Annem bayramda yalnız kalacak çok üzülüyorum

Anne sadece sizin anneniz mi? Diğer konuda da herkes yazdı mantıklı olan eşinizin ailesinin yanina gitmek.kardesinizde bir zahmet sizin kadar düşünsün o zaman annenizi.cok bencilsiniz kusura bakmayın.bence yukarıda bir arkadaş yazmış eşinizin ailesinin olduğu yere taşının her bayram annenizin yanında olun ne güzel işte.tamam anne başka birşey kabul ediyorum ama madem bu kadar annenizi düşünuyordunuz keske evlenmeseydiniz yılın 365 günü annenizin yanında olsaydınız.

Esinize “Bayramda annemi yalniz birakmak istemiyorum,sen git ben de 2.gun gelirim” diyemiyorsaniz yapacak bir sey yok anneniz yalniz kalacak

valla bazen düşünüyorum zaten keşke evlenmeseymişim diye buraya yazıp cvp aldıkça anlıyorum annemin beni ne kadar bunalttığını hep bana olsun istiyor

Dünkü konu değil mi bu aynısı
5 günden birşey olmaz sonuçta sürekli berabersiniz...eşinizin de ailesinin yanında olmak hakkı...biraz empati yapın...siz anneniz den uzak olsanız KV ile aynı ilde olsaniz ne yaoarsiniz

valla bazen düşünüyorum zaten keşke evlenmeseymişim diye buraya yazıp cvp aldıkça anlıyorum annemin beni ne kadar bunalttığını hep bana olsun istiyor
Annen hiç korkmuyor mu acaba ben böyle davranıyorum kızımın evinde huzursuzluk çıkar eşi ile arası bozulur diye

Aslinda bir parca hak vermiyor degilim bayram tatilinin durumuna gore ya ilk gun kahvalti yapip yada son gun oglen yetisseniz annenizde bu kdr sorun cikarmaz gibi. Sizinde iciniz rahat olur. Ama es ailesinin uzakligi iki tarafinda anlayisi ve saygisi asil cozume goturur. Her bayram ayni olmaz olmamali tek bir duruma zorlanmamali. Ben ilk bayram kapidan disari cikacak durumda degildim annem 5 dk yurume mesafesindeydi rahatsizdim. Sonra bir firsat cikti ve esimin ailesine gittik donebilecekken kaldik ertesi gun donduk. Kendi ailemi bir kac dk eve esya almak icin ugradigimda gordum. Annem nereye insan bir gelir demedi ben yetisemeyiz olmaz gidemeyiz demedim. Esin olmaz anneninde gonlunu alalim arife aksami gidelim bayram sabahi ugrayalim gibi alternatifler uretmiyorsa sen diretemiyorsan yapacak cok bisey yok zevk almaya bak. Asil sorun bayram degil karsilikli anlayissizlik

Annen hiç korkmuyor mu acaba ben böyle davranıyorum kızımın evinde huzursuzluk çıkar eşi ile arası bozulur diye
Bu kadar insan aynı şeyi söylediğine göre boşa üzdüm kendimi sanırım annem alışmalı bu duruma kardeşim gelmiyor Geldiği bayramlarda da erkenden gidiyor o an bi şey diyen yok beni bunaltıyor artık izin vermicem buna herkese teşekkürler çok sağolun iyiki yazmışım Bursa’ya gümüm açıldı valla

İlk gün sabah önce annenize uğrayıp sonra kv gitme ihtimali yok mu.?
Biz de bayramlarda başka bir şehire gidiyorsak, ailemde bayram kahvaltısı yapmadan asla çıkmam.
Hatta bir bayram 300 400 kmlik yakın bir şehirdeydik erken gittik, bayramlaşmak için bayram sabahı geri geldik ve akşamına yine gittik.
Diyeceğim o ki, ailesni saydırması gereken kişi kadındır.

O zmn biraz yaglayin ballayin gonlunu alin gitmek istemiyor gibi yapin ne bileyim iciniz daha rahat eder gibi. Ondan etkilenmeyin onu yonetin

Ya canım sana geçen seferde söyledim ben alışmalı çare yokki

Annemle aynı sehirdeyim. Bu bayram tatili 9 güne çıkarınca ona yıllık izin almasını teklif ettim bende 5 gün rapor aldım. Hamileyim yazın gidemem simdi agirlasmadan gidelim hem oğlum babanne dedesini görür hem sen vakit gecirirsin dedim. Bencil olmayın lütfen.

Geçen de konu açtınız. Siz annenizi hep görüyorsunuz bayramda da eşiniz ailesini goruversin dedik hepimiz.

Aynı kendi annemi gördüm annenizde
Ben Evlenirken düşünemedi herhalde, 2000km ötede memleketi olan birisinin Bayramlarda ailesinde olacağını sanırımm
Normalde de annemle biz mahalle komşusuyduk

İlk kez eşimin memleketine gittiğim gün , bayramlaşmak için annemi aradığımda hüngür hüngür ağlamıştı telefonda “ vah vah Kızım gurbet ellerde bayramda bende değil diyerek” :)

Tabii ki içerlenebilir, bayramda evlatlarını dizinin dibinde isteyebilir, çok normal; ben de anneyim anlayabiliyorum bu istekleri ...
fakat bunu evladına yansıtmak ,ona psikolojik baskı yapmak,

karşı tarafın da bir annesi olduğunu, kızının da artık yepyeni bir aile kurduğunu ve kendisinden bağımsız hareket edeceğini unutmuş gibi davranmak hatalı bence..

Hakkınızda hayırlısı olsun
Annenizin misafiri dolsun taşsın bu bayram insallah gözleri sizi aramayacak kadar yoğun geçsin bayramı

İnşallah söylediklerinizin aynısını yaşadım bende ilk bayram burnumdan getirdiler kardeşimle ikisi

Benım annemde ramazan harıcı yanlız yavrum sız mutlu olun ben ıyıyım dıyor. Hayat bu ıste cocuklarını darlayarak mutlu olamaz annen. Ayrıca kardesının evı musaıtse oraya gıtsın. Annenızın bır oglu olsa daha ıdarecı olmayı bılırdı ıdare etmeyı ama annen hep sızı duygu sömurusu yapıyor.

En azindan bayramin ilk gunu annenize ugramadan kv'nize yola cikmayin. Bayram sonucta bu normal bi zaman degil ki, anneniz de bayramda kapisinin calinip elinin opulmesini ister. Esiniz bunu kabul etmiyorsa ultra bencil bir insan derim.

Tatil zamani kısıtlı ailesinin yanina gider elbette. Arkadasim da simdi yolda kv ye gidiyor. O da annesinin tek cocugu ama yapacak bissi yok adam burda yaşıyor bayramda ailesine gitmek hakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…