Annem bana ölsün gebersin demiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi wuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eline paranı aldığında kuyruğunda köpek olacaklar malesef bazı insanlar böyle çıkarcı hayvanlarda doğuruyor olması gereken müddet kadar yavrularını koruyorlar ama malesef bazı insanlar sadece doğuruyor annelik babalık vasıfları olmuyor..önüne bak paranı kazan alakanı kes Allahına sığın eğer adam gibi adamsa günü geldiğinde erkek arkadaşınla evlen ama zamanı geldiğinde yap hepsini..:)

Reactions: wuu
canım benım çok üzüldüm yaşadıklarına ama hepimiz bu dünyada bir şekılde sınav ediliyoruz sende bu şekılde sınav ediliyorsun.. benım fikrim okulun bitmiş bence kendıne uygun bir iş bul kendini geliştir. kendı ayakların üzüerınde dur.. hayatındakı kişiyi yueterince tanıdığına eömin oldugun andada evlen .. önüne bak ama sakın dönüp arkana bakma.. aıle arası kuslukler kırgınlıklar olur ama senın anlattıkların hıc normal degıl ozelllıkle kardesının yaptıkları ama ona çok görmemek lazım cunku kucuklukten berı tramvalı bir hayat aıle yapısına sahıp yaşamıssınız.. demem o kı birgun aılenle aran duzelır barısırsın ve evlenırsın ama ne durumda olursan ol cok fazla hayatına dahıl etme aılenı... ve hayatındaqkı kısıyede aılesıne de cok fazla aile hayatına dahil etme ınan kı bu hayatta kımseyı tanıyamıyosun .. sana ayy kıyamam canım dedıklerı konuları ılerde annen şunu yaptı kardesın bunu yaptı dıyerek basına kalkıyorlar... suanda yapman gereken sey kendıne bır iş bulup duzgun bir sekılde hayatını devaam etttirmek canım benım rabbim yar ve yardımcın olsun...

Ve sana tavsiyem gecmişle yaşama ... sadece kendini yıpratırsın eline başka bişey geçmez.. bırak su akar yolunu bulur.. sen sadece önüne bakk.. geleceğine kendi ayakların üstünde durmaya odaklan.. öyle annede olmaz kardeste olmaz baba da olmaz..... aslında söylenecek çok sey var ama tövbe estağfurullah diyip susuyorum....

Maşallah diyorum sana... Rabbim gücüne güç katsin ..

tesekkür ederim cevap verdiğin için benm de planım o simdilik :) sadece ben nefret duymak kin güdmek istemiyorum bu bana zararlı ama af da edemyrm edemem de

cok tesekkür ederim uzun uzun cevap yazmıssın cok da mantıklı seyler demissin gercekten dahil etmek istemiyorum zaten o yuzden direk yurda cıktım

canım benım ınsallah en yakın zzamanda kendi paranı kazanıp kendi evinde yaşamaya başlarsın .. kendini yalnız hissetme burada biz varız... her zaman yaz sıkıldıkca bunaldıkca fikre ıhtıyac duydugun anlarda... dualarım senınle canım benım...

cok iyisin ya gercekten tüm cevap yazanlarda hepinizin her kelimesini dikkate alacagım :)

Bazen ailenden uzak durmak daha hayırlıdır. Hiç bir anne evladını merak etmeden durmaz ama seni bu kadar üzüyorlrsa uzak dur. Çalış ve kendi ayakların üstünde dur canım.

Bazen ailenden uzak durmak daha hayırlıdır. Hiç bir anne evladını merak etmeden durmaz ama seni bu kadar üzüyorlrsa uzak dur. Çalış ve kendi ayakların üstünde dur canım.
İnşallah amacım o :) zaten bişey farkettim ben hep kendi ayaklarımın üzerindeymişim de bi ailem varmış görüntüde sadece o yok şimdi.

cikarir guzelim her doguran anne sifatini kendine ortusturemiyor maalesef

bence senin nasihata ihtiyacin yok sen ayaklari saglam yere basan bir kizsin....insaallah bundan.sonra mutlu huzurlu olursun...annenin yapamadığını insaallah kayinvaliden yapar sana annelik eder hakettigin sevgi ve sefkati verir...eminim cok iyi bir anne olacaksin ve onlarin yuzunu guldureceksin...yapacak birsey yok baska...sen artik kendi hayatini kuracaksin...sevdicegin de yaninda siz el ele verin zamani gelince de guzel mutlu huzurlu bir aile olun insaallah...

amin teşekkür ederim inşallah :)

Kızım 10 gün ortalıkta olmayacak karakol karakol gezer dünyayı ayağa kaldiririm valla annen çok rahatmis güzelim bu ne biçim aile kardeş anlamadım

ayrıca biri senden önce annene nasihat etmeli
kimse onu kötü bilm,yo ki herkes beni kötü biliyo nasıl anlatıyosa

aramayı düşünmüyorum ama çok yıprandm sudan cıkmıs balık gbym

Erkek arkadasinla niye evlenmiyosunuz
ailemle bu hale geldim diye hadi evlenim demek istemiyorum ki demem de zaten hersey zamanında olsun istiyorum bizim planımıza göre sınavı ne zaman kazanırız o zaman evleniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…