten ama yine bir erkeğe oğluna daha çok destek çıkıyor belliki.he belki oda bir yerler gitse etse aramaz onu bilemicem.senin bekledğin sevgi şefkat saygı olmuşkki sonuna kadar bunu haklısın istemekle.herkes ana baba olmuyor ne yazakki.sen şanslısnki iyi bir mesleğin iyi bir erkek arkadşın var.sen gir sınavlarına erkek arkadşın askerliğini yapsın sonra çalışın hayatınızı kurun derim ben.ailene gelince kendini onlara kullandrtma artık daha şimdiden erkek arkadşını oraya götür bilmem ne daha şimdiden böyleyse ilerde düşünemiyorum bile.belkidegörüşmemen senin için hayırdır.ailen sil demiyoruum amaa mesafeni koy hayatını yaşamaya bak.allah yardımcın olsun

senin de Allah yardımcın olsun abla sen de üzülme kendini kurtarmıssın Allah kimseye yapılan haksızlığı görmezden gelmez.

kız ögrenci yurdunda kalıyorum özel ama uygun yani.

Helal olsun erkek arkadaşının ailesine,
Allah senin yanında cnm bunu unutma..

Reactions: wuu
zaten ne kadar da iyi olsa öle bişey yapacak cesaretim yok o yüzden ben de kndi kndme yetip kmseye yük olmadan ayaga kalkmaya gayret ediyorum.

Ne annenizi,nede babanızı yargilamak benim haddime dusmez.
Sana tek tavsiyem kendi ayaklarinin uzerinde durman dogrultusunda olacak,guclu olki basarili olasin,basarida kariyeri getirir,kariyerde inanki ayagina kimleri kimleri getirmezki arkadasim..Anne,baba zaten bir yere kadar sen erken yasamissin bu soguklugu o baska,hic takma kafana,yasantimiz boyunca anne,babamiz herzaman yanimizda olamayacak zaten degilmi,destekte olmayi versinler..
Birde aman aman sakin evlenmeyide dusunme,bir bosluga dusup.

teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

yok cok sükür evsiz de kalsam aklıma evlenmek falan gelmedi ilk önce meslek

Ne kadar durum kötü görünse de bence bunda da bir hayr var. Ailen belli ki sevmekten aciz insanlar, sadece çıkar ilişkileri gibi gözüküyor, anlattığın kadarıyla. Mesleğini eline alıp, rahata çıktığında artık senden de bir beklentileri olamaz. Hayatından yeterince taviz vermişsin zaten.
Şimdi sevilmiyorum, değer görmüyorum diye üzülsende, aslında kurtulmuşsun bence. Sırf sen değil, durumdun iyice bezip ilişkinizi sorgulamaya başlamadan erkek arkadaşında kurtulmuş aslında.

erkek arkdsmla cok kavgalar ettik zaten ama sonuç bana sahip çıkan tek kişi o. ben de öyle diyorum kendi kendime.

erkek arkdsmla cok kavgalar ettik zaten ama sonuç bana sahip çıkan tek kişi o. ben de öyle diyorum kendi kendime.
Üzme güzel canını bundan sonra. İnşallah işini de eline alır, sevdiğinle de güzel bir yuva kurarsın. Ailemizi seçemiyoruz, ama sen kendi düzenini bir kur önce, seçerek hayatına aldığın insanlardan hoş bir sosyal çevrede oluşturursun. Çok değerli arkadaşlarım var mesela benim, hem severim, hem sevildiğimi bilirim. Senin de olur :)

Merak etme basarirsin insallah yaman kizsin:) Ben olsam simdiye intihar etmistim heralde

Merak etme basarirsin insallah yaman kizsin:) Ben olsam simdiye intihar etmistim heralde
İnançlı biri olmasan Allah tan korkmasam kardeşlerimin başında adam akıllı biri olmayacagnı vs düşünmeseydim ergenlikte yapardm ben de o piskolojiyle ama su an cok şükür hersey net hersey benm elmde biliyorum. sadece sürekli bana yapılan haksızlıkları düşünüp düşünüp kndmi yoruyorum yıpranıyorum yastga basımı koyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…