- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.547
- 113
- 39
- Konu Sahibi Yorgunnnn12345
-
Var da kimse gelmiyor herkes dışarda nasıl deyim annemin kapısını pek açan yok inşallah bu bayram çok gelen olur yapacak bi şey yok tabizaten hep berabermişsiniz..
biraz da eşiniz ailesini görse olmaz mı?
başka akrabanız yok mu annenizin yanında olacak?
Keşke bendeSanslisiniz aslında aynı sehirdesiniz. Bunu tatil gibi düşünün 4-5gun sonra yine yanında olacaksınız. Keşke bende aynı sehirde olup bi bayramda gormeseydim.
valla bazen düşünüyorum zaten keşke evlenmeseymişim diye buraya yazıp cvp aldıkça anlıyorum annemin beni ne kadar bunalttığını hep bana olsun istiyorAnne sadece sizin anneniz mi? Diğer konuda da herkes yazdı mantıklı olan eşinizin ailesinin yanina gitmek.kardesinizde bir zahmet sizin kadar düşünsün o zaman annenizi.cok bencilsiniz kusura bakmayın.bence yukarıda bir arkadaş yazmış eşinizin ailesinin olduğu yere taşının her bayram annenizin yanında olun ne güzel işte.tamam anne başka birşey kabul ediyorum ama madem bu kadar annenizi düşünuyordunuz keske evlenmeseydiniz yılın 365 günü annenizin yanında olsaydınız.
Annen hiç korkmuyor mu acaba ben böyle davranıyorum kızımın evinde huzursuzluk çıkar eşi ile arası bozulur diyevalla bazen düşünüyorum zaten keşke evlenmeseymişim diye buraya yazıp cvp aldıkça anlıyorum annemin beni ne kadar bunalttığını hep bana olsun istiyor
Bu kadar insan aynı şeyi söylediğine göre boşa üzdüm kendimi sanırım annem alışmalı bu duruma kardeşim gelmiyor Geldiği bayramlarda da erkenden gidiyor o an bi şey diyen yok beni bunaltıyor artık izin vermicem buna herkese teşekkürler çok sağolun iyiki yazmışım Bursa’ya gümüm açıldı vallaAnnen hiç korkmuyor mu acaba ben böyle davranıyorum kızımın evinde huzursuzluk çıkar eşi ile arası bozulur diye
Aslinda bir parca hak vermiyor degilim bayram tatilinin durumuna gore ya ilk gun kahvalti yapip yada son gun oglen yetisseniz annenizde bu kdr sorun cikarmaz gibi. Sizinde iciniz rahat olur. Ama es ailesinin uzakligi iki tarafinda anlayisi ve saygisi asil cozume goturur. Her bayram ayni olmaz olmamali tek bir duruma zorlanmamali. Ben ilk bayram kapidan disari cikacak durumda degildim annem 5 dk yurume mesafesindeydi rahatsizdim. Sonra bir firsat cikti ve esimin ailesine gittik donebilecekken kaldik ertesi gun donduk. Kendi ailemi bir kac dk eve esya almak icin ugradigimda gordum. Annem nereye insan bir gelir demedi ben yetisemeyiz olmaz gidemeyiz demedim. Esin olmaz anneninde gonlunu alalim arife aksami gidelim bayram sabahi ugrayalim gibi alternatifler uretmiyorsa sen diretemiyorsan yapacak cok bisey yok zevk almaya bak. Asil sorun bayram degil karsilikli anlayissizlik
[/QUOT. Cuma günü geleceğim zaten giderim annemin bayramını kutlamaya aslında her bayram da 2.3.günü gelirim anneme bu bayram biraz fazla kalmamız lazım annem abartıyor ya tatile gidince iki hafta yokum hiç bi şey olmuyor kv gidince sorun ediyor
Biz de bayramlarda başka bir şehire gidiyorsak, ailemde bayram kahvaltısı yapmadan asla çıkmam.İlk gün sabah önce annenize uğrayıp sonra kv gitme ihtimali yok mu.?
Ya canım sana geçen seferde söyledim ben alışmalı çare yokkiBu kadar insan aynı şeyi söylediğine göre boşa üzdüm kendimi sanırım annem alışmalı bu duruma kardeşim gelmiyor Geldiği bayramlarda da erkenden gidiyor o an bi şey diyen yok beni bunaltıyor artık izin vermicem buna herkese teşekkürler çok sağolun iyiki yazmışım Bursa’ya gümüm açıldı valla
Aynı kendi annemi gördüm annenizdevalla bazen düşünüyorum zaten keşke evlenmeseymişim diye buraya yazıp cvp aldıkça anlıyorum annemin beni ne kadar bunalttığını hep bana olsun istiyor
İnşallah söylediklerinizin aynısını yaşadım bende ilk bayram burnumdan getirdiler kardeşimle ikisiAynı kendi annemi gördüm annenizde
Ben Evlenirken düşünemedi herhalde, 2000km ötede memleketi olan birisinin Bayramlarda ailesinde olacağını sanırımm
Normalde de annemle biz mahalle komşusuyduk
İlk kez eşimin memleketine gittiğim gün , bayramlaşmak için annemi aradığımda hüngür hüngür ağlamıştı telefonda “ vah vah Kızım gurbet ellerde bayramda bende değil diyerek” :)
Tabii ki içerlenebilir, bayramda evlatlarını dizinin dibinde isteyebilir, çok normal; ben de anneyim anlayabiliyorum bu istekleri ...
fakat bunu evladına yansıtmak ,ona psikolojik baskı yapmak,
karşı tarafın da bir annesi olduğunu, kızının da artık yepyeni bir aile kurduğunu ve kendisinden bağımsız hareket edeceğini unutmuş gibi davranmak hatalı bence..
Hakkınızda hayırlısı olsun
Annenizin misafiri dolsun taşsın bu bayram insallah gözleri sizi aramayacak kadar yoğun geçsin bayramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?