Annem bayramda yalnız kalacak çok üzülüyorum

Yorgunnnn12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
45
23
88
Amasya
İyi geceler hanımlar. Başlıkta da dediğim gibi annemle aynı şehirde yaşıyorum eşim in ailesi ise başka bir şehirli bayramda oraya gideceğiz haliyle Cuma günü döneceğiz geri kız kardeşim var o da bu bayram gelemiyor haliyle annem tek kalacak bayramda kv de ye götürmek istemiyorum Yanımda Evi pek müsait değil annem de gelmez zaten içime dert oluyor ama

Diğer konunuza da herkes yazdı. Yapacak bir şey yok. Siz hep annenizin yanındasınız. Eşinizin de en azından bayramda ailesinin yanında olmaya hakkı var.

Çok abartıyorsunuz...ben 1.5 senedir gidemedim annemin babamin kardesımin yanina. Ne sıkıntılar yaşadı annem kardeşim. Ben burada onlar orada ağladı. Bulmuşsunuz bunuyorsunuz.

Ne kadar abarttınız ya zaten her gün görüyorsunuz annenizi, eşiniz ağaç kovuğundan çıkmadı adam ailesini görmesin mi?

Bencilce annemi tek bırakıyorum diyorsunuz, esinizin ailesinin yanında olsanız ve esiniz annem tek deyip ailenizin yanına giderken mırın kırın etse ne düşünürdünüz? Empati yapabilseniz bunları yazmazdınız ya gerçi bosuna yorum yapıyor bu kadar insan.

Sizin geçen sene bir konunuz var eşinizle annenizin birbirini sevmediği bayramda kayınvalidenize gittiniz niye anneniz laf söylüyor.

Siz annenize üzülmekten çok aynı sorunu yaşayacağınız icin sorun ediyorsunuz bunu. Ama anneniz bencil boşyere eşinizle sorun çıkarmayın aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…