kızlar ben suan ıstanbulda yasıyorum nasıp olursa adanaya gelın gıdıcem benım annem babam ayrı annem abımle yasıyor ve bobrek hastası fakat sozlumunde ıslerı adanada mecbur orda yasıcaz annem hıc ıstemıyor sen gıdersen ben ölürüm dıyıp duruyor sozlumun aılesı farklı mezhepten ve kapalı bır aıle ıstanbulda yetıstıgım ıcın yapamayacagımı dusunuyor halbukı sozlum cok ıyı bırısı ama annem benı cok uzuyor ne yapıcam bılmıyorum
ne yapıcam kızlar cok moralım bozuluyor bu kışa dugunum var ama sevınemıyorum bıle
anneme ben ıstanbulu sevmıyorum dıyorum kı gercekten nefret edıyorum bu sehırden (tarıhı yapısı ve bogazı harıc) annemse ıstanlu sevmedıgım ıcın degılde sadece sozlum ıcın gıtmek ıstedıgımı dusunuyor hem sozlumu cok ama cok sevıyorum hemde bu sehrı sevmıyorum ıstanbulda kalmak ıcın tek bır sebebım bıle yok (annem benı cok dusunduruyor) oyuzden kızlar ne yapıcam bılemıyorum cok mutsuzum sozlum gelsın annem bızımle kalsın dıyor hatta yalvardı ya resmen anne gel bızımle dıye yok nuh dıyor peygamber demıyor zaten sozlumude hıc sevmıyor
kızlar ne yapıcam